16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate X: Ανακοινώθηκε το foldable της εταιρείας και …καίει καρδιές. Δείτε το live από Βαρκελώνη

    Δε θα μπορούσε να είναι άλλος ο πρωταγωνιστής του σημερινού event της Huawei στο MWC 2019 από το foldable smartphone της εταιρείας. Ακούγαμε γι’ αυτό πολύ καιρό και να που σήμερα το Huawei Mate X είναι μία πραγματικότητα.

    Huawei-foldable-Mate-X

    Μάθαμε τα πρώτα στοιχεία για τη συσκευή, που πραγματικά εντυπωσίασε στην παρουσίαση κερδίζοντας όλα τα βλέμματα. Πώς άλλωστε μία τέτοια υλοποίηση να περάσει απαρατήρητη;

    Πρόκειται για το πρώτο foldable της αγοράς που διπλώνει προς τα έξω, ουσιαστικά δηλαδή με την οθόνη στην εξωτερική πλευρά. Όπως βλέπετε και στις φωτό, διαθέτει και ένα -σχετικά ογκώδες- strip που χρησιμεύει ώστε να το πιάνετε, ενώ φιλοξενεί και την triple camera της συσκευής. Παρά τη σύνθετη κατασκευή, η Huawei έχει φροντίσει ώστε να έχει ένα ομοιόμορφο σχήμα διπλωμένο, ενώ διαθέτει και ιδιαίτερα εξελιγμένη άρθρωση (που η εταιρεία ονομάζει Falcon Minge) και αποτελείται από πάνω από 100 διαφορετικά στοιχεία.

    Όταν είναι διπλωμένο, είναι ενεργές και οι δύο οθόνες του, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

    Το μεγαλύτερο τμήμα, ας πούμε το “εμπρόσθιο”, έχει διαγώνιο 6,6 ίντσες ενώ το “πίσω” 6,39 ίντσες. Ξεδιπλωμένο έχει διαγώνιο 8 ίντσες και ανάλυση 2480×220 pixels, ενώ η τεχνολογία του panel είναι AMOLED.

    Το Huawei Mate X υποστηρίζει 5G με ταχύτητες που του επιτρέπουν να κατεβάσει 1GB μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

    Η συσκευή παίρνει ενέργεια από δύο μπαταρίες, χωρητικότητας 4.500mAh, ενώ διαθέτει πολύ γρήγορο φορτιστή 55W που φορτίζει έως το 85% σε μόλις 30 λεπτά.

    Το Huawei Mate X διαθέτει, όπως προαναφέραμε, triple-camera setup, που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Leica. Συναντάμε τηλεφακό, ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο φακό, το setup δηλαδή που είδαμε και στο Mate 20 Pro.

    Όπως μάθαμε από την παρουσίαση της εταιρείας, το Mate X θα κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα της χρονιάς με κόστος 2.299 ευρώ για την έκδοση με 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου.

    Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Σκιάννη από την παρουσίαση του foldable Mate X στη Βαρκελώνη

    Mate X hands-on 01

    Mate X hands-on 02

    Mate X hands-on 03

    Mate X hands-on 04

    Mate X hands-on 05

    Huawei Mate X hands-on 13

    Huawei Mate X hands-on 12

    Huawei Mate X hands-on 11

    Huawei Mate X hands-on 10

    Huawei Mate X hands-on 09

    Huawei Mate X hands-on 08

    Huawei Mate X hands-on 07

    Huawei Mate X hands-on 06

    Huawei Mate X hands-on 05

    Huawei Mate X hands-on 04

    Huawei Mate X hands-on 03

    Huawei Mate X hands-on 02

    Huawei Mate X hands-on 01

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles