14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Mate 10. Θα μπορεί να μετατραπεί σε …PC μέσω dock τύπου Samsung DeX

    Φήμες που προέρχονται από τη Γαλλία θέλουν το Huawei Mate 10 να υποστηρίζει μία λύση τύπου Samsung DeX, προσφέροντας στο χρήστη του ένα desktop style UI όταν συνδεθεί μέσω ενός dock με μία μεγαλύτερη οθόνη. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, η δυνατότητα θα υποστηρίζεται και μέσω ασύρματης σύνδεσης μέσω Miracast.

    samsung-dex-station
    Samsung DeX Station

    Οι πληροφορίες έρχονται από τον CEΟ της εταιρείας MirAxess (δημιουργό του MiraBook), Yanis Anteur, ο οποίος έδωσε το εν λόγω hint, το οποίο ίσως και να εξηγεί το πρόσφατο teaser της Huawei, σύμφωνα με το οποίο το Mate 10 δεν είναι ένα smartphone, αλλά μία …intelligent machine”.

    Huawei-Mate-10
    Teaser για το Huawei Mate 10

    Οι ακριβείς δηλώσεις του Anteur είναι οι εξής:

    “Προς το παρόν, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε το Mirabook με το Galaxy S8 (DeX) και τα Windows Phone (Continuum). Έχω όμως μυστικές πληροφορίες για εσάς, τα νέα smartphones της Huawei που θα ανακοινωθούν στις 16 Οκτωβρίου θα έχουν ένα χαρακτηριστικό σαν το DeX και θα είναι συμβατά με το MiraBook”. 

    Huawei-Mate-10-Pro
    Render του Huawei Mate 10 Pro που διέρρευσε ο evleaks

    Η Huawei ποντάρει πολλά στο Mate 10 που αναμένεται να είναι μία ισχυρή πρόταση με το κατασκευασμένο από την ίδια την κινεζική εταιρεία Kirin 970 chipset, που ενσωματώνει dedicated AI chip.  Θα το γνωρίσουμε στις 16 Οκτωβρίου, οπότε και θα μάθουμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles