17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Freebuds 3: Το απαραίτητο αξεσουάρ για να μιλάς ελεύθερα!

    Στο γραφείο για καλύτερη συγκέντρωση, στο σπίτι για απομόνωση, στο γυμναστήριο για πιο σταθερό ρυθμό, στο μετρό ή στο αεροπλάνο, στο δρόμο ή σε μια αίθουσα αναμονής, για να αντιμετωπιστούν πιο ευχάριστα οι ώρες «νεκρού χρόνου»: η ενστικτώδης κίνηση του σύγχρονου ανθρώπου είναι να βάλει ακουστικά στα αυτιά και να στραφεί στο smartphone του για να ακούσει μουσική, να δει ένα επεισόδιο σειράς, να απολαύσει ένα audiobook ή ένα podcast, να παίξει ένα παιχνίδι, να μιλήσει στο τηλέφωνο. Και ποιος ο κοινός παρανομαστής σε όλα τα παραπάνω καθημερινά σενάρια; Η ανάγκη για αποκλεισμό των εξωτερικών θορύβων. Αυτή την ανάγκη των καταναλωτών αναγνώρισε η Huawei και έφερε στην αγορά τα πρώτα στον κόσμο ασύρματα ακουστικά με Active Noise Cancellation: τα Freebuds 3 είναι εδώ.

    HUAWEI-FreeBuds-3

    Άνετη εφαρμογή, μοντέρνο design
    Εμπνευσμένα από την ευέλικτη μορφή του δελφινιού, τα HUAWEI Freebuds 3, με την εργονομική στρογγυλεμένη καμπύλη τους που εισχωρεί ελαφρώς βαθύτερα στο αυτί, εγγυώνται άνετη και σταθερή εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να τα φορούν στα αυτιά τους για πολλές ώρες χωρίς ενοχλήσεις. Ο σχεδιασμός τους επίσης βοηθάει στην διαμόρφωση του ήχου, με ευδιάκριτη βελτίωση της ποιότητας του για τον χρήστη. Διατίθενται σε λευκό και μαύρο χρώμα, ζυγίζουν μόλις 4,5γρ. το ένα, και φυλάσσονται σε μια κομψή στρογγυλή θήκη φόρτισης που χωρά άνετα και ευχάριστα στην παλάμη του χεριού.

    Αctive Noise Cancellation, αισθητήρας φωνής, αεροδυναμικό μικρόφωνο
    Τα HUAWEI Freebuds 3 είναι τα πρώτα Open-fit TWS (True Wireless Stereo) ακουστικά που υποστηρίζουν την ακριβή μείωση του περιβάλλοντος θορύβου σε πραγματικό χρόνο. Με τη βοήθεια της προσομοίωσης του ακουστικού καναλιού, τα Freebuds 3 επιτυγχάνουν δραστική μείωση του θορύβου, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του αυτιού του εκάστοτε χρήστη. Με διπλό πάτημα του αριστερού ακουστικού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας ANC, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινης ποιότητας μουσική, ακόμη και στο πιο πολυσύχναστο βαγόνι μετρό ή σε ένα θορυβώδες εστιατόριο.

    Παράλληλα, προκειμένου να ακούγεται καλύτερα η φωνή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, τα Freebuds 3 της Huawei διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα φωνής ο οποίος διαχωρίζει τη φωνή του χρήστη από τους ήχους του περιβάλλοντος. Σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο noise cancellation και την αεροδυναμική θύρα μικροφώνου που μειώνει τον θόρυβο του ανέμου, τα HUAWEI FreeBuds 3 βελτιώνουν τον ήχο της φωνής και ταυτόχρονα μειώνουν τον περιβάλλοντα θόρυβο, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για ποδηλάτες, δρομείς ή χρήστες που πραγματοποιούν συχνά κλήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

    Στην καρδιά του «έξυπνου» ήχου: Kirin A1 & τεχνολογία συγχρονισμένου διπλού καναλιού
    Ο Kirin Α1, το πρώτο παγκοσμίως BT 5.1 & BLE 5.1 chip, εξασφαλίζει ότι τα Freebuds 3 είναι ασύγκριτα όσον αφορά τη σταθερότητα και την ευκολία της συνδεσιμότητα τους. Σε συνδυασμό με τη νέα γενιά του αλγορίθμου επιλογής σήματος Bluetooth που επιφέρει η έξυπνη προσαρμοστική τεχνολογία συχνότητας στο πεδίο επικοινωνίας, το chip μπορεί να προσδιορίσει δυναμικά τις ζώνες συχνοτήτων που επηρεάζονται από το σήμα 2,4 GHz, όπως το Wi-Fi και να μεταπηδήσει σε ένα δωρεάν κανάλι. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα στις περιβαλλοντικές αλλαγές και να επιτυγχάνει υψηλότερες δυνατότητες.

    Η τεχνολογία συγχρονισμένου διπλού καναλιού της Huawei επιτρέπει σε δύο ακουστικά να λαμβάνουν τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια ήχου απευθείας από το smartphone, διευκολύνοντας παράλληλα την άμεση επικοινωνία μεταξύ της συσκευής και των δύο ακουστικών χωρίς παρεμβολές. Η αυτοαναπτυσσόμενη διπλού καναλιού συγχρονισμένη λειτουργία μετάδοσης οδηγεί σε λανθάνοντα χρόνο μέχρι και 190 ms2, καθιστώντας τα Freebuds 3 τατ τέλεια ασύρματα ακουστικά για τους gamers που θέλουν άμεση ακουστική ανάδραση για μια μοναδική εμπειρία gaming.

    Ασύρματη φόρτιση, μπαταρία που διαρκεί για ώρες
    Η θήκη των Freebuds 3 προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες φόρτισης: είτε με χρήση φορτιστή ή power bank με θύρα USB Type-C, είτε με χρήση ασύρματης φορτιζόμενης βάσης, είτε μέσω αντίστροφης ασύρματης φόρτισης από smartphones που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία, όπως το HUAWEI Mate20 Pro και το HUAWEI P30 Pro. Η φόρτιση πραγματοποιείται σε γρήγορο χρόνο και η μπαταρία με φόρτιση μέσω καλωδίου USB σε 30 λεπτά διαρκεί έως και 14 ώρες συνεχούς μουσικής αναπαραγωγής, ή 6 ώρες αν φόρτιση ίδιας διάρκειας έχει γίνει ασύρματα. Μετά από μία πλήρη φόρτιση, τα επαναστατικά αυτά ακουστικά μπορούν να παρέχουν έως και τέσσερις ώρες αναπαραγωγής πολυμέσων, με τη διάρκεια μπαταρίας να φτάνει μέχρι και τις 20 ώρες όταν γίνεται χρήση με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης.

    Έξυπνη διασύνδεση μεταξύ διαφορετικών συσκευών, μουσική αναπαραγωγή χωρίς παύσεις
    Τα Huawei Freebuds 3 προσφέρουν άμεσο pairing με το άνοιγμα της θήκης και αν αποσυνδεθούν, επανασυνδέονται μόλις σε 2,4 δευτερόλεπτα. Πέραν αυτού, τα ακουστικά μπαίνουν αυτόματα σε παύση όταν αφαιρεθούν και ξαναμπαίνουν σε λειτουργία όταν ο χρήστης τα φορέσει ξανά, ενώ όταν τοποθετηθούν στη θήκη τους, ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία standby. Παράλληλα, τα HUAWEI FreeBuds 3 μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ όλων των συσκευών Huawei (Watch, Smartphone και MateBook) αρκεί να χρησιμοποιείται το ίδιο HUAWEI ID.

    Όσοι προπαραγγείλουν τώρα τα Freebuds 3 θα πάρουν δώρο τα Huawei Color Band A2 για καταγραφή αθλητικής δραστηριότητας. Η περίοδος προπαραγγελίας ισχύει από 6 έως 13 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles