15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Band 3 Pro. Αδιάβροχο, με οθόνη αφής AMOLED multi-color και βελτιωμένες δυνατότητες tracking

    Ανανέωση και στην οικογένεια των fitness bands της Huawei είχαμε στο πλαίσιο του χθεσινού event παρουσίασης των Mate 20. Έτσι, γνωρίσαμε και το Huawei Band 3 Pro, μία νέα πρόταση με premium χαρακτηριστικά για την κατηγορία της.

    Huawei Band 3 Pro

    Διαθέτει ενσωματωμένο GPS και AMOLED οθόνη multi-color με υποστήριξη αφής, διαγώνιο 0,95 ιντσών, ανάλυση 240×120 pixels και γυαλί 2.5D. Το δε βάρος του Band 3 Pro είναι μόλις 25 γραμμάρια, καθιστώντας το μία ιδιαίτερα light πρόταση.

    Huawei Band 3 Pro3

    Το Huawei Band 3 Pro διαθέτει ένα προηγμένο heart-rate monitor (TruSeen 3.0) που, σε συνεργασία με IR light και τεχνητή νοημοσύνη, προσφέρει πάντα άψογες μετρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθήσει δεδομένα του ύπνου σας και, σε συνεργασία με το CDB center του Harvard Medical School, να αναγνωρίσει και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα έξι πιο συχνά προβλήματα που αφορούν θέματα ύπνου, προτείνοντας 200 δυνητικές λύσεις.

    Huawei Band 3 Pro2

    Φυσικά, μπορεί να καταγράψει δεδομένα και από τις προπονήσεις σας σε διάφορα αθλήματα, μεταξύ των οποίων και η κολύμβηση, καθώς είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα. Φυσικά, έχει και δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone σας, ώστε να βλέπετε εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα και λοιπές ειδοποιήσεις στον καρπό σας.

    Διαβάστε ακόμη: Huawei Mate 20 Pro: Unboxing & hands-on με το νέο πρωταγωνιστή στην αγορά των smartphones

    Η μπαταρία 100mAh του Band 3 Pro υπόσχεται 12 ημέρες χρήσης με ενεργοποιημένο το heart rate και το sleep tracking και επτά ώρες GPS time.

    Huawei Band 3 Pro4

    Το Huawei Band 3 Pro θα κυκλοφορήσει σε τρεις αποχρώσεις (Obsidian Black, Space Blue και Quicksand Gold) με κόστος 99 ευρώ, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά.

    Δείτε φωτογραφίες του Huawei Band 3 Pro από το event παρουσίασης των Mate 20 στο Λονδίνο

    Huawei Band 3 Pro 04

    Huawei Band 3 Pro 01

    Huawei Band 3 Pro 02

    Huawei Band 3 Pro 03

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles