15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    HTC U11: Ικανοποιητική η απόδοση της μπαταρίας, αλλά η εξάντληση είναι πάνω από το μέσο όρο σε κατάσταση αναμονής

    Το HTC U11 αποτελεί ένα flagship smartphone των 5,5 ιντσών με εξαιρετική κατασκευή και design και εξοπλισμένο με μια από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά. Τι συμβαίνει όμως με τον τομέα της μπαταρίας και την αυτονομία της; Στο εσωτερικό της, συναντούμε μια μπαταρία των 3.000 mAh, μικρότερη από τις αντίστοιχες που τοποθετούνται σε smartphones αυτού του μεγέθους. Ωστόσο, ο Snapdragon 835 έρχεται να μειώσει τις όποιες απώλειες, καθώς αποτελεί έναν επεξεργαστή, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ποια είναι όμως τα οφέλη αυτού του συνδυασμού, δηλαδή, ενός ενεργειακά αποδοτικού chip και μιας τέτοιας μπαταρίας;

    HTC U11

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το phonearena.com η συσκευή κατάφερε να προσφέρει αυτονομία 9 ωρών και 3 λεπτών σε ένα standard battery test που διεξήγαγαν και στο οποίο έτρεχαν ένα τυπικό script στη συσκευή με την φωτεινότητα να έχει οριστεί στα 200 nits, ένα επίπεδο αρκετά ικανοποιητικό για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με το phonearena, η συσκευή έρχεται δεύτερη σε αυτή τη δοκιμασία, μετά το iPhone 7 Plus, το οποίο σημειώνει 9 ώρες και 5 λεπτά, χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στο Safari και στο iOS.

    Καταγραφή

    Όσον αφορά σε πραγματικές συνθήκες που μας ενδιαφέρει περισσότερο, η συσκευή συμπεριφέρεται άψογα, με την διαφορά όμως, ότι σε κατάσταση αναμονής η εξάντληση της μπαταρίας είναι λίγο μεγαλύτερη από τον μέσο όρο. Ιδιαίτερα καλά, τα πηγαίνει και στο τομέα της φόρτισης, που με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευή, να χρειάζεται κάτι λιγότερο από 1 ώρα και 40 λεπτά να φορτιστεί πλήρως. Ο χρόνος φόρτισης είναι σχεδόν ίδιος με το Galaxy S8, αλλά μικρότερος σε σχέση με το διάστημα που απαιτείται για τη φόρτιση του Google Pixel.

    64775_1498221756-full

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles