16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P11: Πληροφορίες ότι θα διαθέτει triple-lens 40MP camera setup και 24MP selfie camera!

    Η συνεργασία της Huawei με τη Leica ξεκίνησε στο P9 και, όσο περνάει ο καιρός, βλέπουμε πιο ξεχωριστές υλοποιήσεις στη συνεργασία τους. Μία νέα διαρροή όμως, φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες για το επερχόμενο Huawei P11, που πραγματικά μας κάνουν να ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε, όσο καμία άλλη πρόταση της αγοράς.

    huawei-p11-leaked

    Σύμφωνα με εικόνα που διέρρευσε από προωθητικό υλικό της κινεζικής εταιρείας, σχετικά με καταχώριση του νέου μέλους της οικογένειας P, το Huawei P11 θα μπορούσε να διαθέτει Leica camera με triple-lens 40MP setup με 5x hybrid zoom, καθώς και selfie camera 24MP!

    Το leak αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα όμως… .Χάρη σε ένα νέο “Pro” night mode που θα αξιοποιεί “το νέο αισθητήρα και τα οπτικά” της συσκευής, θα μπορεί να καταγράψει έως και “100% περισσότερο φως”.  Θεωρείται σίγουρο ότι η βελτιωμένη απόδοση θα προέλθει από έναν “έξυπνο” συνδυασμό hardware και software για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων. Βλέποντας πως η απόδοση χαμηλού φωτισμού εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο προβληματικούς τομείς στις κάμερες των smartphones, τα νέα είναι εξαιρετικά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles