16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI MatePad 11: Όταν ένα tech δώρο, αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία!

    Σε όλους αρέσουν τα δώρα στις γιορτές, καθώς διαχρονικά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να μετουσιώσεις σε «ύλη», ξεχωριστά συναισθήματα όπως είναι η αγάπη, η εκτίμηση, η ευγνωμοσύνη και η αποδοχή… Η επιλογή ενός δώρου βέβαια τη περίοδο των γιορτών δεν είναι πάντοτε μια εύκολη υπόθεση, ειδικότερα από τη στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Ένα καλό και ξεχωριστό δώρο θα πρέπει να εμπεριέχει μέσα του τη δική σας προσωπική πινελιά, αλλά παράλληλα να εναρμονίζεται και στο γούστο και στην προτίμηση του αποδέκτη του. Ακόμη καλύτερα, ένα δώρο θα πρέπει να χαρίζει μοναδικότητα στον αποδέκτη του, αλλά συγχρόνως να είναι και χρήσιμο. Φέτος, εάν αποφασίσατε να κινηθείτε σε πιο εντυπωσιακά δώρα που προέρχονται από το πλούσιο φάσμα της τεχνολογίας, η HUAWEI, μας προτείνει το MatePad 11, το εκπληκτικό premium tablet της που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Το γιατί… πρόκειται να το μάθετε παρακάτω! 

    MatePad 11: Το απόλυτο tech «πολυεργαλείο»!

    To MatePad 11 ξεφεύγει κατά πολύ από το μέσο όρο των αντίστοιχων tablet που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς η HUAWEI το σχεδίασε με γνώμονα τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε χρήστη. Αν και το sleek και premium design που διέπεται από μια ιδιαίτερη μινιμαλιστική αισθητική είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζεις, ωστόσο το MatePad 11 είναι πολύ καλύτερο όταν το εξερευνήσει κάποιος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Εκεί το ταχύτατο οκταπύρηνο Snapdragon 865 chipset (τεχνολογία κατασκευής στα 7nm) μαζί με 6GB RAM αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη tech καθημερινότητα, καλύπτοντας ένα φάσμα διαφορετικών λειτουργιών και απαιτητικού Multitasking, εξασφαλίζοντας άνεση, ευελιξία και ταχύτητα. Μάλιστα, εάν πριν από μερικά χρόνια λέγαμε ότι θα υπήρχε ένα tablet, το οποίο θα μπορούσε ουσιαστικά να «αντικαταστήσει» τη δουλειά και όσα προσφέρει ένα laptop, σίγουρα θα μας κοιτούσαν με… μισό μάτι. Ωστόσο, το MatePad 11 γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στους δύο τύπους συσκευών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα laptop «τσέπης», το οποίο λόγω των εξαιρετικά compact διαστάσεων του, μπορεί να μεταφερθεί απείρως πιο εύκολα 24/7.

    Ξεκινώντας από το IPS LCD display του, εδώ είναι εμφανές ότι για μια ακόμη φορά η HUAWEI δεν έκανε τον παραμικρό συμβιβασμό, καθώς το περιεχόμενο που προβάλλεται από το MatePad 11 είναι κυριολεκτικά… «χάρμα οφθαλμών». Δεν είναι μόνο η υψηλή ανάλυση των 2560×1600 pixels που κάνει τη διαφορά, αλλά ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης των 11 ιντσών που φτάνει στα 120Hz! Τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην πράξη; Μα πολύ απλά, πιο αληθοφανή κίνηση στις ταινίες, σειρές και στα αγαπημένα σας games, καθώς επίσης και μια απείρως πιο ξεκούραστη και «smooth» εμπειρία θέασης για τα μάτια σας (στα plus είναι ότι η πρόταση της HUAWEI προσφέρει προστασία από την επικίνδυνη για τα μάτια μπλε ακτινοβολία). Παρατηρήστε το πόσο ομαλά γίνεται η κύλιση στον Internet browser της συσκευής και το πέρασμα ανάμεσα από τις εφαρμογές και δεν θα αργήσετε να καταλάβετε τη διαφορά των 120Hz, με μια οποιαδήποτε οθόνη ενός συμβατικού tablet. Σε συνδυασμό με τo audio setup που αποτελείται από 4 stereo ηχεία, τα οποία φέρουν την ποιοτική υπογραφή της Harman Kardon, το MatePad 11 μεταμορφώνεται στην απόλυτη entertainment machine, αποτελώντας τον ιδανικότερο «σταθμό» mobile ψυχαγωγίας για τις ώρες που θέλετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω την απαιτητική καθημερινότητα.

    Όμως το MatePad 11 δεν είναι μόνο ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα που θα αναβαθμίσει την εμπειρία της mobile ψυχαγωγίας σας, αλλά παράλληλα θα σας βοηθήσει για να «απογειώσετε» την εργασιακή σας καθημερινότητα. Το σχεδιαστικό team της HUAWEI βρήκε τους μηχανισμούς εκείνους που καθιστούν το MatePad 11, το απαραίτητο κομμάτι που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας για να στήσει το δικό του «έξυπνο γραφείο». Εστιάζοντας στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, αλλά και του σπουδαστή/φοιτητή, ο οποίος καλείται να ανταποκριθεί στην εποχή της τηλεκπαίδευσης και του remote learning, το Matepad 11 μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει επάξια το laptop σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε αυτό συμβάλλουν οι εξελιγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας (Bluetooth 5.1, Wi-Fi 6, hotspot κ.ά) και διασύνδεσης, καθώς η φιλοσοφία του HUAWEI Share και του multi-collaboration καθιστούν ουσιαστικά το premium tablet της HUAWEI, ένα μίνι-κέντρο επιχειρήσεων μέσα στην εργασιακή σας πραγματικότητα. Με τις παραπάνω λειτουργίες το tablet της HUAWEI δύναται να επικοινωνήσει με χαρακτηριστική ευκολία με άλλες συσκευές (ένα laptop ή ένα HUAWEI smartphone), μεταφέροντας αρχεία με on-the-fly και direct τρόπο, προσφέροντας έτσι μοναδική ευελιξία στον χρήστη όπου το κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Επιπλέον, το MatePad 11 μπορεί να λειτουργήσει ως μια δευτερεύουσα οθόνη «συνοδεύοντας» το desktop ή το laptop σας, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να δουλεύετε δύο projects παράλληλα και ταυτόχρονα. Η ίδια λογική επικρατεί και στο multi-window mode, στο οποίο μπορείτε να τρέχετε και χειρίζεστε δύο ή και περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα να πραγματοποιείτε κάποιο conference call. Πραγματικά, δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί, από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το MatePad 11.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς το stylus M-Pencil που συνοδεύει το MatePad 11, σας δίνει τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο. Ξεχάσετε τα old-school σημειωματάρια ή τις ατζέντες που βασίζονται στο χαρτί (και που έχουν ξεμείνει στον 20ό αιώνα), καθώς το M-Pencil προσφέρει μια εντελώς νέα και συναρπαστική εμπειρία αλληλοεπίδρασης με το που θα το πιάσετε στο χέρι σας. Το εν λόγω εξελιγμένο «μολύβι» υψηλής τεχνολογίας σας βοηθάει να κρατάτε τις σημειώσεις σας με digital τρόπο, αλλά και να απαντάτε γρήγορα σε μηνύματα, να σχεδιάζετε διαγράμματα ή να κάνετε τα απαραίτητα σχόλια σε ένα project! Με 4096 διαφορετικά επίπεδα πίεσης, εντυπωσιακή ακρίβεια και σχεδόν ανύπαρκτο latency (μόλις στα 2ms), το M-Pencil αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει συνολικά το MatePad 11. Συνδέστε σε αυτό και το Magnetic Keyboard (το οποίο δίδεται ως δώρο για τις μέρες των γιορτών) και έτσι θα έχετε ένα πλήρως λειτουργικό «πολυεργαλείο», έναν high-tech «ελβετικό σουγιά» που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να δώσει μια νέα πιο «ευέλικτη» οπτική στην καθημερινότητά σας.

    Η επιτομή του… «Unique»!

    Ολοκληρώνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην εκθειάσουμε την εντυπωσιακή αυτονομία του, η οποία αποτελεί ζητούμενο (και επιτακτική ανάγκη) για κάθε χρήστη που του αρέσει να βρίσκεται διαρκώς on-the-go. Η μπαταρία με χωρητικότητα στα 7.250mAh και οι εξελιγμένες δυνατότητες ενεργειακής διαχείρισης, είναι βέβαιο ότι δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις για ελεύθερη πρίζα για να συνεχίσεις την εργασία σου. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, το MatePad 11 είναι η επιτομή της «μοναδικότητας», ένα tablet που αλλάζει πλήρως το τοπίο στην κατηγορία του, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη, γρήγορη και συναρπαστική. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ο «best mate» σας, ενώ έτσι και το επιλέξετε ως δώρο στις φετινές γιορτές, θα κάνετε πολλές καρδιές να πετάξουν από χαρά και ευγνωμοσύνη!  Άλλωστε όπως αναφέραμε ένα δώρο πρέπει πάντοτε να είναι… «unique»!

    ******

    Tο Magnetic Keyboard δίδεται ως δώρο έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: huaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles