24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei CEO: Μιλά για το πρόσφατο ζήτημα που ανέκυψε με τον αποθηκευτικό χώρο των Huawei P10 και P10 Plus

    Ο Richard Yu, CEO της Huawei, έλαβε πρόσφατα το λόγο σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την εταιρεία του για τη συζήτηση που προκλήθηκε τελευταία στο Διαδίκτυο για τον αποθηκευτικό χώρο των νέων κορυφαίων συσκευών της εταιρείας. Ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν πως ο τύπος αποθηκευτικού χώρου ήταν διαφορετικός μεταξύ των διάφορων συσκευών της οικογένειας P10 και P10 Plus, σε μονάδες που είχαν πουληθεί στη Κίνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα χρήστες που έτρεχαν το Androbench να διαπιστώνουν διαφορετικές επιδόσεις του αποθηκευτικού χώρου μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

    huawei p10

    Ο CEO διευκρίνισε ότι ο κύριος λόγος που χρησιμοποιήθηκαν δυο είδη αποθηκευτικού χώρου, τα UFS και eMMC, είναι εξαιτίας ελλείψεων υλικού που παρουσιάστηκαν. Δηλαδή, η εταιρεία αντιμετώπισε πρόβλημα με την προμήθεια του UFS storage και έτσι έπρεπε να χρησιμοποιήσει eMMC αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, ο ίδιος συμπληρώνει σε μακροσκελείς δημοσιεύσεις στο Weibo, ότι η χρήση διαφορετικού τύπου αποθηκευτικού χώρου, δεν υποβαθμίζει τις επιδόσεις, καθώς το σωστό optimization υλικού και λογισμικού λύνει τα όποια προβλήματα.

    Ο CEO ανέφερε ακόμη ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί ένα P10 Plus με eMMC storage και ένα Mate 9 και δεν αντιλήφθηκε κάποιες διαφορές στις επιδόσεις του χώρου. Κάποιοι βέβαια συνεχίζουν να αναρωτιούνται πώς δικαιολογεί η Huawei το ότι οι μονάδες με eMMC flash memory και αυτές με UFS 2.1 storage πωλούνται στην ίδια τιμή.

    Δείτε αναλυτικά τις δημοσιεύσεις του Richard Yu ακολούθως

    huawei-p10-issue-2

    huawei-p10-issue

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles