21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    HTC First. Θα μπορείς να απενεργοποιείς το Facebook Home και να έχεις σ’ αυτό stock Android

    htc-first

    Μπορεί να ανακοινώθηκε ως ένα κινητό βελτιστοποιημένο για το νέο “Facebook Home”, ο χρήστης όμως θα μπορεί να το απενεργοποιεί και να χρησιμοποιεί το Android. Και τα ακόμη καλύτερα νέα; Η έκδοση του λειτουργικού της Google θα είναι “απείραχτη” χωρίς κάποιο UI που να την παραμετροποιεί, κάτι που επιβεβαιώθηκε από εκπροσώπους της ταϊβανέζικης εταιρείας στα media.

    Πρόκειται για μία κίνηση-έκπληξη από την HTC, δεδομένου ότι τοποθετεί το Sense UI σχεδόν σε όλες τις συσκευές της, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η λογική του Facebook Home ίσως να μη δένει και πολύ με τα custom UI των εταιρειών, επομένως χαιρόμαστε που η συσκευή θα έχει stock Android.

    Να σημειώσουμε, πάντως, ότι αυτό δε συνεπάγεται ότι το First θα έχει την αντιμετώπιση των Nexus συσκευών (που έχουν stock Android αλλά έχουν και προτεραιότητα στις αναβαθμίσεις των νέων εκδόσεων), το σημαντικό πάντως θα είναι ότι ο χρήστης θα μπορεί να κάνει εύκολα τη μετάβαση από το Facebook Home στο Android από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

    Θυμίζουμε ότι το HTC First θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 12 Απριλίου από το δίκτυο της AT&T, ενώ σύντομα θα έρθει και στην Ευρώπη από την Orange και την EE, αρχικά. Τελευταίες φήμες θέλουν την HTC να ετοιμάζει και μία “παραλλαγή” του χωρίς το Facebook Home και με Ultrapixel κάμερα, μία συσκευή που είναι γνωστή προς το παρόν με την κωδική ονομασία M4.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles