19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Huami AMAZFIT 2: Το νέο smartwatch της Xiaomi

    H Xiaomi αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες τις νέες προτάσεις του fitness brand Amazfit: το Smart Sports Watch 2 και μαζί μ’ αυτό το Amazfit Smart Sports Watch 2S Premium Edition.

    Huami Amazfit

    Πρόκειται για smartwatches τα οποία στηρίζονται στο γνωστό concept της Amazfit, βελτιώνονται όμως αισθητά στις τρέχουσες υλοποιήσεις. Δεν πρόκειται να δούμε Android Wear σε αυτά τα smartwatches, αντίθετα η Amazfit έχει τη δική της Watch 2.0 πλατφόρμα, κάτι που ίσως να είναι μειονέκτημα για πολλούς.

    Huami Amazfit 2

    Έρχονται με premium αίσθηση, με το bezel να αποτελείται από κεραμικό υλικό, navigation buttons από ανοξείδωτο ατσάλι και 2.5D sapphire crystal face. Κάτω από αυτό το σκληροτράχηλο εξωτερικό υπάρχει οθόνη 1.34 ιντσών 320 x 320 pixels, 1.2GHz dual-core CPU μαζί με 512MB RAM και 4GB storage. Φυσικά, δεν απουσιάζει μπαταρία 280 mAh υποσχόμενη να προσφέρει αυτονομία ως και 5 ημέρες χωρίς GPS και 35 ώρες με τις υπηρεσίες τοποθεσίας και την παρακολούθηση καρδιακών παλμών.

    Huami Amazfit 3

    To Amazfit 2 υπόσχεται να αποτελέσει τον απόλυτο σύντροφό σας κατά τη διάρκεια παρακολούθησης της δραστηριότητάς σας. Σε επίπεδο αισθητήρων διαθέτει PPG hear rate sensor, Triaxial Accelerometer, Gyro, Geomagnetic Sensor, Barometer και Ambient light sensor αλλά και ένα Sony 28nm low-power GPS chip. Μπορεί να παρακολουθήσει 11 διαφορετικές δραστηριότητες.

    Η τιμή του Huami AMAZFIT 2 κυμαίνεται στα 150 δολάρια, με την premium έκδοση να φθάνει τα 226 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles