11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P Smart στην ελληνική αγορά: Full View Screen 5,65 ιντσών, octa-core processor και dual camera στα 249 ευρώ

    Στο πλαίσιο εκδήλωσης για εκπροσώπους του τύπου, η Huawei παρουσίασε στην ελληνική αγορά το ολοκαίνουριο Huawei P smart, την πρώτη της mid-range συσκευή με Full View Screen στα 249 ευρώ, ένα απτό παράδειγμα του στόχου της Huawei να κάνει προσιτή την εμπειρία της οθόνης Full View 18:9 σε περισσότερους καταναλωτές, διατηρώντας ταυτόχρονα κορυφαίο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής.

    Huawei P Smart Combo (Large)

    Στο πλαίσιο αυτό, το P smart αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πώς ένα smartphone με οθόνη που καταλαμβάνει στην πρόσοψή του μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με το κανονικό, μπορεί να προσφέρει άνετο κράτημα, υιοθετώντας κορυφαίο σχεδιασμό.

    Huawei P Smart

    Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και προσφέροντας μοναδική αίσθηση στην αφή, το Huawei P smart κρύβει μέσα του τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, πλαισιωμένο από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας. Είναι εφοδιασμένο με αποκλειστικό αλγόριθμο διόρθωσης ατελειών, έλεγχο μέσω χειρονομίας και άλλες λειτουργίες τελευταίας γενιάς, ενώ ο έλεγχός του γίνεται παιχνίδι χάρη στο ολοκαίνουριο λειτουργικό σύστημα EMUI 8.0 (βασισμένο στο Android 8.0 Oreo) που είναι σχεδιασμένο ειδικά για συσκευές με οθόνη FullView.

    Η συσκευή διαθέτει οθόνη μεγέθους 5,65 ιντσών ανάλυσης 2160 x 1080 pixels, dual camera 13+2 MP και selfie camera 8 MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3.000mAh, ενώ είναι διαθέσιμη σε μαύρο, μπλε και χρυσό χρώμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles