24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI MateBook 14s: Το απόλυτα κομψό laptop που συνδυάζει κορυφαία κατασκευή, υψηλές αποδόσεις και ελαφρύ σχεδιασμό

    Το νέο HUAWEI MateBook 14s 14,2 ιντσών είναι εδώ! Νέα προσθήκη στη σειρά MateBook που έχει σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα, ο νέος φορητός υπολογιστής φέρει το MateBook DNA, το οποίο συνδυάζει με ιδανικό τρόπο κομψή σχεδίαση, καινοτόμα χαρακτηριστικά και έξυπνη εμπειρία. Παράλληλα, ανοίγει νέους δρόμους με τη λεπτεπίλεπτη σχεδίαση και τις ισχυρές επιδόσεις του, ενώ υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ πολλαπλών συσκευών η οποία ευνοεί τη δημιουργικότητα και διευκολύνει την καθημερινή ζωή, προσφέροντας έτσι ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας χρήσης φορητού υπολογιστή. 

    Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και έντονες γωνίες. Διαθέτει οθόνη αφής FullView 2,5Κ με αναλογία διαστάσεων 3: 2 ιδανική για επαγγελματική χρήση, η οποία προσφέρει συναρπαστική οπτική εμπειρία. Στην καρδιά του νέου laptop βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Intel® Core 11 11ης γενιάς για γρήγορη και ομαλή ανταπόκριση, ενώ η ποιότητα του ήχου της συσκευής είναι σαφώς βελτιωμένη χάρη στην υποστήριξη HUAWEI SOUND® και τετραπλά ηχεία με tweeters και woofer. Η πληκτρολόγηση στο HUAWEI MateBook 14s είναι ευχάριστη καθώς η απόσταση ανάμεσα στα πλήκτρα δεν υπερβαίνει τα 1,5 χιλιοστά. Το νέο HUAWEI laptop μπορεί επίσης να συνεργαστεί με διαφορετικού τύπου συσκευές, κάτι που το ανάγει σε τέλειο εργαλείο, τόσο για επαγγελματική χρήση, όσο και για καθημερινές εργασίες.

    Καινοτόμος τεχνολογία, κορυφαία απόδοση

    Το HUAWEI MateBook 14s επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις παρά το κομψό και ελαφρύ σώμα του. Είναι κατασκευασμένο για να συνεργάζεται άψογα με τον νέο επεξεργαστή Intel® Core 11 11ης γενιάς και διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Intel® Iris® Xᵉ. Με τη λειτουργία βέλτιστης απόδοσης μπορεί να αυξηθούν οι επιδόσεις μέσα από τη συντόμευση Fn+P ( αύξηση της CPU TDP στα 45W). ο HUAWEI MateBook 14s επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν παραγωγικοί, να απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους και να ολοκληρώνουν πολλαπλές εργασίες παράλληλα, με ευκολία, χάρη στη δυνατότητα αναβάθμισης σε 1TB NVMe PCle SSD. Ακόμα και οι ανεμιστήρες HUAWEI Shark fin είναι προηγμένης τεχνολογίας, για ακόμα πιο αποτελεσματική και αθόρυβη ψύξη.

    Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 60Wh που βοηθά τους χρήστες να απαλλαγούν από το άγχος της φόρτισης. Σε συνδυασμό με έναν φορτιστή 90W, το laptop μπορεί να λειτουργήσει έως και για 3 ώρες με 15 λεπτά φόρτισης. Ο φορτιστής υποστηρίζει επίσης HUAWEI SuperCharge και είναι συμβατός με κάποια HUAWEI smartphones και tablets, ενώ έχει αρκετά μικρό μέγεθος για να μεταφέρεται εύκολα.

    Το HUAWEI SOUND® εμφανίζεται για πρώτη φορά στο HUAWEI MateBook 14s για να προσφέρει απολαυστική εμπειρία ήχου. Το νέο laptop διαθέτει ηχητικό σύστημα τεσσάρων ηχείων, που αποτελείται από δύο tweeters και δύο woofer, τα οποία παράγουν ισχυρά μπάσα και εντυπωσιακά πρίμα. Τα ηχεία υποστηρίζουν αλγόριθμους αναπαραγωγής ήχου της HUAWEI για τη δημιουργία ήχων υψηλής ποιότητας και από τις δύο πλευρές της συσκευής.

    Τέσσερα μικρόφωνα τοποθετημένα στις πλευρές του laptop λαμβάνουν ήχους από απόσταση έως και 5 μέτρων. Τεχνητή νοημοσύνη ρυθμίζει το noise cancellation και καθιστά κάθε ήχο κρυστάλλινο. Το HUAWEI MateBook 14s καινοτομεί, καθώς είναι το πρώτο laptop που διαθέτει Personal Voice Enhancement για την εξάλειψη του περιβάλλοντος θορύβου, ώστε  η φωνή του χρήστη να ακούγεται δυνατά και καθαρά κατά τη διάρκεια κλήσεων ή συσκέψεων.

    Το πρωτοποριακό πληκτρολόγιο προσφέρει άνετη και ευχάριστη εμπειρία πληκτρολόγησης. Με απόσταση μόλις 1,5 χιλιοστών ανάμεσα στα πλήκτρα και τον αποκλειστικό σχεδιασμό Soft-landing της HUAWEI , το πληκτρολόγιο παρέχει απτική ανατροφοδότηση και καθιστά την πληκτρολόγηση στο HUAWEI MateBook 14s απόλαυση, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

    Άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την έναρξη λειτουργίας με δακτυλικό αποτύπωμα, την αναγνώριση προσώπου καθώς και το Wi-Fi 6 που διευκολύνει τη ζωή των χρηστών.

    Υπέροχη αισθητική: εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός

    Το HUAWEI MateBook 14s δεν είναι μόνο όμορφο και κομψό σχεδιαστικά, αλλά και άνετο στο κράτημα. Με έντονες γωνίες, το laptop δείχνει ιδιαίτερα κομψό και μοντέρνο. Το μεταλλικό φινίρισμα είναι απαλό και ολόκληρη η συσκευή ζυγίζει περίπου. 1,43 κιλά – γεγονός που το καθιστά ελαφρύ και άνετο. Εκτός από το premium Space Grey και το έντονο Mystic Silver, το HUAWEI MateBook 14s θα διατίθεται και σε μια νέα χρωματική απόχρωση, μοναδική και ξεχωριστή, το Spruce Green. 

    Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει οθόνη FullView, σήμα-κατατεθέν της σειράς MateBook, με τέσσερα στενά bezels και εμπρόσθια κάμερα. Η υψηλή αναλογία οθόνης-συσκευής στα 90% χαρίζει συναρπαστική οπτική εμπειρία, ενώ το aspect ratio στα 3:2 επιτρέπει στην οθόνη να εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο σε κάθετη διάταξη. Υποστηρίζοντας ευρεία γκάμα χρωμάτων 100% sRGB, η οθόνη μπορεί να αποδώσει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα παραδίδοντας ζωντανές εικόνες και ομαλές μεταβάσεις. Η υποστήριξη πολλαπλής αφής 10 σημείων επιτρέπει στους χρήστες να είναι πιο αποτελεσματικοί όταν ολοκληρώνουν παράλληλες εργασίες.

    Η οθόνη του HUAWEI MateBook 14s υποστηρίζει refresh rate έως 90Hz για ομαλή περιήγηση. Πιέζοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Fn και R, η λειτουργία του laptop μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και 90Hz για αρτιότερα γραφικά. Το νέο laptop παρέχει διπλή προστασία ματιών στους χρήστες με τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και Flicker Free, οι οποίες ελαττώνουν την κόπωση των ματιών και προστατεύουν τα μάτια των χρηστών. Το νέο laptop διαθέτει αισθητήρα φωτός που αντιλαμβάνεται τα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα φώτα και ρυθμίζει ανάλογα τη φωτεινότητα της οθόνης.

    «Έξυπνη» εμπειρία: αναβαθμισμένη συνεργασία μεταξύ συσκευών

    Το νέο laptop, χάρη στις καινοτόμες δυνατότητες συνδεσιμότητας πολλαπλών συσκευών της HUAWEI, υποστηρίζει «έξυπνη» σύνδεση με smartphones, tablets, οθόνες ή άλλες συσκευές της HUAWEI.

    Με ένα απλό πάτημα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το laptop με ένα smartphone και να προβάλλουν το περιβάλλον εργασίας του κινητού στην οθόνη του laptop, χρησιμοποιώντας δύο συσκευές ταυτόχρονα σε μία μόνο οθόνη. Μπορούν επίσης να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα συνδέοντας το HUAWEI MateBook 14s με ένα tablet και να το χρησιμοποιήσουν ως ψηφιακό καμβά. Το HUAWEI MateBook 14s μπορεί επίσης να συνδεθεί με ακουστικά για συναρπαστικό ήχο και ακρόαση μουσικής. Για μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το laptop να συνεργαστεί με ένα HUAWEI MateView με καλώδιο ή ασύρματα, ενώ ενώνοντας τις δυνάμεις του με ένα ηχείο HUAWEI, μπορεί να παράγει δυνατό και υψηλής ποιότητας ήχο.

    • Το HUAWEI MateBook 14s διατίθεται για προπαραγγελία στα καταστήματα Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public και MediaMarkt, από 2 έως και 8 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles