16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Huawei Mate 8 (με Kirin 950) είναι πιο γρήγορο και από τον άνεμο, πετυχαίνοντας τρελό score στο AnTuTu!

    Η Huawei ποντάρει πολλά στο νέο chipset της, Kirin 950, το οποίο θα «φιλοξενείται» σε όλες τις μελλοντικές ναυαρχίδες της. Το πρώτο high-end smartphone που θα φοράει το νέο SoC του Κινέζου κατασκευαστή θα είναι το επερχόμενο Huawei Mate 8, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί από την Huawei στα τέλη του μήνα. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι το Kirin 950 θα είναι ένα παντοδύναμο chipset, ωστόσο το θέμα είναι να το δούμε στην πράξη και οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε για τις δυνατότητες του είναι κάτι παραπάνω από θετικές!

    Huawei Mate 8 1

    Σύμφωνα λοιπόν με ένα από τα πρώτα tests του Huawei Mate 8 που εμφανίστηκε στο AnTuTu benchmark, η νέα ναυαρχίδα έπιασε το τρελό score των 79.000 πόντων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Huawei Mate 8 ξεπερνάει όλες τις ναυαρχίδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά! To «next big thing» της Huawei θα ενσωματώνει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα το φέρουν στην κορυφή των smartphones. Αν και ακόμη τα τελικά specs του δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όπως απεικονίστηκαν και στο test του AnTuTu το Mate 8 εκτός από τον Kirin 950 θα διαθέτει display στις 6 ίντσες με ανάλυση στα 1080p, κάμερα στα 16MP και 8MP selfie cam, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο και τη διαθέσιμη RAM, το Mate 8 θα έρθει με δύο εκδόσεις, μία με 16GB αποθηκευτικό χώρο και 2GB RAM και μία με 32GB και 3GB RAM. Με χαρακτηριστικά όπως τα παραπάνω, ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles