15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Enjoy 7 Plus: Επίσημο με μπαταρία 4.000 mAh και Android 7.0 Nougat για την αγορά της Κίνας

    Η Huawei συνεχίζει την ήδη επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στο χώρο των Android smartphones με συσκευές για κάθε κατηγορία, οι οποίες υπόσχονται να ικανοποιήσουν την ανάγκη κάθε χρήστη. Η τελευταία προσθήκη ακούει στην εμπορική ονομασία Enjoy 7 Plus και πρόκειται για ένα μεσαίου κόστους handset το οποίο θα κυκλοφορήσει με Android 7.0 Nougat. Προορίζονται για την αγορά της Κίνας, στην οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην τιμή των 230 δολαρίων.

    Huawei-Enjoy

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει και σε παγκόσμιο επίπεδο, προφανώς υπό διαφορετική εμπορική ονομασία. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να αναφερθεί ότι στο εσωτερικό του συναντάμε Snapdragon 435 της Qualcomm με 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος, υπάρχει κάμερα των 12MP με LED flash καθώς και σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αλλά και στο μπροστινό μέρος, ο υποψήφιος αγοραστής του θα διαπιστώσει μια κάμερα των 8MP για τη λήψη selfies.

    Διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οθόνη των 5,5 ιντσών με ανάλυση HD 720p, ενώ τις απαραίτητες ενεργειακές απαιτήσεις υπόσχεται να καλύψει η μπαταρία των 4.000mAh. Έχει μεταλλικό σασί (πιθανόν αλουμίνιο) και θα γίνει διαθέσιμο στο χρώμα του άσπρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles