11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei @MWC 2022: Δείτε πως θα παρακολουθήσετε live το Smart Office event!

    H Huawei όλα τα προηγούμενα χρόνια μας είχε συνηθίσει σε πολύ μεγάλες ανακοινώσεις στο πλαίσιο του Mobile World Congress και εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και από τη φετινή μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας. Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Huawei δεν θα προβεί σε κάποια μεγάλη ανακοίνωση σε ότι έχει να κάνει με κάποιο smartphone (από τη στιγμή μάλιστα που τα P50 και Pocket παρουσιάστηκαν ήδη στην Ευρώπη πριν από μερικές εβδομάδες).

    Ωστόσο, ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας κάτι έχει για εμάς… καθώς στις 15:30 ώρα Ελλάδος στις 27 Φεβρουαρίου πρόκειται να παρουσιάσει ένα live event με την ονομασία: Smart Office. Αν και σε αυτή τη φάση δεν έχουμε την παραμικρή ενημερώση για το τι σκοπεύει να παρουσιάσει ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας, ωστόσο ενδέχεται να δούμε κάτι που να αφορά της σειρά MediaPad ή τα MateBook laptops που ως γνωστόν είναι εξαιρετικά πετυχημένα. Με το motto «Super Device, Super Creativity» δεν αποκλείεται να δούμε και ορισμένες αναφορές στη δυνατότητα επικοινωνίας ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές, εστιάζοντας σε κάποιο νέο software. Όπως και να ‘χει οι όποιες απορίες μας θα λυθούν σε λίγες ώρες…

    Για να παρακολουθήσετε live το event στο official YouTube channel της Huawei, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ…

    Όλες οι εξελίξεις από το MWC 22 εδώ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles