16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HTC U 11. Η νέα ναυαρχίδα της HTC για το 2017 μόλις αποκαλύφθηκε!

    Η HTC αποκάλυψε μόλις πριν από λίγα λεπτά τη νέα της ναυαρχίδα για το 2017, τον πραγματικό διάδοχο του HTC 10, που θα κάνει το ντεμπούτο του υπό την εμπορική ονομασία HTC U 11. Όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί, η σειρά One δεν υπάρχει πλέον, αλλά ούτε και η σειρά M. Αντί αυτών, έχουμε το HTC U 11 το οποίο ήρθε να ολοκληρώσει το line up των U Play και U Ultra που ξεκίνησε νωρίτερα φέτος. Το αδιάβροχο HTC U 11 έρχεται με παρόμοια χαρακτηριστικά ως προς το design με τα προηγούμενα U handsets.

    htc-u11-header-1

    Συγκεκριμένα, αποτελεί μια μείξη παλιών και νέων χαρακτηριστικών. Από μπροστά μοιάζει αρκετά με το HTC 10. Το screen-to-body ratio είναι σχεδόν το ίδιο, όπως και το κεντρικό πλήκτρο που τοποθετείται κάτω από την οθόνη. Αυτή, είναι μεγέθους 5,5 ιντσών με Gorilla Glass 5 και δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή σε σχέση με τους προκατόχους της. Υποστηρίζει ανάλυση Quad-HD (2560 x 1440 pixels). Αν περάσουμε τώρα στο πίσω μέρος της συσκευής θα διαπιστώσουμε, ένα design παρόμοιο με το U Play. Υπάρχει ο αισθητήρας της κάμερας και το flash και ένα μοναδικό glossy φινίρισμα που υπόσχεται να κάνει τη συσκευή να ξεχωρίζει. Στο κάτω μέρος συναντούμε ένα ηχείο και θύρα USB-C, χωρίς θύρα ήχου, όπως αναμενόταν άλλωστε.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Το HTC U11 είναι ένα πραγματικό flagship smartphone. Στο εσωτερικό του συναντάμε, Snapdragon 835 SoC με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αν και λέγεται ότι θα γίνει διαθέσιμη και μια έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όσον αφορά τον τομέα της αυτονομίας, δεν εντυπωσιάζει τόσο, καθώς καταφθάνει με μπαταρία 3.000 mAh. Φέρει πιστοποίηση IP67, κάτι που σημαίνει ότι παρουσιάζει αντίσταση στο νερό και στη σκόνη, αλλά η βύθισή του στο νερό μπορεί να καταστρέψει τη συσκευή.

    Καταγραφή

    Αν και δε συναντούμε μπροστινά ηχεία, το HTC U 11 φέρει κάποιους άσους στο μανίκι του. Συγκεκριμένα, Hi-Res custom DAC σε συνδυασμό με την τεχνολογία BoomSound Hi-Fi edition post-processing της HTC, υπόσχεται μια αξεπέραστη εμπειρία ήχου. Διαθέτει επίσης τέσσερα ξεχωριστά μικρόφωνα που θα επιτρέψει την εγγραφή ήχου 3D. Όπως και το HTC U Ultra, υποστηρίζει ακουστικά USonic που αυτόματα προσαρμόζονται στην επιθυμία κάθε χρήστη. Αυτή τη φορά, εξοπλίστηκαν όμως με τεχνολογία active noise cancellation. Σε κάθε περίπτωση, η HTC επέλεξε να συνοδεύσει τη συσκευή με αυτά τα ακουστικά, τα οποία βρίσκονται στη συσκευασία.

    u11-camera

    Κάμερα

    Στο πίσω μέρος της συσκευής συναντούμε μια κάμερα UltraPixel των 12MP, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία εγκατέλειψε την τεχνολογία εστίασης που χρησιμοποιεί laser ως υποβοηθητικό στοιχείο για την τεχνολογία Dual Pixel, που θα κάνει την εστίαση ακόμη γρηγορότερη. Επίσης, μπροστά, υπάρχει ακόμη ένας αισθητήρας των 16MP. Με άλλα λόγια, ο συνδυασμός των αισθητήρων των καμερών της συσκευής είναι ο ίδιος με εκείνον του HTC U Ultra, κάτι που αναμένεται να ικανοποιήσει ιδιαίτερα πάρα πολλούς.

    Edge Sense

    P1250463

    Αυτό όμως που κάνει πραγματικά τη συσκευή να ξεχωρίζει είναι το Edge Sense, το οποίο εισάγει έναν εξολοκλήρου νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τη συσκευή. Διαφορετικές πιέσεις επιτελούν διαφορετικές εργασίες, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα μιας εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν επίσης το επίπεδο πίεσης που χρειάζεται για να υλοποιήσουν κάποια συγκεκριμένη ενέργεια.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    u11-left

    Το HTC U 11 αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017. Προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και μπορεί να αντιπροσωπεύει αυτό που ακριβώς χρειαζόταν η HTC για να μπει ξανά δυναμικά στον ανταγωνισμό. Τώρα, η HTC καλείται να το προωθήσει κατάλληλα,  ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της. Θα κυκλοφορήσει στη τιμή των 749 ευρώ, που αποτελεί και την τιμή στην οποία έκανε το ντεμπούτο του το U Ultra. Όσον αφορά την διαθεσιμότητα, θα κάνει το ντεμπούτο του από την επόμενη εβδομάδα σε συγκεκριμένες αγορές, ενώ στις υπόλοιπες θα καταφθάσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles