21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HP ENVY 32 All-in-One (AiO): Το πρώτο all-in-one που συμμετέχει στο πρόγραμμα RTX Studio της NVIDIA

    Δείτε τις δημιουργίες σας να παίρνουν ζωή με το νέο ENVY 32 AiO, με έως και 65W 9th Gen Intel Core i7 επεξεργαστές [i], γραφικά NVIDIA GeForce RTX 2080, μέχρι 32 GB DDR4 μνήμη και έως 1 TB SSD [ii] ή διπλές επιλογές αποθήκευσης για την εύκολη λειτουργία κατά τη διάρκεια επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο.

    Το ENVY 32 AiO είναι το πρώτο all-in-one που συμμετέχει στο πρόγραμμα RTX Studio της NVIDIA. Φτιαγμένο για τους σημερινούς δημιουργούς περιεχομένου, το RTX Studio είναι ικανό να τροφοδοτήσει με περισσότερες από 40 από τις κορυφαίες εφαρμογές παραγωγής περιεχομένου και σχεδίου στον κόσμο, με RTX accelerated ray tracing και AI-assist για να επιταχύνει την επεξεργασία βίντεο υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο.

    Εμπειρία ήχου

    Βυθιστείτε σε surround ήχο με το πρώτο AiO του κόσμου με την πιο δυνατή ένταση [iii] και το πρώτο AiO στον κόσμο με Advanced Audio Stream [iv] – δεν απαιτούνται επιπλέον ηχεία. Απολαύστε εξαιρετικό ήχο, κατευθείαν από την πηγή, ενώ επεξεργάζεστε και αναπαράγετε περιεχόμενο ήχου, με ενσωματωμένα ηχεία εμπρός και subwoofer της Bang & Olufsen. Με αυτήν την απόλυτη εμπειρία ήχου, μεταδώστε εύκολα τις λίστες αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας στα ηχεία του υπολογιστή σας, ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος.

    Σχεδίαση

    Από την όμορφη οθόνη γυαλιού με τη βελτιστοποιημένη αναλογία οθόνης-πλαισίου, που στηρίζεται σε μια σταθερή βάση από αλουμίνιο με όψη φινιρισμένου ξύλου , το ENVY 32 AiO διαθέτει προσεγμένες λεπτομέρειες σχεδιασμού που ενσωματώνονται σε μια premium εμφάνιση. Με εύκολη πρόσβαση στις θύρες, ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση και πληκτρολόγιο πολλαπλών συσκευών για εναλλαγή από τη μια συσκευή στην άλλη με το πάτημα ενός κουμπιού, όλα όσα χρειάζεστε είναι στα χέρια σας.

    [i] To Mutli-core έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση ορισμένων προϊόντων λογισμικού. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα ωφεληθούν από τη χρήση αυτής της τεχνολογίας όλοι η χρήστες. Η απόδοση και η συχνότητα διαφέρουν ανάλογα με το φόρτο εργασίας της εφαρμογής και τις παραμέτρους υλικού και λογισμικού. 
    [ii] Για σκληρούς δίσκους, GB= 1 δις bytes. TB = 1 τρις. Bytes. Η πραγματική χωρητικότητα του δίσκου είναι μικρότερη. Έως 35 GB του δίσκου προορίζονται για το λογισμικό αποκατάστασης συστήματος. 
    [iii] Με βάση εσωτερική δοκιμή της HP που χρησιμοποιήθηκε η συνολική ισχύς του ηχείου και με δοκιμασία στάθμης ηχητικής πίεσης για τη μέτρηση της έντασης πίεσης σε μονάδες ντεσιμπέλ (db) σε υπολογιστές All-in-One
    [iv] Με βάση τα All-in-One PC που διατέθηκαν στην αγορά από τις 18/12/2019. Δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου μέσω συσκευών Bluetooth με απενεργοποιημένο υπολογιστή

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles