19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI MateView GT: η πρώτη οθόνη της HUAWEI για gaming απλώς τα… “σπάει”!

     
    Με καμπύλη οθόνη 34 ιντσών, ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, 3Κ ανάλυση και stereo soundbar, η ποιότητα εικόνας και ήχου του νέου monitor της HUAWEI θα σας απογειώσει.

    H HUAWEI επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα και ανακοινώνει την πρώτη της καμπύλη οθόνη για gaming HUAWEI MateView GT.  Το λανσάρισμα δεν σηματοδοτεί μόνο το άνοιγμα σε μια νέα προϊοντική κατηγορία αλλά και την επέκταση της σειράς HUAWEI Mate Series, η οποία διακρίνεται για την επαναστατική της τεχνολογία, την ισχυρή της αξιοπιστία και την εξαιρετική της ποιότητα.

    H υπεροχή της HUAWEI MateView GT είναι εμφανής: ultrawide καμπύλη 21:9 οθόνη 34 ιντσών, 3K ανάλυση, ρυθμός ανανέωσης στα 165-Hz και stereo SoundBar για αξεπέραστη απόδοση ήχου. Με την HUAWEI MateView GT, η HUAWEI προσφέρει στους καταναλωτές μία πανίσχυρη και αποδοτική οθόνη, και ανεβάζει το gaming και την ψυχαγωγία σε άλλα επίπεδα.

    Καμπύλη ultrawide οθόνη για εικόνα που καθηλώνει 

    H ολοκαίνουργια οθόνη της HUAWEI είναι η πρώτη καμπύλη οθόνη της HUAWEI. Με αναλογία 21:9 και ανάλυση 3440×1440, η καμπύλη οθόνη 34 ιντσών συναρπάζει με την ποιότητα εικόνας της και είναι κατασκευασμένη για να μεγιστοποιεί την εμπειρία του gaming, ψυχαγωγώντας τους παίκτες στο μέγιστο.

    Καθώς υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα της παλέτας κινηματογραφικού επιπέδου DCI-P3, η HUAWEI MateView GT είναι ιδανική για gaming και επεξεργασία εικόνας & βίντεο. Τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης επιτρέπουν σε κάθε χρώμα να λάμψει και να δείχνει όπως φαίνεται στην πραγματικότητα (Delta E value <2), ενώ η HD-ready φωτεινότητα έως και 350 nits, καθώς και το contrast ratio στα 4000:1, προσφέρουν μέγιστη χρωματική ακρίβεια και αναδεικνύουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

    Υπέροχα γραφικά, ιδανικός ρυθμός ανανέωσης

    Η HUAWEI αναγνωρίζει το πόσο σημαντικός είναι ο ρυθμός ανανέωσης για κάθε οθόνη που προορίζεται για gaming. Με refresh rate στα 165Hz, η οθόνη HUAWEI MateView GT αναβαθμίζει τις δυνατότητες επεξεργασίας γραφικών και, ανεξαρτήτως του τύπου συσκευής που συνδέεται με το monitor, αποδίδει πιο ομαλά και πιο καθαρά γραφικά, ενώ παράλληλα περιορίζει την κόπωση των ματιών στο ελάχιστο.

    Ειδικά για τους gamers, η HUAWEI MateView GT διαθέτει τη λειτουργία  «Ελέγχου Σκοτεινού Πεδίου» (Dark Field Control), η οποία βοηθά τους παίκτες να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα της οθόνης σε σκηνές χαμηλού φωτισμού, προκειμένου να εντοπίζουν ευκολότερα τους αντιπάλους τους. Επιπλέον, η λειτουργία “Crosshairs” είναι ειδικά κατασκευασμένη για παιχνίδια First Person Shooter, καθώς εμφανίζει έναν στόχο στην οθόνη, για καλύτερο σημάδι.

    Ως η πρώτη οθόνη της HUAWEI, η HUAWEI MateView GT επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο για gaming όσο και για ψυχαγωγία. Μεταξύ άλλων, διαθέτει κάτω από το bezel της βάσης της ένα joystick πέντε κατευθύνσεων, το οποίο σε συνδυασμό με το On Screen Display (OSD) menu, κάνει τη διάδραση ανάμεσα σε χρήστη και οθόνη πιο εύκολη από ποτέ. Έχει επίσης πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland και υποστηρίζει DC dimming, περιορίζοντας το blue light και το flicker της οθόνης, για την καλύτερη προστασία των ματιών.

    Ενσωματωμένο SoundBar

    Το καινοτόμο SoundBar της οθόνης HUAWEI MateView GT συνδυάζει ηχείο και βάση σε ένα. Συμπεριλαμβάνει δύο ηχεία που υποστηρίζουν surround sound 2.0 και αποδίδουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, είτε για gaming, είτε για αναπαραγωγή βίντεο. Το The RGB touch panel στη βάση του SoundBar αφενός παράγει εφέ φωτισμού, αφετέρου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου κάνοντας απλά swipe με το δάχτυλο. Συνδυάζοντας τέλεια υψηλή αισθητική και χρησιμότητα, το SoundBar προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης.

    Τέλος, η οθόνη HUAWEI MateView GT διαθέτει διάφορες θύρες και εξόδους, μεταξύ των οποίων μία θύρα ήχου 3.5mm για ακουστικά και μικρόφωνο, δύο θύρες HDMI 2.0, μία θύρα DisplayPort 1.4, μία θύρα USB Type-C για φόρτιση, και μία δεύτερη αναβαθμισμένη θύρα USB Type-C. Σε συνδυασμό, όλες αυτές οι θύρες μπορούν να επεκτείνουν τις χρήσεις της οθόνης και να ανταπεξέλθουν σε πολλαπλά σενάρια χρήσης.

    • Το HUAWEI MateView GT 34’’ με Sound Bar, διατίθεται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,  Public και MediaMarkt .
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles