15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Να πώς θα χρησιμοποιήσετε τους Google Maps, offline

    Για όλους εσάς που έχετε Android τηλέφωνο και δεν έχετε την πολυτέλεια (όπως οι περισσότεροι) να είστε πάντα συνδεδεμένοι ή χρησιμοποιείτε iOS συσκευή και σας συμβαίνει το ίδιο, υπάρχει ένα «κρυφό» χαρακτηριστικό των Google Maps που μπορεί να σας φανεί τρομερά χρήσιμο: η δυνατότητα να «σώσετε» ένα χάρτη που σας ενδιαφέρει στην προσωρινή μνήμη της συσκευής σας και να τον χρησιμοποιήσετε offline.

    off_line_google_maps

    Το τρικ αυτό είναι απλό. Επιλέξτε το σημείο του χάρτη που σας ενδιαφέρει να έχετε στη διάθεσή σας off line. Έπειτα, στην μπάρα αναζήτησης, πληκτρολογήστε Ok maps και πατήστε το σήμα της αναζήτησης στο πλητκρολόγιό σας. Θα δείτε πως το σημείο αυτό του χάρτη αποθηκεύεται αυτόματα στην προσωρινή μνήμη της συσκευής σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, χωρίς να είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο Wi-Fi ή να χρησιμοποιήσετε τα data σας.

    Σημειώστε ότι είναι πολύ καλύτερο από το να πάρετε ένα screen shot του χάρτη γιατί, με αυτή την αποθήκευση θα μπορείτε να ζουμάρετε και να δείτε τον επιλεγμένο χάρτη σας με κάθε λεπτομέρεια. Έτσι, όταν θα βρίσκεστε εκτός σύνδεσης internet και ανοίξτε ξανά τους Google Maps, αυτό το προσωρινά αποθηκευμένο στιγμιότυπο των Google Maps που σας ενδιαφέρει, θα είναι διαθέσιμο στην οθόνη σας.

    Αν αναρωτιέστε, όχι, δεν μπορείτε να λάβετε οδηγίες για το πώς θα κατευθυνθείτε στο σημείο ενδιαφέροντός σας όσο είστε offline. Τουλάχιστον όμως, έτσι, δεν θα χάνετε και τόσο εύκολα τον δρόμο σας.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles