18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei MediaPad M5: Unboxing και hands-on με το απόλυτο tablet του φετινού καλοκαιριού

    Το Huawei MediaPad M5, το πιο δυνατό tablet του φετινού καλοκαιριού, είναι, εδώ και λίγες εβδομάδες, διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία επιμένει να στηρίζει τη γκάμα των tablets της, αυτή τη φορά με ένα premium μοντέλο όμως, το οποίο κοστίζει €499 στις αλυσίδες κατατημάτων, συγκεκριμένα η LTE έκδοσή του. Το είχαμε στα χέρια μας και σας το παρουσιάζουμε…

    cof

    Το Huawei MediaPad M5 διαθέτει οθόνη με κυρτό γυαλί 2.5D με ανάλυση 2560×1600 pixels διαγωνίου 10,8 ιντσών. Χάρη στην τεχνολογία ClariBu ενισχύεται ακόμη περισσότερο η εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή ταινιών κάνοντας χρήση ευφυών αλγορίθμων. Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή Kirin 960 για σταθερά υψηλές επιδόσεις και ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό με τα 7.500mAh χωρητικότητας της μπαταρίας και την τεχνολογία QuickCharge, το Huawei MediaPad M5 διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

    cof

    cof

    Η Huawei έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται το MediaPad M5 για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσθέτοντας μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου. Επιπρόσθετα, το Huawei MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0, προσφέροντας έτσι μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

    cof

    cof

    Δείτε το unboxing/hands-on video που ετοιμάσαμε για το Huawei MediaPad M5

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles