19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HOW TO: Μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας από το iCloud στο Google Photos!

    Ένα νέο εργαλείο της Apple βρίσκεται πλέον στη διάθεση των χρηστών και μας επιτρέπει να μεταφέρουμε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο μας από το iCloud στο Google Photos! Αρκεί να κάνετε τα παρακάτω βήματα…

    1. 2-factor authentication

    Για να λειτουργήσει η μεταφορά θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το 2-factor authentication (έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων) στο Apple ID σας (κάτι που ούτως ή άλλως είναι χρήσιμο).

    1. Ελεύθερος χώρος στο Google

    Πολύ σημαντικό βήμα που συχνά «ξεχνάμε»… πρέπει να έχετε τον απαι τούμενο χώρο αποθήκευσης στο Google account σας και μην ξεχνάτε πως σύντομα λήγει ο δωρεάν χώρος σας!

    1. Δεδομένα και Απόρρητο

    Για το επόμενο βήμα, πρέπει να πάτε στο privacy.apple.com και στην ενότητα «Δεδομένα και Απόρρητο». Εκεί θα κάνετε login με το Apple ID σας για να συνεχίσετε.

    1. Μεταφορά αντιγράφου δεδομένων

    Μετά το login, θα βρείτε διάφορες επιλογές. Η δεύτερη από αυτές είναι το «Άιτημα για μεταφορά αντιγράφου των δεδομένων σας». Επιλέξτε την.

    1. Προορισμός αρχείων

    Στη συνέχεια σαν επιλογή προορισμού, επιλέγετε τις Φωτογραφίες Google. Επί του παρόντος μόνο η Google συμμετέχει στην απευθείας μεταφορά από το iCloud, συνεπώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή προορισμού.

    1. Επιλογή αρχείων

    Έπειτα, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο των αρχείων που θέλετε να μεταφέρετε στο Google account σας, να επιβεβαιώσετε τον διαθέσιμο χώρο και να κάνετε login στο G-account σας μέσω της ίδιας σελίδας.

    1. Ερώτηση ασφαλείας

    Το τελευταίο βήμα είναι να επιβεβαιώσετε το login σας στο Google από την πλατφόρμα της Apple, για τους προφανείς λόγους ασφαλείας που προκύπτουν.

    1. Απλά… περιμένετε!

    Είστε έτοιμοι! Η μεταφορά, βέβαια, δε γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Θα πρέπει να περιμένετε μεταξύ 3 και 7 ημερών για να ολοκληρωθεί και θα λάβετε e-mail όταν αυτό συμβεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles