20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η αναβάθμιση του HTC One Mini σε Android 4.3

    H HTC ξεκίνησε την αναβάθμιση του «μικρού» One σε Android 4.3 Jelly Bean, οπότε αν είστε κάτοχος αυτού του smartphone, έχετε το νού σας για την ενημέρωση. Έχει μέγεθος 630MB και φέρνει αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές.

    htc one mini

    Κυριότερη είναι η αναβάθμιση του Sense UI στην έκδοση 5.5, το οποίο αλλάζει αισθητά το interface και βελτιώνει τη λειτουργικότητα. Επίσης, μπορείτε πλέον να απενεργοποιήσετε το BlinkFeed στο One Mini, όπως στο One Max, ή αν το χρησιμοποιείτε, να δημιουργήσετε custom feeds. Βελτιώνονται και τα video highlights με νέο interface και τη δυνατότητα προσθήκης ήχου στα videos, ενώ και το music interface επιδέχεται ανανέωση.

    Μπορεί να μην εμφανιστεί άμεσα στη συσκευή σας το update, αλλά ένας έλεγχος μέσω των ρυθμίσεων δεν βλάπτει, ίσως είναι ήδη διαθέσιμο και σε εσάς.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles