14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HTC Sense 4.0: Η καινούρια εμπειρία χρήσης

    Μόλις απόψε ο Peter Chou, CEO της HTC ανακοίνωσε πως το Sense, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.0, ακούγοντας τα παράπονα των χρηστών για το βαρύ, αργό interface. Οι δύο μεγάλες αλλαγές στο Sense 4.0 είναι στο λογισμικό της κάμερας και του ήχου. Η HTC πιεστεύει πως και οι δύο τομείς είναι απαραίτητοι για την καλή εμπειρία μίας συσκευής.

    Το “ΙmageSense” έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει «τέλειες φωτογραφίες σε κάθε λήψη» και μπορεί να πραγματοποιεί λήψη μέσα σε 0.7 δευτερόλεπτα με το autofocus να ενεργοποιείται σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα. Ο Chou ισχυρίστηκε πως η νέα τεχνολογία στη φωτογραφία των HTC smartphones θα μπορεί να παρέχει καλές φωτογραφίες, ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Το ImageSense, επίσης, θα μπορεί να υπολογίζει την απόσταση ενός αντικειμένου και να προσαρμόζει την ένταση του LED flash, ανάλογα με  αυτή. Η HTC δεν παρέλειψε να συγκρίνει τις φωτογραφικές δυνατότητες του One X με το iPhone 4S, ενώ ένα από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα της ταυτόχρονης λήψης HD video αλλά και φωτογραφιών.

    Πολύ συναρπαστικό και χρήσιμο χαρακτηριστικό επίσης αποτελεί η ενσωμάτωση των υπηρεσιών του Dropbox. Έτσι, σε κάθε HTC One smartphone που θα αγοράζει κανείς, θα μπορεί να έχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο του Dropbox, 25GB για δύο χρόνια.

    Η HTC έχει ενσωματώσει το Beats audio περισσότερο στο λογισμικό του Sense, με αποτέλεσμα όλων των ειδών η μουσική ή τα παιχνίδια να χρησιμοποιούν Beats audio και όχι την εφαρμογή μουσικής της HTC, ενώ ο συγχρονισμός μέσω του HTC Sync έχει αναβαθμιστεί ώστε το Synchronizing να γίνεται μέσω WiFi, απλούστερο.

    Το Sense 4.0 προσφέρει επίσης μία ολοκαίνουρια εμπειρία στο αυτοκίνητο. Με ειδικό jack που θα συνδέεται σε οποιοδήποτε ηχητικό σύστημα αυτοκινήτου, θα ενεργοποιείται μία εφαρμογή που με πολύ μεγάλη απλότητα θα σας δίνει πρόσβαση με ένα άγγιγμα, στις επαφές, την πλοήγηση ή την μουσική σας.

    All in all το Sense 4.0 υπόσχεται νέα εμπειρία στις συσκευές που θα το χρησιμοποιούν και φυσικά σε όλη τη σειρά One. Το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης του , άλλωστε, ήταν γι αυτό.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles