21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HOW TO: YouTube tips ‘n’ tricks!

    Το YouTube κρύβει πολλά «μυστικά» που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και να κάνουν τη χρήση του πολύ πιο απολαυστική και εύκολη… γνωρίστε τα!

    1. Σχετικά βίντεο για παρακολούθηση

    Πρόσφατα προστέθηκε ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να δεί­τε μια σειρά σχετικών βίντεο πατώντας κάπου μέσα στην οθόνη ενώ παρακολουθείτε κάποιο άλλο βίντεο σε πλήρη οθόνη στο κινητό σας. Έτσι θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα videos που υπό άλλες συν­θήκες θα έπρεπε να αναζητήσετε και πιθανώς να μην καταφέρνατε ποτέ να βρείτε!

    1. Double tap to seek

    Το χαρακτηριστικό Double tap to seek για κινητά παρουσιάστηκε πρό­σφατα. Όταν πατάτε δυο φορές δεξιά ή αριστερά από ένα βίντεο στο κινητό σας, ενεργοποιείτε τo fast forward ή το rewind αντίστοιχα για 10 δευτερόλεπτα του βίντεο. Έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να πλοηγηθείτε μέσα στο video και μάλιστα με υψηλή ακρίβεια, χωρίς να ψάχνετε το γνωστό slider και χωρίς να υποστείτε τα εκνευριστικά του «κολλήματα».

    1. Αλλαγή ταχύτητας αναπαραγωγής

    Το χαρακτηριστικό Variable speed για κινητά: οι χρήστες ξετρελαίνονται να αυξάνουν ή να μειώνουν την ταχύτητα αναπαραγωγής του βίντεο για υπολογιστές, και τώρα αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο και για κινητά, για να απολαμβάνετε τα βίντεο σε όποια ταχύτητα προτιμάτε. Ιδανικό για «αργά», μεγάλα σε διάρκεια videos που θέλετε να δείτε εν τάχει ή απλώς για να φθάσετε πιο γρήγορα στο σημείο που θέλετε.

    1. Dark Youtube theme

    Μαύρο φόντο (Dark Theme) για υπολογιστή: η καινούρια ιστοσελίδα για υπολογιστή απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Dark Theme. Δημιουργήθηκε για να μειώσει την φωτεινότητα και να σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε στα πραγματικά χρώματα των βίντεο που παρακολουθείτε. Το Dark Theme μετατρέπει το φόντο του YouTube σε μαύρο για ολόκληρη την εμπειρία της πλατφόρμας.

    1. Παρακολούθηση «αργότερα»

    Δεν χρειάζεται να προσέχετε πια όταν βλέπετε βίντεο στο YouTube κατά τις εργάσιμες ώρες. Προσθέστε ένα βίντεο στη λίστα σας για να το παρακολουθήσετε αργότερα πατώντας το εικονίδιο ρολογιού στη μικρογραφία του βίντεο ή μέσω του εικονιδίου «Προσθήκη στο» κάτω από το βίντεο στη σελίδα παρακολούθησης.

    1. Διαμοιρασμός βίντεο σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο

    Παρακολουθήσατε κάτι που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας; Μπορείτε να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο από ένα συγκεκριμένο μέρος του YouTube βίντεο. Μπορείτε να κάνετε παύση στο βίντεο, να κάνετε δεξί κλίκ και να επιλέξετε «Αντιγραφή συνδέσμου βίντεο την τρέχουσα στιγμή». Έπειτα, είναι πανεύκολο να το μοιραστείτε με τους φίλους σας ή να το «ποστάρετε» κάπου κάνοντας επικόλληση.

    1. Προεπισκόπηση βίντεο για υπολογιστές

    Όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια μικρογραφία στην επιφάνεια εργασίας, θα εμφανίζεται μια προεπισκόπηση του βίντεο, δίνοντάς σας μια καλύτερη αίσθηση για το τι πραγματεύεται το κάθε βίντεο και κάνοντας το πιο εύκολο να βρίσκετε το επόμενο υπέροχο βίντεο να παρακολουθήσετε.

    1. Παρακολουθήστε ένα βίντεο 360 μοιρών

    Θέλατε ποτέ να πάτε κάπου που δεν μπορούσατε; Τώρα μπορείτε να νιώσετε την εμπειρία των βίντεο 360 μοιρών στο YouTube. Απλά κινήστε το κινητό σας τηλέφωνο στο χώρο όσο κολυμπάτε με τους καρχαρίες, δείτε από κοντά έναν ζωντανό δεινόσαυρο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο ή παρακολουθήστε το αγαπημένο σας συγκρότημα εν ώρα συναυλίας όπου και να είστε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles