17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI MateBook D16: « To πιο hot laptop του φετινού καλοκαιριού, που αλλάζει τα δεδομένα»!

    Το laptop δεν αποτελεί απλώς ένα τεχνολογικό gadget που ήρθε για να συμπληρώσει την on-the go digital καθημερινότητα, αλλά είναι πολλά παραπάνω, καθώς πρόκειται για μια συσκευή που έχει τα χαρακτηριστικά «πολυεργαλείου». Άλλωστε, αποστολή ενός σύγχρονου laptop είναι να κάνει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας όσο γίνεται πιο ξεκούραστη, άνετη και συναρπαστική και η HUAWEI είναι η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει «επενδύσει» σε λύσεις, οι οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία, τις υψηλές επιδόσεις και την εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής. Από τη στιγμή μάλιστα που το τελευταίο χρονικό διάστημα η ζωή μας άλλαξε και μπήκαν στο λεξιλόγιο μας λέξεις (που δεν ήταν πριν τόσο γνωστές), όπως η τηλεκπαίδευση και η τηλεργασία, η HUAWEI αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες απαιτήσεις των users σχεδιάζει πλέον τα laptops έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε το «γραφείο» σας παντού και πάντοτε από οποιαδήποτε σημείο κι εάν βρίσκεστε. To MateBook D16, το οποίο συνεχίζει την κληρονομιά της σειράς MateBook, έρχεται για να δώσει μια τελείως διαφορετική διάσταση στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το laptop μας… Το γιατί; Θα το δούμε παρακάτω…

    Genius design!

    To σχεδιαστικό team της HUAWEI μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει τον τρόπο για να κυκλοφορεί στην αγορά laptops που να είναι συγχρόνως όμορφα και λειτουργικά, για αυτό και το MateBook D16 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα.

    Αυτό που το καθιστά διαφορετικό και πέρα από τα συνηθισμένα είναι ότι οι δημιουργοί του D16 κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα laptop που ενσωματώνει τον compact σχεδιασμό ενός φορητού υπολογιστή με την μεγαλύτερη επιφάνεια στο display ενός laptop 16 ιντσών. To screen-to-body ratio που αγγίζει το 90%, ουσιαστικά επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ψυχαγωγικό content, αλλά και μεγαλύτερο χώρο για να εκτελέσετε τα… επαγγελματικά σας καθήκοντα. Και όλα τα παραπάνω χωρίς… εκπτώσεις, καθώς το D16 αποτελεί τον πρώτο φορητό υπολογιστή της HUAWEI με numeric keyboard (εκεί θα συναντήσετε και 4 πλήκτρα «έκπληξη», τα οποία ενεργοποιούν μια σειρά από άμεσες λειτουργίες και θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη).

    Σε αυτό συμβάλλουν και τα σχεδόν «ανύπαρκτα» bezels (μόλις στα 4.6mm), ενώ το χαμηλό βάρος του (που ανέρχεται στα 1.7 κιλά), το καθιστά ένα laptop «όνειρο» για τους λάτρεις των αδιάκοπων μετακινήσεων. Μάλιστα, ακόμη και ο φορτιστής που συνοδεύει το D16, είναι πολύ πιο μικρός και ελαφρύς σε σύγκριση με τα προηγούμενα laptops της σειράς MateBook. Χωρίς αμφιβολία, το design του MateBook D16 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… ιδιοφυές, προσφέροντας ένα πλήρως φιλικό περιβάλλον για τους λάτρεις του mobile computing.

    The need for speed and… communication!

    Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένα laptop για να μπορέσει να καλύψει το σύνολο των αναγκών μας (στο κομμάτι της τηλεργασίας ειδικότερα), θα πρέπει να «φυσάει» σε επίπεδο επιδόσεων και πράγματι το MateBook D16 είναι μαθημένο για να… «τρέχει» και μάλιστα πολύ! Η επιλογή της 12ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core, σε συνδυασμό με τα 8 ή 16GB γρήγορης LPDDRX4 RAM (ανάλογα με το configuration που θα επιλέξετε), η πρόταση της HUAWEI είναι γεννημένη για να… τρέχει ασταμάτητα, σηκώνοντας παράλληλα το βάρος ακόμη και των πιο απαιτητικών επαγγελματικών εφαρμογών. Ακόμη και όταν επικρατεί ένας μικρός πανικός από παράλληλες εφαρμογές, τις οποίες θα πρέπει να δουλέψετε real-time στον ίδιο χρόνο, το MateBook D16 θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, χωρίς lag ή ενοχλητικά κολλήματα που μπορεί να παρακωλύσουν την διαδικασία του workflow και να καθυστερήσουν εσάς και τους συνεργάτες σας. Ακόμη και εάν θέλετε λίγο να αφήσετε τη δουλειά στην άκρη και να ξεσκάσετε «λιώνοντας» με το αγαπημένο σας game, το MateBook D16 δύναται κάλλιστα να καλύψει και την ανάγκη σας για διασκέδαση.

    Πέραν όμως, του υψηλού performance (η HUAWEI ως γνωστόν δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ στο συγκεκριμένο κομμάτι), το MateBook D16 είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμα εργαλείο επικοινωνίας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να διενεργήσετε teleconferencing meetings όπως ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Αξιοποιώντας A.I.-based αλγορίθμους η 1080P AI κάμερα δύναται να αντιληφθεί με smart τρόπο την θέση του υποκειμένου και να το ακολουθήσει, εστιάζοντας πάντοτε εκεί που πρέπει. Η δε λειτουργία wide-angle των 88 μοιρών εξασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο meeting θα βρίσκονται στο κάδρο, ενώ το Eye Contact feature εξασφαλίζει μια πιο ρεαλιστική face-to-face εμπειρία, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια πιο προσωπική και «φυσική» επικοινωνία. Μάλιστα, σε ότι έχει να κάνει με τον ήχο που παράγεται στο πλαίσιο μιας τηλεδιάσκεψης και εδώ το MateBook D 16 βγάζει προς τα έξω τον… «ασυμβίβαστο» χαρακτήρα του, καθώς οι αλγόριθμοι μείωσης θορύβου και ο εμπλουτισμός της φωνής μέσω του Personal Voice Enchancement εξασφαλίζει ότι ο ήχος της τηλεδιάσκεψης θα είναι κρυστάλλινος και όλοι οι συμμετέχοντες θα ακούγονται πεντακάθαρα, όπως ακριβώς σαν να βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και όχι σε κάποιο virtual room.

    HUAWEI Super Device!

    Η HUAWEI γνωρίζοντας ότι μαζί με το laptop μας συνηθίζουμε να κάνουμε χρήση και άλλων mobile συσκευών, αποφάσισε να «επενδύσει» στην ανάπτυξη του Super Device, μιας εξελιγμένης λειτουργίας που μπορεί να φέρει «κοντά» μια σειρά από mobile συσκευές, έτσι ώστε να συνεργαστούν με άψογο τρόπο, με το D16. Ειδικότερα, στο σώμα του laptop βρίσκεται μια ειδική περιοχή, όπου με ένα απλό άγγιγμα του κινητού σας τηλεφώνου ή tablet ΗUAWEI, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γέφυρα «επικοινωνίας» μεταξύ τους. Η μεταφορά data και περιεχομένου γίνεται σε χρόνο… dt και με καθαρά on-the-fly τρόπο, ενώ μέσω του εξαιρετικά εύχρηστου PC User Interface μπορείτε να αλλάξετε κάθε ροή content ανάμεσα στο laptop και στο smartphone ή tablet σας. Επιπλέον, η λειτουργία Super Device σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε χρήση των διαφόρων περιφερειακών του PC σας (Mouse και keyboard), με τις mobile συσκευές σας στο πλαίσιο μιας… «άψογης συνεργασίας». Χωρίς αμφιβολία, με το συγκεκριμένο feature θα αισθάνεστε και ευέλικτοι και… super!

    Live your digital life to the… fullest

    Με το MateBook D16 πρόκειται να βιώσετε μια «νέα εποχή» στα laptops… Με «game changer» χαρακτηριστικά, την τεχνολογική υπεροχή που έχουμε συνηθίσει από τον κινεζικό κολοσσό της τεχνολογίας και φυσικά την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, το μόνο σίγουρο είναι ότι το D16 πρόκειται για το πιο hot tech προϊόν του φετινού καλοκαιριού στην κατηγορία των laptops.

    Επίσης, το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει».

    *******

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Huawei Community

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles