15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Huawei FreeBuds Lipstick: Όταν η φινέτσα συναντάει την υψηλή τεχνολογία!

    Τα TWS Bluetooth ακουστικά έφεραν μια «επανάσταση» στον τρόπο που απολαμβάνουμε τη μουσική, καθώς μας έκαναν  για πάντα να αποχαιρετήσουμε τα καλώδια (και το κυριότερο) μας προσέφεραν μοναδικές δυνατότητες που δεν υπήρχαν στο παρελθόν. Η HUAWEI αποτελώντας το τεχνολογικό brand που γνωρίζει αυτό που θέλουν users και το ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες, δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει σε αυτή την ξεχωριστή προϊοντική κατηγορία. Τα Lipstick όμως δεν είναι απλώς μια εξελιγμένη πρόταση στην κατηγορία των TWS ακουστικών που στοχεύει στο γυναικείο κοινό, καθώς είναι πολλά περισσότερα, ενσωματώνοντας όχι μόνο την υψηλή τεχνολογία που (ως γνωστόν) αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της HUAWEI, αλλά και μια ιδιαίτερη unique φινέτσα που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά σε αντίστοιχο προϊόν! Άλλωστε, πότε στο παρελθόν είδατε True Wireless ακουστικά σε μια premium… θήκη κραγιόν;

    Υψηλή τεχνολογία με… άρωμα γυναίκας!

    Τα Lipstick είναι τα ακουστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν κάθε στιγμή της γυναίκας ξεχωριστή. Το team της HUAWEI λοιπόν πήρε την γοητεία και τη φινέτσα που απορρέει από κάποιο elegant γυναικείο αξεσουάρ και την μετουσίωσε σε ένα εξελιγμένο gadget υψηλής τεχνολογίας. Η HUAWEI γνωρίζοντας ότι στο γυναικείο κοινό «μετράει» ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια δημιούργησε τα πιο όμορφα και elegant ακουστικά που εμφανίστηκαν ποτέ. Το εκλεπτυσμένο design της θήκης κραγιόν και η μοναδική επένδυση των ακουστικών από ανοξείδωτο ατσάλι, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Με στρογγυλεμένες άκρες και ελάχιστο βάρος, τα FreeBuds Lipstick κατορθώνουν να μαγνητίσουν το βλέμμα, κλέβοντας τις καρδιές του γυναικείου κοινού.  Πραγματικά δεν χορταίνεις να τα θαυμάζεις, καθώς το αριστοκρατικό κόκκινο συνενώνεται με το old-time classic μαύρο, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο «κομψότητα» στα TWS ακουστικά.

    Από τη πρώτη στιγμή που θα βγάλετε τα FreeBuds Lipstick από τη θήκη τους, θα διαπιστώσετε ότι εκπέμπουν μια λάμψη και ένα unique άρωμα γυναίκας… Όμως πέραν των ασύγκριτων looks, η πρόταση της Huawei είναι πολλά περισσότερα! Συγκεκριμένα, τα FreeBuds Lipstick προσφέρουν μοναδικές high-tech επιδόσεις που εκτοξεύουν τον ήχο και κάνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητας ακόμη πιο… μοναδική. Εν πολλοίς, ο ποιοτικός ήχος προέρχεται από το ξεχωριστό πολυτελές design, καθώς η Huawei «επένδυσε» στο αεροδυναμικό σχήμα των FreeBuds, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε αυτί  προσαρμόζοντας μάλιστα πλήρως την ακουστική ποιότητα. Μάλιστα, η Open Fit φιλοσοφία φροντίζει ώστε μέσω ενός ειδικού συστήματος προσομοίωσης πίεσης το ακουστικό να εφαρμόζει στην εντέλεια σε κάθε γυναίκα. Επιπλέον, τα πεντακάθαρα μπάσα και η crystal clear απόδοση κατατάσσουν τα FreeBuds Lipstick στην κορυφή της κατηγορίας τους, υποστηρίζοντας ένα εύρος συχνοτήτων που αγγίζει τα 40KHz, τόσο οι μέσες όσο και οι υψηλές συχνότητες αποδίδονται στην εντέλεια.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς τα Lipstick θέτουν νέα στάνταρ στην τεχνολογία του Active Noise Cancellation (Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου). Η λύση της Huawei μπορεί να «αντιληφθεί» τους ήχους τους εξωτερικού περιβάλλοντος και κάνοντας χρήση AI-based αλγορίθμων να «ακυρώσει» ή να αφήσει να περάσουν τους ήχους που επιθυμεί. Ουσιαστικά η χρήστης των Lipstick μπορεί να πετύχει μια πιο «smart» προσέγγιση στον ήχο του περιβάλλοντος, ακόμη και εάν βρίσκεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο αεροδρόμιο ή στον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πόλης. Και επειδή ο απόλυτος έλεγχος αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό γνώρισμα των FreeBuds Lipstick, σε συνεργασία με την εφαρμογή HUAWEI AI Life, οι χρήστες επιλέγουν μέσα από τρία διαφορετικά presets, έτσι ώστε να επιτύχουν μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία.

    Επιπλέον, ένα από τα πλεονεκτήματα των Lipstick είναι ότι έχουν δημιουργηθεί για να χρησιμοποιούνται κάθε ώρα και στιγμή, καλύπτοντας πλήρως τα θέλω και τη δραστηριότητα της σύγχρονης γυναίκας 24/7. Από τον πρωινό περίπατο και τη βόλτα στα μαγαζιά, μέχρι το καθημερινό workout και το απαιτητικό zoom meeting, τα FreeBuds Lipstick δεν γίνεται με τίποτα να τα αποχωριστείς. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται στο γεγονός ότι απαιτείται ακόμη πιο πολύ ενισχυμένη μπαταρία (κανείς δεν θα ήθελε να ξεμείνει στο ενδιάμεσο ενός σημαντικού meeting) και πράγματι τα FreeBuds Lipstick παίρνουν άριστα στον τομέα της αυτονομίας. Με 22 ώρες συνεχόμενου music playback (χωρίς την ANC λειτουργία ενεργοποιημένη) και με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες πλήρως φορτισμένα ακουστικά, τα Lipstick εξαφανίζουν για πάντα το «άγχος» της έλλειψης μπαταρίας.

    Ολοκληρώνοντας, τη μοναδική μας εμπειρία με τα FreeBuds Lipstick δεν θα μπορέσαμε να μην αναφερθούμε στη δυνατότητα που έχουν τα ακουστικά της HUAWEI να συνδέονται με χαρακτηριστικά ευκολία με τα… πάντα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth στο smartphone ή στο tablet σας και αυτά αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα, εύκολα γρήγορα και απλά. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα Lipstick συνεργάζονται άψογα τόσο με Android, όσο και με iOS συσκευές.

    Love @first sight!

    Με την ερωτική διάθεση στο απόγειο λόγω και του Αγίου Βαλεντίνου, νομίζουμε ότι τα FreeBuds Lipstick αποτελούν το απόλυτο lifestyle gadget υψηλής τεχνολογίας και δίνουν άλλη διάσταση στον όρο: «έρωτας με την πρώτη ματιά», καθώς έχουν δημιουργηθεί για να σαγηνεύουν και να γοητεύουν από τη πρώτη στιγμή που θα τα φορέσετε. Εάν μάλιστα το ταίρι σας σκέφτεται να σας κάνει ένα tech δώρο που θα σας μείνει αξέχαστο (και γνωρίζετε εσείς καλύτερα τον τρόπο πως να του το… ζητήσετε), τότε σας υπογράφουμε ότι τα Lipstick θα αποτελέσουν το καλύτερο «επιστέγασμα» της αγάπης σας!

    Μάλιστα, με την προσφορά που τρέχει η HUAWEI από τις 31 Ιανουαρίου, όπου με την αγορά των FreeBuds Lipstick μπορείτε να πάρετε για δώρο το WatchFit, μέσα από το huaweistore.gr και σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται να συνδυάσετε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

    Είστε έτοιμοι για το πιο όμορφο και λαμπερό tech gadget που κυκλοφόρησε ποτέ;

    ****

    Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles