27.1 C
Athens
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
More

  HP: Παρουσιάζει το μεγαλύτερο portfolio υπολογιστών Τεχνητής Νοημοσύνης

  Η HP παρουσίασε το μεγαλύτερο portfolio υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο, που αξιοποιεί τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης για να ενισχύσει την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και την εμπειρία των χρηστών σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.

  Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον, οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παλεύουν με την αποσύνδεση και την ψηφιακή κόπωση.  Η μελέτη Work Relationship Index αποκαλύπτει ότι μόνο το 27% των εργαζομένων έχει μια υγιή σχέση με την εργασία τους και το 83% πιστεύει ότι είναι καιρός να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας με αυτήν. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ώστε απολαμβάνουν την εργασία τους και ότι θα την κάνει ευκολότερη, αλλά  επίσης ότι χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία για να το πετύχουν.

  «Στην HP, η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στις εταιρείες να αξιοποιήσουν τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, ενθαρρύνοντας τη πρόοδο με φιλοδοξία και ουσιαστικά σε κάθε οργανισμό», δήλωσε ο Alex Cho, President of Personal Systems της HP Inc. «Είμαστε υπερήφανοι που αντιπροσωπεύουμε το ευρύτερο portfolio υπολογιστών Τεχνητής Νοημοσύνης της βιομηχανίας. Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη ως προσωπικό εργαλείο, δημιουργούμε πιο εξατομικευμένες και ουσιαστικές εργασιακές εμπειρίες, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε με την τεχνολογία αλλά και μεταξύ μας στον εργασιακό χώρο».

  Επικεντρωθείτε στη δουλειά που έχει σημασία με τους υπολογιστές Τεχνητής Νοημοσύνης

  Για τους σημερινούς διευθυντές, τους εργαζόμενους στην εκπαίδευση αλλά και τους δημιουργούς, η HP παρουσίασε τη νεότερη γενιά υπολογιστών AI HP Elite και Pro PCs, με χαρακτηριστικά Copilot σε Windows και Windows 11 Pro , καθώς και τους φορητούς Z by HP workstations, παρέχοντας λύσεις υπολογιστών υψηλής απόδοσης σχεδιασμένες να τροφοδοτούν τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας.

  Οι πιο πρόσφατες λύσεις HP Elite και Pro PC είναι εξοπλισμένες με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης που υποστηρίζονται από επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 5 και 7 ή επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς με αποκλειστικές NPUs για την αντιμετώπιση εργασιών Τεχνητής Νοημοσύνης με πιο εξατομικευμένες επιδόσεις. Το HP Smart Sense έχει σχεδιαστεί για να προβλέπει αυτόματα και να προσαρμόζεται στη συμπεριφορά χρήσης του υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία απόδοσης και ισχύος. Επιπλέον, το Poly Studio audio και το Dynamic Voice Leveling , το AI Noise Reduction , καθώς και η αυτόματη εστίαση προσφέρουν βελτιωμένη, φυσική αλληλεπίδραση και συνεργασία εντός της κάμερας για μια ομαλή εμπειρία χρήστη.

  Η HP διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο portfolio υπολογιστών Τεχντητής Νοημοσύνης με επεξεργαστή Intel® και την AMD , αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τις επιδόσεις. Η σειρά που παρουσιάστηκε σήμερα περιλαμβάνει τους:

  • HP Elite 1000 Series G11 Notebook PCs: Ως οι πιο ισχυροί επαγγελματικοί υπολογιστές Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο, η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια άψογη σύνθεση φορητότητας, επιδόσεων και διάρκειας μπαταρίας έως και 21 ώρες για διευθυντές και εργαζόμενους εν κινήσει. Αξιοποιώντας τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι χρήστες απολαμβάνουν έως και 80% καλύτερη απόδοση γραφικών, έως και 38% λιγότερη ενέργεια για βελτιωμένη συνεργασία με Τεχνητή Νοημοσύνη και έως και 132% ταχύτερη επεξεργασία βίντεο με Τεχνητή Νοημοσύνη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Με το HP Smart Sense, η Τεχνητή Νοημοσύνη μετατρέπει την ισχύ του υπολογιστή σας ώστε να λειτουργεί έως και 40% πιο αθόρυβα. Πάνω από το 70% των κύριων εξαρτημάτων περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των ανακυκλωμένων δικτυών στο πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η καταγραφή των δεδομένων ενέργειας και οι σχετικές ενδείξεις συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης ενέργειας.

  • HP EliteBook 800 and 805 Series G11 Notebook PCs: Δημιουργήθηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη γνώση και αναλαμβάνουν καθημερινό φόρτο εργασίας που απαιτεί ισχυρές επιδόσεις και χαρακτηριστικά συνεργασίας. Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 5 και 7 ή επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς για παραγωγικότητα με γνώμονα την Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτοί οι υπολογιστές περιέχουν τουλάχιστον 75% πλαστικό PCR στο πλαίσιο.
  • HP EliteBook 600 and 605 Series G11 Notebook PCs: Σχεδιασμένα για εταιρικούς και δημόσιους οργανισμούς που πρέπει να μεγιστοποιήσουν την αξία και την ευελιξία για να εξοπλίσουν μια σειρά από χρήστες σε υβριδικά περιβάλλοντα. Αυτοί οι υπολογιστές αντιμετωπίζουν απαιτητικές εταιρικές εφαρμογές, ώστε η εργασία να γίνεται αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Οι συσκευές περιέχουν τουλάχιστον 30% πλαστικό PCR στο πλαίσιο και τουλάχιστον 50% πλαστικό PCR στα πλήκτρα.
  • HP ProBook 400 and 405 Series G11 Notebook PCs: Αυτές οι συσκευές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εργαζόμενους με υβριδικό σύστημα εργασίας που μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ γραφείου και σπιτιού, ξεκλειδώνουν τη ροή εργασίας με Τεχνητή Νοημοσύνη και βασικές επιδόσεις, ενώ παράλληλα προσφέρουν δυνατότητα αναβάθμισης του αποθηκευτικού χώρου και της μνήμης. Η σειρά περιέχει 50% ανακυκλωμένο μεταβιομηχανικό σφραγισμένο αλουμίνιο στο πλαίσιο.
  • HP Elite Small Form Factor 805 G9 Desktop PC: Σχεδιασμένα για τους εργαζόμενους με υπολογιστές γραφείου που επιθυμούν να ανεβάσουν την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ενισχυμένη συνδεσιμότητα για να επωφεληθούν από εφαρμογές AI που βασίζονται στο cloud, όπως το Copilot στα Windows με δυνατότητα Wi-Fi και μια προαιρετική ενσωματωμένη NPU σε επιλεγμένα μοντέλα με Ryzen™ AI , συμπεριλαμβανομένων των γραφικών AMD Radeon™ RX 6300 2GB ή των ξεχωριστών γραφικών NVIDIA® T400 4GB.

  Η σειρά Z by HP παρέχει λύσεις υπολογιστών υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτούν τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας. Η νεότερη φορητών AI HP ZBook workstations αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της κινητής εργασίας, διατηρώντας ωστόσο τα απαραίτητα εργαλεία συνεργασίας για την εκτέλεση μεγάλων, σύνθετων έργων από οπουδήποτε. Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επεξεργαστών CPU, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Intel® Core™ Ultra 5, 7 και 9 ή των επεξεργαστών AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς με αποκλειστικές NPU, το ZBook συμβάλλει στο ξεκλείδωμα νέων επιπέδων παραγωγικότητας και δημιουργικότητας μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης. Οι ολοκληρωμένες λύσεις hardware και software της σειράς Z by HP εξασφαλίζουν αξιοπιστία, ασφάλεια και κινητικότητα για τους δημιουργικούς επαγγελματίες.

  • HP ZBook Power G11: Μια υπολογιστική λύση υψηλών επιδόσεων με τη δυνατότητα να τροφοδοτεί τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας, ενισχύοντας την παραγωγικότητα σε μια νέα premium σχεδίαση 16” με εξαρτήματα επαγγελματικής ποιότητας για την εκτέλεση εφαρμογών ανάπτυξης Τεχνητής Νοημοσύνης και εννοιολογικού σχεδιασμού. Διαθέτοντας έως και μια GPU NVIDIA® RTX™ 3000 Ada Laptop, το HP ZBook Power G11 είναι σχεδιασμένο για να χειρίζεται με ευκολία τη διαμόρφωση 3D, τη δημιουργία περιεχομένου με AI και το βαρύ multitasking. Είναι επίσης διαμορφώσιμο με τις νέες GPUs NVIDIA RTX 500 και 1000 Ada Generation Laptop, οι οποίες παρέχουν τα οφέλη της τελευταίας αρχιτεκτονικής GPU της NVIDIA.
  • HP ZBook Fury G11: Σχεδιασμένο για να παρέχει τη δύναμη της απόδοσης της επιφάνειας εργασίας από οπουδήποτε, το ZBook Fury επιτρέπει ισχυρή επιτάχυνση Τεχνητής Νοημοσύνης για την επεξεργασία βίντεο 8K, την προηγμένη απόδοση 3D, το VFX ή τη ρύθμιση και εκτέλεση τοπικών μοντέλων Τεχνητής Νοημοσύνης. Η προηγμένη θερμική τεχνολογία εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση κατά τη διάρκεια απαιτητικών εργασιών προσφέροντας έως και έναν επεξεργαστή Intel® Core™ HX κατηγορίας γραφείου για επαγγελματικές επιδόσεις και έως και μια GPU NVIDIA® RTX™ 5000 Ada Laptop.
  • HP ZBook Studio G11: Βελτιώστε την εστίαση και την παραγωγικότητα με έναν κομψό, φορητό τρόπο – το ZBook Studio επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώνουν σύνθετες εργασίες, να φέρνουν δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης σε εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου, να αποδίδουν σε πραγματικό χρόνο και να απεικονίζουν δεδομένα εν κινήσει.
  • HP ZBook Firefly G11: Ο τέλειος συνδυασμός επιδόσεων επαγγελματικού επιπέδου και πραγματικής φορητότητας. Ο ZBook Firefly επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση έργων από οπουδήποτε και είναι εξοπλισμένο με επιτάχυνση των επιδόσεων Τεχνητής Νοημοσύνης με την GPU NVIDIA RTX A500 και προσφέρει δυναμική ενεργειακή απόδοση και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

  Εργαστείτε με ασφάλεια με τις λύσεις ασφαλείας της HP

  Βασιζόμενη στη φήμη μας ως οι πιο ασφαλείς και εύχρηστοι υπολογιστές στον κόσμο, η HP παρουσίασε τους πρώτους επαγγελματικούς υπολογιστές στον κόσμο που προστατεύουν το firmware από κβαντικές παραβιάσεις υπολογιστών και διαθέτουν το αναβαθμισμένο τσιπ Endpoint Security Controller (ESC) της HP , το οποίο συμβάλλει στη διασφάλιση της διαχειρισιμότητας και της προστασίας των απόρρητων δεδομένων. Το ESC, απομονωμένο από τον επεξεργαστή και το λειτουργικό σύστημα, παρέχει μια πλατφόρμα υλικού που μειώνει τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων και βελτιώνει την παραγωγικότητα αποτρέποντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας.

  Οι φορητοί υπολογιστές HP Elite και ProBook και οι Z by HP workstations είναι εξοπλισμένοι με το HP Wolf Security for Business για την προστασία των τελικών χρηστών ανεξάρτητα από το πού και πώς εργάζονται. Η HP εγκαινίασε επίσης το HP Cloud Endpoint Manager SaaS , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για συσκευές ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει το τμήμα πληροφορικής να διασφαλίσει τα τελικά σημεία από απειλές με αυτοματοποιημένη παρακολούθηση και αποκατάσταση της συσκευής.

  Επιτάχυνση των δυνατοτήτων επιστήμης δεδομένων με το HP AI Creation Center, συμπεριλαμβανομένου του HP AI Studio

  Η HP επιταχύνει την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης με εξατομικευμένες λύσεις επιστήμης δεδομένων. Το AI Creation Center της HP συνδυάζει τον πιο προηγμένο workstation για τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο με ισχυρές λύσεις όπως το Z by HP AI Studio. Οι Z by HP workstations που έχουν σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με την NVIDIA® θα βοηθήσουν στην κλιμάκωση των πόρων υπολογισμού και Τεχνητής Νοημοσύνης από μια τοπική υποδομή στο cloud, απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες δημιουργούν και προσαρμόζουν ιδιωτικά μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω μιας πλατφόρμας που συνδέει τις ομάδες δεδομένων, τα εργαλεία και τον υπολογισμό.

  Με την ενσωμάτωση των δεδομένων και των προ-εκπαιδευμένων μοντέλων της NVIDIA® στο AI Studio της HP, οι πελάτες μπορούν πλέον να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ροές εργασίας οπουδήποτε. Οι GPU της NVIDIA® επιταχύνουν την εκπαίδευση, αυξάνοντας την ταχύτητα στην αξία. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να χρησιμοποιούν επιμελημένα μοντέλα και δεδομένα μέσα από ένα κεντρικό περιβάλλον εργασίας, ενσωματώνοντας τη δύναμη του NVIDIA® NGC. Το AI Studio της HP, ενισχυμένο με τεχνολογία NVIDIA®, σχεδιάζεται να είναι η πρώτη πλατφόρμα ανάπτυξης Τεχνητής Νοημοσύνης που ενσωματώνει το NVIDIA® NGC από έναν OEM workstation.

  Για τους επιστήμονες δεδομένων και τους δημιουργούς Τεχνητής Νοημοσύνης, η δυνατότητα απρόσκοπτης κλιμάκωσης των έργων από ένα workstation Τεχνητής Νουμοσύνης στο cloud είναι ζωτικής σημασίας. Δημιουργώντας εξαρχής μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης σε ένα υβριδικό υπολογιστικό περιβάλλον από μία, κεντρική τοποθεσία, μπορούν να μεταβούν ευκολότερα από την ανάπτυξη προϊόντων στην παραγωγή για τις πιο ουσιαστικές εργασίες επιστήμης δεδομένων και Τεχνητής Νοημοσύνης. Η HP και η NVIDIA® μοιράζονται ένα κοινό όραμα για την ομαλή αναβάθμιση από σταθμούς εργασίας στο NVIDIA® DGX Cloud, παρέχοντας ευελιξία και ισχύ στις υπολογιστικές τους δυνατότητες.

  Μεταμορφώστε τους χώρους συνεδριάσεων με λύσεις Poly Studio για πιο ουσιαστικές συνδέσεις

  Σημαντικό ρόλο για τα ευέλικτα περιβάλλοντα εργασίας παίζει η ίση συμμετοχή. Η HP φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνεργάζονται σε υβριδικά περιβάλλοντα, με το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο πιστοποιημένων λύσεων για αίθουσες συσκέψεων και headsets, ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι βλέπουν και ακούγονται. Με την τεχνολογία έξυπνης κάμερας Poly DirectorAI, οι τελευταίες συσκευές Poly Studio διατηρούν την εστίαση εκεί που έχει σημασία, επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο:

  • Poly Studio E360 CenterofTable Camera: Σχεδιασμένη για μικρές και μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, η κάμερα Poly Studio E360 είναι μια βοηθητική κάμερα για το κέντρο του τραπεζιού, η οποία παρέχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο και κάλυψη 360 μοιρών. Λειτουργώντας σε συνδυασμό με μια κάμερα μπροστά από την αίθουσα, η κάμερα Poly Studio E360 δίνει στους συμμετέχοντες τη σιγουριά ότι τους βλέπουν καθαρά, καταγράφοντας όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, ανεξάρτητα από το πού κάθονται.

  • Poly Studio E60 Camera: Μπαίνοντας σε μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων με την κάμερα Poly Studio E60 θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά. Με ισχυρό 12x οπτικό ζουμ και 4K αισθητήρες φέρνει τους πάντες στο επίκεντρο, αποτυπώνοντας ακόμα και όσους βρίσκονται στην άλλη άκρη της αίθουσας με λεπτομέρειες που ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Η λειτουργία εντοπισμού παρουσιαστή διασφαλίζει ότι ο κύριος παρουσιαστής είναι πάντα ορατός από κοντά, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο δέσμευσης για τους συμμετέχοντες που συνδέονται μέσω βίντεο.
  • Poly Studio V52 Premium Video Bar: Σε αίθουσες μεσαίου μεγέθους, η Poly Studio V52 premium video bar, βασισμένη στον βραβευμένο σχεδιασμό Poly Studio X52, απογειώνει την εμπειρία των συσκέψεων. Οι τελευταίες καινοτομίες της έξυπνης κάμερας Poly DirectorAI και οι μοναδικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης ήχου εξαλείφουν τους περισπασμούς και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που θέτουν οι γυάλινοι τοίχοι στις αίθουσες συνεδριάσεων. Είτε χρησιμοποιείτε τις ισχυρές λύσεις HP PC για διασκέψεις για Microsoft Teams και Zoom, είτε συνδέετε απλώς το φορητό σας υπολογιστή για μια βιντεοκλήση, αυτή η premium USB video bar ενσωματώνεται άψογα στη διάταξή σας, βελτιώνοντας την εμπειρία της σύσκεψης.

  Το πιο πρόσφατο software Poly Lens προσφέρει βελτιωμένη δυνατότητα ανάπτυξης και εξυπηρέτησης βίντεο, επιτρέποντας ταχύτερη εισαγωγή και διαμόρφωση χωρίς μεγάλες ανάγκες τεχνικής εγκατάστασης. Αυτές οι βελτιώσεις είναι ζωτικής σημασίας όταν οι οργανισμοί αναβαθμίζουν και αναδιαμορφώνουν χώρους εργασίας, με αποτέλεσμα μια συνεπή εμπειρία χρήστη, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Η νέα ενσωμάτωση του ημερολογίου Microsoft O365 παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της χρήσης και της απασχόλησης των δωματίων σε πολλαπλές πλατφόρμες, έτσι ώστε το τμήμα πληροφορικής να μπορεί να κάνει καλύτερα σχέδια κατανομής δωματίων με βάση τις τάσεις χρήσης. Η Poly Lens θέτει τα θεμέλια για την ανάπτυξη, διαχείριση, παρακολούθηση και διορατικότητα των δωματίων που λειτουργούν με βίντεο με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.

  Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με οθόνες και περιφερειακά HP

  Η HP παρουσίασε επίσης νέες οθόνες και περιφερειακές συσκευές που παρέχουν μια απρόσκοπτη και άνετη εμπειρία χρήσης που ενισχύει την παραγωγικότητα από οπουδήποτε κι αν εργάζεστε.

  Επαναπροσδιορίζοντας τη σειρά εμπορικών οθονών υψηλής ποιότητας, η HP ανακοίνωσε τα HP Series 7 Pro Monitors, που περιλαμβάνουν την πιο προηγμένη σειρά οθονών για τηλεδιασκέψεις στον κόσμο, σχεδιασμένη για δημιουργούς και σύγχρονους διευθυντές που επιδιώκουν να εξατομικεύσουν το στυλ εργασίας τους. Οι οθόνες HP Series 7 Pro 27 και 34 ιντσών είναι η πρώτη σειρά οθονών τηλεδιασκέψεων στον κόσμο με ενσωματωμένη κάμερα AI privacy , που προσφέρει εικονική συνεργασία, ώστε να δείχνετε και να ακούγεστε πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Διαθέσιμες σε μια σειρά από 11 μοντέλα, αυτές οι οθόνες αποτελούν την πιο εκτεταμένη πρόταση της HP σε οθόνες κλάσης DreamColor που προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες και πραγματική διαύγεια.

  Απολαύστε ένα νέο επίπεδο άνεσης και ευελιξίας με το HP 965 Ergonomic Wireless Keyboard. Η διάταξη διαχωρισμού ζωνών και τα 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία πληκτρολόγησης, ενώ ένα ξεχωριστό προσαρμόσιμο αριθμητικό πληκτρολόγιο συμπληρώνει τη λειτουργικότητά του. Το ενσωματωμένο πλήκτρο Copilot αξιοποιεί τις δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης για να κάνει τα πράγματα που κάνετε καθημερινά πιο εύκολα. Συνδέστε πολλαπλές συσκευές μέσω Bluetooth® ή ενός dongle, ανάλογα με τις απαιτήσεις της τρέχουσας ροής εργασιών σας. Αυτό το πληκτρολόγιο βελτιώνει την εργασιακή σας εμπειρία και αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας να προστατεύσουμε το κοινό μας μέλλον. Είναι κατασκευασμένο με 50% ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση και η συσκευασία είναι βιώσιμης προέλευσης.

  Η σειρά HP Comfort Series ανεβάζει την άνεση του χρήστη σε ένα νέο επίπεδο, χωρίς την καμπύλη εκμάθησης των πραγματικών εργονομικών προϊόντων. Το πληκτρολόγιο HP 685 Comfort Dual-Mode Keyboard διαθέτει κυματιστό σχεδιασμό και στήριγμα καρπού που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε άνετα για ώρες. Διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο κλειδί Copilot. Με τις ανάγλυφες λαβές του, το ποντίκι HP 685 Comfort Dual-Mode Mouse εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας. Οι προγραμματιζόμενες συντομεύσεις αυτών των συσκευών και οι βελτιωμένες συνδέσεις ασφαλείας εξασφαλίζουν μια εμπειρία εργασίας χωρίς κόπο.

  Τα επιπρόσθετα περιφερειακά και αξεσουάρ που ενισχύουν την ευέλικτη εμπειρία εργασίας είναι τα:

  • HP 435 Programmable Wireless Keypad:  Απολαύστε το πιο προσαρμόσιμο μηχανικό πληκτρολόγιο Bluetooth® στον κόσμο.
  • HP USBC Travel Hub G3: Επεκτείνετε τις δυνατότητες του φορητού σας υπολογιστή με πέντε βασικές θύρες, προσφέροντας κλιμακούμενη παροχή ενέργειας και συνδεσιμότητα plug-and-play σε σχεδόν κάθε συσκευή.
  • HP 405 Backlit Wired Keyboard: Απλοποιήστε το χώρο εργασίας σας με αυτό το πληκτρολόγιο που είναι ανθεκτικό στις διαρροές και μπορεί να απολυμανθεί, προσφέροντας τρία επίπεδα θερμού φωτισμού για συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • HP Modular Bag Series: Προσαρμόστε αυτή την ελαφριά και καινοτόμο σειρά τσαντών, που διαθέτει σακίδιο πλάτης, τσάντα και θήκη για φορητό υπολογιστή για την οργανωμένη αποθήκευση των βασικών σας αντικειμένων.
  • HP 14-inch Convertible Laptop Backpack Tote: Μετατρέψτε αυτό το ελαφρύ σακίδιο πλάτης για laptop 14 ιντσών σε tote, αναδιπλούμενη τσάντα ή τσάντα χειρός για απόλυτη ευελιξία εν κινήσει.
  Ελένη Σαραντάκη
  Ελένη Σαραντάκη
  Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles