24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Ascend D1 Q: Τετραπύρηνη επίθεση από τους Κινέζους στη Βαρκελώνη

    Η Huawei είχε εντυπωσιάσει στη CES 2012, με την ανακοίνωση στο Las Vegas του LTE Ascend P1 S, του λεπτότερου smartphone στον κόσμο. Τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κερδίσει όλα τα βλέμματα και σε ευρωπαϊκό έδαφος, με την παρουσίαση στην επερχόμενη έκθεση της Βαρκελώνης του τετραπύρηνου Ascend D1 Q.


    Το όνομα της συσκευής αποκάλυψε στο Weibo (το κινεζικό “twitter“) ο πρόεδρος της Huawei, Chengdong Yu. Φαίνεται, μάλιστα, πως η κινεζική εταιρεία επέλεξε το γράμμα “D” εντάσσοντας το μοντέλο στη σειρά “Diamond” και το “Q” καθώς η συσκευή θα είναι “quad-core”, δηλαδή τετραπύρηνη, όπως, μάλλον, και πολλά από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο Mobile World Congress.

    Περισσότερες πληροφορίες δε γνωρίζουμε για τη νέα συσκευή, για την οποία, πάντως, έχουν διαρρεύσει ήδη κάποιες teaser photos στο Weibo, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

    Σύμφωνα μάλιστα με γιαπωνέζικο site, η συσκευή θα ανακοινωθεί στη Βαρκελώνη μαζί με το tablet Huawei MediaPad 10, που αναμένεται να αποτελέσει τη 10ινση έκδοση του ήδη γνωστού μοντέλου των Κινέζων.

    Πηγές: AndroidandMeUnwired View

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles