21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate 10 Pro: Σπάει κάθε ρεκόρ προπαραγγελιών στη Δυτική Ευρώπη

    Μπορεί να κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, κι όμως το Huawei Mate 10 Pro μετατρέπεται ήδη σε μια σημαντική εμπορική επιτυχία για την εταιρεία.

    mate 10 pro

    Η συσκευή σπάει κάθε ρεκόρ προπαραγγελιών στη δυτική Ευρώπη, καθώς αυτές ξεπέρασαν τους στόχους κατά 100%.

    Εξοπλισμένο με τον Kirin 970, τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone, το Huawei Mate 10 Pro εκπαιδεύεται από την καθημερινότητα του χρήστη και προσαρμόζεται στις ανάγκες του δημιουργώντας έτσι μια πραγματικά προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης γεγονός στο οποίο συμβάλει σημαντικά και το EMUI 8.0, ένα φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό περιβάλλον εργασίας που του επιτρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής του.

    Σε ότι αφορά την φωτογραφία η Huawei έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την φωτογραφία μέσω smartphone ανεβάζοντας τον πήχη σε επαγγελματικά επίπεδα. Στο Huawei Mate 10 Pro ο η διπλή LEICA κάμερα με φακούς SUMMILUX-H σε συνδυασμό με τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης δίνουν τη δυνατότητα στην συσκευή να αναγνωρίζει στιγμιαία τις συνθήκες και το αντικείμενο της φωτογράφισης, και βάσει αυτών να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα απόλυτα αρμονικό ! Αν σε αυτά προστεθούν λειτουργίες όπως το στιγμιαίο auto focus και το bokeh effect, τις οποίες συνήθως βρίσκεις σε μία επαγγελματική κάμερα, τότε το Huawei Mate 10 Pro μετατρέπεται στιγμιαία σε ένα μοναδικό μέσο αποτύπωσης αναμνήσεων και προβολής τους σε μια απαράμιλλης ευκρίνειας οθόνη OLED FullView η οποία εξασφαλίζει κινηματογραφική εμπειρία και ρεαλισμό σε gaming σε μόλις 5.9 ίντσες.

    Την μεγάλη του αυτονομία το HUAWEI Mate 10 Pro αντλεί από μια μπαταρία 4000mAh, υψηλής χωρητικότητας.

    Υπενθυμίζουμε ότι η συσκευή είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας από τις 20 Νοεμβρίου αλλά και στην Κίνα και σε άλλες περιοχές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles