20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC Eye Experience έρχεται να απογειώσει τις imaging δυνατότητες των συσκευών της εταιρείας

    Η χθεσινή παρουσίαση του HTC Desire Eye συνοδεύτηκε από τα εγκαίνια της συνολικής HTC Eye Experience, που θα έρθει, ωστόσο, σε περισσότερες συσκευές της ταϊβανέζικης εταιρείας.

    HTC Eye Experience

    Η νέα HTC Eye Experience ως ένα camera update που θα απογειώσει τις imaging λειτουργίες των μοντέλων της εταιρείας θα έρθει σύντομα σε πολλές από τις συσκευές της. Τα νέα χαρακτηριστικά εγκαινιάζονται στο νέο Desire Eye, θα έρθουν όμως σύντομα, μέσω software update, και στις ακόλουθες συσκευές: One M8, One M7, One E8, One Mini 2, One Max, Desire 816, Desire 820 και Butterfly 2.

    Τα νέα χαρακτηριστικά ανανεώνουν την κάμερα των συσκευών με τις επιλογές Split Capture (που χρησιμοποιεί τόσο την εμπρόσθια όσο και την πίσω κάμερα για να συνθέσει μία μοναδική φωτό), Crop Me in (ενσωμάτωση μία φωτό από την εμπρόσθια κάμερα σε ένα shot της πίσω), Face Fusion (για σύνθεση δύο φωτό της επιλογής σας), Live Makeup (για effects στα… selfies σας) και Photo Booth (για vintage photo effects), καθώς και με προηγμένες λειτουργίες αναγνώρισης προσώπου στις βιντεοκλήσεις σας.

    HTC Eye Experience2

    Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να διατίθεται το update, ωστόσο φαίνεται άκρως υποσχόμενο για κάποιον από τους κατόχους μίας από τις παραπάνω συσκευές της HTC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles