20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Nova 4: Έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου το πρώτο smartphone με “οπή” στην οθόνη

    Μέσα στην επόμενη χρονιά θα δούμε σίγουρα πολλές συσκευές με ένα νέο τύπο notch, την “οπή”, ή “hole-notch”, ή αλλιώς in-screen selfie camera. Όποιον χαρακτηρισμό κι αν επιλέξουμε, το αποτέλεσμα είναι ίδιο, μια μικρή “οπή” στη αριστερή άνω ή τη δεξιά άνω γωνία της, που κρύβει τη selfie camera μέσα της και έτσι αποφεύγουμε την ύπαρξη ενός ογκώδους notch.

    Huawei Nova 4

    Η Huawei εχει δημοσιεύσει ένα teaser την περασμένη Δευτέρα και σήμερα αποκάλυψε πως η συσκευή θα είναι το Nova 4 και θα εμφανιστεί στις 17 Δεκεμβρίου, έτσι θα γίνει η πρώτη του είδους της, λίγες μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος. Εκτός αν την “προλάβει” κάποιος άλλος κατασκευαστής, όπως η Samsung που ετοιμάζει το Galaxy A8s, με παρόμοια οπή.

    Το Huawei Nova 4 πιθανότατα θα έχει το Kirin 980, το κορυφαίο chipset της εταιρείας, καθώς και οι προκάτοχοί της είχαν χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, έτσι θεωρείται μάλλον απίθανο να εξοπλίζεται με ένα υποδέεστερο chipset (π.χ. το Kirin 710).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles