21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η HP ανακοινώνει τo Spectre XT TouchSmart

    Μπορεί τα Windows 8 να ξεκίνησαν την σφαγή των υβριδίων μεταξύ tablet και ultrabook, αλλά κάποιοι, όπως η HP είναι λίγο πιο ψύχραιμοι και αποφασίζουν να αξιοποιήσουν κάτι που είναι ήδη καλό και να το κάνουν… καλύτερο.

    Έτσι, η HP πήρε το Spectre XT που είχε παρουσιάσει στην αρχή του χρόνου στη CES, το μεγάλωσε (η οθόνη είναι στις 15,6 ίντσες) και του πρόσθεσε την οθόνη αφής για να εκμεταλλευτεί πλήρως τις multitouch λειτουργίες των Windows 8. Παραμένοντας στην οθόνη, το γυαλί από άκρη ως άκρη, δίνει αυτή την αίσθηση σιγουριάς και πολυτέλειας που κάποιοι μπορεί να απολαμβάνουν, σε συνδιασμό με το αλουμίνιο του σώματος αυτού του ultraboοk.

    Με αυτά και με αυτά το Spectre XT TouchSmart φτάνει το πάχος των 17,9 χιλιοστών, διαθέτει θύρα Thunderbolt, USB 3.0 θύρες και HDMI. Οι επεξεργαστές που χρησιμοποιεί θα είναι οι Ivy Bridge της Intel και θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις που θα συνδυάζουν παραδοσιακά hard drives me mSATA SSDs.

    Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, η τιμή του στις ΗΠΑ τουλάχιστον, αναμένεται να ξεκινά από τα 1399 δολάρια και όσοι το αγοράσουν, θα δουν πως, μέσα στα προγράμματα που θα βρουν εγκατεστημένα, θα είναι και τα Adobe Photoshop Elements και Adobe Premiere Elements.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles