13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI MateBook X & HUAWEI MateBook 14: μέγιστη φορητότητα, μέγιστη παραγωγικότητα

    Νέα μοντέλα έρχονται και στη σειρά φορητών υπολογιστών της Huawei: το HUAWEI MateBook X συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Με βάρος μόλις 1 κιλό, το ελαφρύ αυτό λάπτοπ, έχει μέγιστο πάχος 13,6 χιλιοστά και είναι μικρότερο από μία σελίδα A4, πράγμα που σημαίνει πως χωρά άνετα σε μια backpack, για να συνοδεύει τον χρήστη παντού.

    Το νέο HUAWEI MateBook X είναι το πρώτο λάπτοπ με Οθόνη 3K Infinite FullView Display, χωρίς πλαίσιο, για βέλτιστη εμπειρία χρήσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, λειτουργεί και ως οθόνη αφής, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως το Fingers Gesture Screenshot, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν screenshot της οθόνης κάνοντας swipe προς τα κάτω με τρία δάχτυλα, όσο εύκολα γίνεται και σε ένα smartphone.

    Με επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς, το νέο λάπτοπ της Huawei επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση. To touchpad είναι μεγαλύτερο κατά 26% σε σχέση με τα λάπτοπ της προηγούμενης γενιάς και είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία HUAWEI Free Touch για να προσφέρει απτική ανάδραση (haptic feedback). Βελτιωμένο είναι και το πληκτρολόγιο, καθώς και το σύστημα ήχου, το οποίο διαθέτει τέσσερα ηχεία, για μέγιστη ισχύ.

    Η λειτουργία Multi-screen Collaboration κάνει το HUAWEI MateBook X ακόμα πιο ευέλικτο, αφού επιτρέπει την ταυτόχρονα διασύνδεση πολλαπλών συσκευών και μάλιστα η πρόσβαση σ’αυτή τη λειτουργία γίνεται πλέον πιο εύκολα από ποτέ, αφού το touchpad διαθέτει ένδειξη Huawei Share. Οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται και το PC και το smartphone μέσω της ίδιας οθόνης, να πραγματοποιούν video-κλήσεις απλές τηλεφωνικές κλήσεις στον υπολογιστή, να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ των συσκευών ή να επεξεργάζονται στο PC αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο smartphone.

    Τέλος, το HUAWEI MateBook X είναι το πρώτο λάπτοπ Huawei που υποστηρίζει Wi-Fi 6, το οποίο επιτυγχάνει τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με το Wi-Fi 5.

    Όλες αυτές οι καινοτομίες προέκυψαν για να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, οι οποίοι ανήκουν σε μια εποχή που η Huawei ονομάζει εποχή “mobile productivity 3.0.” Αυτή η γενιά χρηστών αναζητά υπολογιστές ισχυρών επιδόσεων που έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται με άλλες πλατφόρμες και άλλες συσκευές, για μέγιστη παραγωγικότητα και κορυφαία εμπειρία χρήσης.

    Στην virtual παρουσίασή της, η Huawei αποκάλυψε επίσης το HUAWEI MateBook 14. Κομψό και ισχυρό, το HUAWEI MateBook 14 διαθέτει επεξεργαστή της AMD Ryzen 4000 H Series και ανεμιστήρες HUAWEI Shark Fin Fans, για καλύτερη απόδοση και μέγιστη ανθεκτικότητα, ακόμα και σε συνθήκες υπερφόρτωσης. Πέραν της εξαιρετικής απόδοσής του, το HUAWEI MateBook 14 έχει οθόνη 2K HUAWEI FullView Display και υποστηρίζει «έξυπνες» λειτουργίες όπως το Multi-screen Collaboration για τους χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles