18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei P20 και P20 Pro: Όλα όσα περιμένουμε να ανακοινωθούν στο Παρίσι

    Το digitallife.gr ετοιμάζει βαλίτσες για το Παρίσι, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις μεγάλες ανακοινώσεις της Huawei. Η εταιρεία θα παρουσιάσει στο “See Mooore with AI” event της τις νέες κορυφαίες προτάσεις του brand, τα P20 και P20 Pro. Ήδη, για τις συσκευές υπάρχουν πολλές διαρροές, όπως αυτές των Evan Blass και Roland Quandt που έχουν (σχεδόν) αποκαλύψει τα περισσότερα χαρακτηριστικά τους.

    DYsFzp5X0AEzgLO
    Διαρροή του Roland Quandt και του WinFuture

    Τα περισσότερα έχουν γραφτεί για τις κάμερες των νέων μοντέλων, ειδικότερα του Huawei P20 Pro, που αναμένεται να είναι και το πρώτο smartphone της αγοράς με triple-camera. Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κεντρικός αισθητήρας της θα έχει ανάλυση 40MP, ενώ θα υπάρχουν ακόμη δύο κάμερες, μία με τηλεφακό (με αισθητήρα ανάλυσης 8MP) και μία με μονοχρωματικό φακό (με αισθητήρα ανάλυσης 20MP). Η Huawei μας είχε συνηθίσει έως τώρα σε ένα setup με δύο κάμερες (RGB+monochrome) και τώρα κάνει το …βήμα παραπάνω, προσθέτοντας τον τηλεφακό. Πρόκειται για ένα setup που “υπόσχεται” άψογες επιδόσεις σε κάθε φωτογραφική συνθήκη, με τις πληροφορίες να αναφέρονται και στην υποστήριξη hybrid zoom 5x που επίσης κερδίζει το ενδιαφέρον μας. Φυσικά, οι τρεις κάμερες της συσκευής, όπως και η dual camera του P20 έχουν και πάλι αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Leica, συνεχίζοντας τη γνωστή συνεργασία της Huawei με τη γερμανική εταιρεία κολοσσό στο χώρο της φωτογραφίας.

    Huawei P20 Pro

    Άλλες διαρροές αναφέρουν ότι στο Huawei P20 Pro θα δούμε μία οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 2240×1080 pixels, ενώ στο Huawei P20 LCD οθόνη 5,8 ιντσών, με την αναλογία πλευρών να φτάνει στο 19:9. Οι οθόνες διαθέτουν notch στο πάνω μέρος και στο κάτω τον αισθητήρα αποτυπωμάτων που δίνει το “παρών” στο κάτω bezel τους. Η μπαταρία του P20 Pro φτάνει σε χωρητικότητα τα 4.000mAh ενώ του P20 τα 3.400mAh, ενώ και οι δύο συσκευές ενσωματώνουν φυσικά το Kirin 970 οκταπύρηνο chipset, με πληροφορίες για 6GB RAM και 128GB storage για το P20 Pro και 4GB RAM και 128GB storage για το P20. Υπάρχουν ακόμη φήμες για υποστήριξη κάποιου είδους face unlock.

    p20-pro-huawei-leak

    To Huawei P20 Pro θα είναι διαθέσιμο σε μπλε και μαύρη απόχρωση, όπως, επίσης, και σε μία ξεχωριστή διχρωμία μοβ-πράσινου που έχουμε δει στις διαρροές, ενώ το P20 σε μπλε, μαύρη και μία ξεχωριστή ροδακινί απόχρωση. Όσο για το κόστος τους, αναμένεται να προσεγγίζει τα 679 ευρώ για το P20 και τα 899 ευρώ για το P20 Pro.

    huawei_p20_1_

    Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και σας γράψαμε γι’ αυτό όλες τις λεπτομέρειες, το μικρότερο μέλος της οικογένειας P20, το P20 Lite.

    Περισσότερα από …γαλλικό έδαφος και την παρουσίαση της Huawei την Τρίτη 27 Μαρτίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles