20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI P40 Lite και HUAWEI P40 Lite E: Έρχονται στις 26 Μαρτίου σε τιμές-σοκ που θα συζητηθούν και με δώρα-έκπληξη

    Η σειρά P40 της Huawei βρίσκεται προ των πυλών και το λανσάρισμά της θα φέρει μοναδικές εκπλήξεις και ακαταμάχητες προσφορές! Κάθε χρόνο η Huawei με τη σειρά P φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά, παρουσιάζοντας προϊόντα με πρωτοποριακές τεχνολογικές δυνατότητες και κορυφαία χαρακτηριστικά, που ανατρέπουν τα δεδομένα στην κατηγορία των smartphones και οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Φέτος ειδικά όμως, η σειρά εμπλουτίζεται με περισσότερα μοντέλα προκειμένου να καλύψει μεγαλύτερη γκάμα καταναλωτικού κοινού. Ο λόγος όχι μόνο για τo καθιερωμένο Lite μοντέλο της σειράς, P40 Lite, αλλά για πρώτη φορά και για το P40 Lite E, μία συσκευή που θα φέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά αλλά και τον «αέρα» της σειράς P40, σε εξαιρετικά ωστόσο προσιτή τιμή. 

    Τι κάνει τα νέα smartphones της Huawei τόσο ελκυστικά; Ειδικά στον τομέα της φωτογραφίας, η Huawei είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης της κατηγορίας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη φωτογραφική εμπειρία με ανατρεπτικές καινοτομίες που συναρπάζουν. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι πανίσχυρες κάμερες που κάνουν τα νέα μοντέλα της σειράς P40 ξεχωριστά:  προηγμένος σχεδιασμός, εκπληκτική απόδοση, ασύγκριτες ταχύτητες, αλλά και το νέο οικοσύστημα εφαρμογών της Huawei.

    Αναλυτικότερα, με την άφιξη της P40 series στην ελληνική αγορά, ξεκινά μια νέα εποχή: τα τέσσερα συνολικά μοντέλα της σειράς είναι οι πρώτες συσκευές Huawei που δεν θα διαθέτουν προεγκατεστημένα Google Services και Play Store, αλλά την πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, AppGallery, ένα ανοιχτό app store που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του AppGallery, η Huawei θα προσφέρει υπηρεσία VIP στους κατόχους P40 Series που επιθυμούν να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή, ενώ παράλληλα, θα λειτουργεί, εντελώς δωρεάν, και υπηρεσία Door to Door, για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών, μέσω courier.

    Μείνετε συντονισμένοι! Οι πρώτες συσκευές της πολυαναμενόμενης Huawei P40 series έρχονται στις 26 Μαρτίου σε τιμές-σοκ που θα συζητηθούν και με δώρα-έκπληξη που θα αιφνιδιάσουν!

    HUAWEI P40 Lite E: η προσιτή, smartphone πολυτέλεια της Huawei που θα απογειώσει τις φωτογραφικές σας λήψεις

    Το νέο smartphone της HUAWEI P40 Lite Ε θα βρίσκεται επίσημα στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες. Το νέο, κομψό μοντέλο της Huawei έρχεται στα χρώματα Midnight Black και Aurora Blue για να   προσφέρει μία πληθώρα νέων αναβαθμίσεων και ένα τριπλό σύστημα κάμερας, το οποίο περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 48MP έτσι ώστε να αιχμαλωτίζετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας. Με αυτό τον τρόπο, το HUAWEI P40 Lite E αναδεικνύεται σε μία πραγματικά ελκυστική επιλογή για όλους τους καταναλωτές που ψάχνουν αληθινή αξία και ποιότητα στις αγορές τους χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία περιουσία.

    Μία ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία

    Το HUAWEI P40 Lite E θα γίνει το προσωπικό σας φωτογραφικό στούντιο με τις 3 έξυπνες, οπίσθιες του κάμερες. Περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 48MP με φακό ευρυγώνιου διαφράγματος f/1.8 για να συλλαμβάνετε στιγμές σε κάδρο, αληθινής, υψηλής ανάλυσης, μία υπερευρυγώνια κάμερα 8MP που υποστηρίζει οπτικό πεδίο 120 μοιρών για λήψεις γραφικών τοπίων, ομαδικών φωτογραφιών και ευρυγώνια λήψη βίντεο, καθώς και μια κάμερα βάθους 2MP για προσομοίωση ρεαλιστικών ρηχών εφέ βάθους πεδίου που αποτελούν βασικό συστατικό στοιχείο κάθε συγκλονιστικού πορτρέτου.

    Εξοπλισμένο με έναν μεγάλο αισθητήρα 0,5 ιντσών, το HUAWEI P40 Lite E  αποδίδει εξαιρετικά και σε χαμηλό φωτισμό, παράγοντας καθαρές εικόνες χαμηλού “θορύβου” που είναι πλούσιες σε χρώματα και λεπτομέρειες, είτε αν ο χρήστης τραβάει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, το Night Mode επιστρέφει, υποστηρίζοντας τη σταθεροποίηση για φορητές λήψεις που λαμβάνονται με έως και έξι δευτερόλεπτα έκθεσης για εκπληκτικές λήψεις χαμηλού φωτισμού.

    Μόλις η συσκευή αναγνωρίσει ότι ο χρήστης τραβάει φωτογραφίες με οπίσθιο φωτισμό, η κάμερα θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία HDR, η οποία μπορεί να συνδυάσει τρία καρέ που λαμβάνονται σε γρήγορη διαδοχή για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική φωτογραφία, η οποία θα έχει ένα υψηλότερο δυναμικό εύρος. Όπως και πολλά άλλα smartphones της Huawei, το HUAWEI P40 Lite E διαθέτει επίσης Aναγνώριση Σκηνής AI, επιτρέποντας στις πίσω κάμερες να αναγνωρίζουν πάνω από 500 σκηνές και να εφαρμόζουν προσαρμοσμένη βελτίωση σε πραγματικό χρόνο για να μετατρέψουν τις λήψεις των ερασιτεχνών φωτογράφων σε φωτογραφικά αριστουργήματα. Επιπλέον, η λήψη βίντεο στα 480fps επιτρέπει στους χρήστες να συλλαμβάνουν slow motion βίντεο που παίζουν στο 1/ 16 της κανονικής ταχύτητας.

    Ενσωματωμένη κάτω από την Punch FullView οθόνη υπάρχει μία ισχυρή, μπροστινή κάμερα 8MP που υποστηρίζει τους αλγορίθμους AI της Huawei κάμερας. Η Λειτουργία Πορτρέτου προσφέρει πανέμορφες φωτογραφίες και selfie εφαρμόζοντας προσαρμοσμένες βελτιστοποιήσεις με βάση το πρόσωπο του φωτογραφιζόμενου, διατηρώντας παράλληλα τις λεπτομέρειες στα πρόσωπά τους. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει το Face Unlock 2.0 για γρήγορο ξεκλείδωμα της συσκευής. 

    Μία έξυπνη συντροφιά που είναι πάντα δίπλα σου

    Το πίσω μέρος του HUAWEI P40 Lite E είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εκπέμπει ένα φουτουριστικό εφέ λάμψης, ενώ το μεσαίο πλαίσιο συνδέει τις δύο πλευρές για  μια βελτιωμένη, ενιαία εμφάνιση που προσφέρει καλαισθησία και άνεση στη χρήση. Επιπλέον, το smartphone διατίθεται στις αποχρώσεις του κλασικού Midnight Black και του μοναδικού Aurora Blue. Ειδικότερα, το Aurora Blue χρησιμοποιεί μπλε και πράσινες γραμμές για να προκύψει μια ξεχωριστή και μοντέρνα εμφάνιση.

    Το HUAWEI P40 Lite E προσφέρει ένα δίσκο τριπλής κάρτας που περιλαμβάνει δύο υποδοχές για υποστήριξη διπλής SIM και μία για επέκταση αποθήκευσης μέσω κάρτας MicroSD έως 512 GB. Επιπλέον, το HUAWEI P40 Lite E διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος για να παρέχει ένα ακόμη βολικό και ασφαλές μέσο για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

    Μια οθόνη σχεδιασμένη για να κερδίσει το χρήστη

    Το HUAWEI P40 Lite Ε είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις και να κάνει τη διαφορά. Για αυτό τον λόγο διαθέτει μία έξυπνη FullView Punch οθόνη 6,39″ που υποστηρίζει  ανάλυση HD+ 1560×720 για την εμφάνιση εκπληκτικών λεπτομερειών με απόλυτη  ευκρίνεια, ενώ παράλληλα προσφέρει ευρύτερη προβολή με αναλογία οθόνης-συσκευής 90.15%, για μια εντυπωσιακή εμπειρία. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της HUAWEI καλύπτει αποτελεσματικά την εμπρόσθια κάμερα μέσα από την οθόνη της συσκευής, που επιτυγχάνει άριστο αποτέλεσμα και διατηρεί την ακεραιότητα της οθόνης. Επίσης παρέχει βέλτιστη εμπειρία στο χρήστη, ελαχιστοποιώντας κάθε διάσπαση.

    Ισορροπημένη απόδοση που διαρκεί

    Με το εύκολο στη χρήση και έξυπνο EMUI9.1 στο Kirin 710F, το HUAWEI P40 Lite E προσφέρει μια άνετη εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές ψυχαγωγίας. Η πιο πρόσφατη συσκευή της σειράς Y της Huawei περιλαμβάνει επίσης βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο συστήματος, όπως το Επεκτάσιμο Read Only σύστημα αρχείων (EROFS) και την τεχνολογία Επιτάχυνσης Πλήρους Σκηνής για καλύτερες επιδόσεις συστήματος, αποθήκευσης και αποδοτικότητας εφαρμογών. Με μια μεγάλη μπαταρία 4000mAh και την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας AI της Huawei, το smartphone προσφέρει μια αξιόπιστη, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (22 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, 111 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 20 ώρες περιήγησης στο διαδίκτυο), ιδανική για όσους βρίσκονται πάντα εν κινήσει και θέλουν να αποδεσμευτούν από κάθε power bank.

    Προεγκατεστημένο HUAWEI AppGallery

    Στον πυρήνα του HUAWEI P40 Lite E βρίσκονται οι Huawei Mobile Services (HMS), οι οποίες περιλαμβάνουν μια σειρά από βασικές λειτουργίες smartphone, συμπεριλαμβανομένου του Huawei AppGallery, μιας πλατφόρμας εφαρμογών από την οποία οι χρήστες μπορούν εύκολα να κατεβάζουν εφαρμογές. Ειδικότερα, Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Είναι απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Αποκάλυψε την προσωπικότητά σου με το νέο HUAWEI P40 Lite

    Το νέο smartphone της HUAWEI P40 Lite αναμένεται  επίσημα στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.  Συνδυάζοντας εκπληκτική σχεδίαση, πρωτοποριακή τετραπλή κάμερα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ισχυρό επεξεργαστή Kirin 810 chipset για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, το νέο smartphone της Huawei είναι κομμένο και ραμμένο για να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτή που θα το επιλέξει. Το HUAWEI P40 Lite είναι εδώ για να προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας ψυχαγωγία, σε τρία ξεχωριστά χρώματα: Midnight Black, Sakura Pink & Crush Green.

    Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Huawei P40 Lite που το κάνουν να ξεχωρίζει:

    • AI τετραπλή κάμερα

    Μία μίνιμαλ διάταξη 4 φακών που αλλάζει τα trends, υποστηρίζει μία σειρά από βελτιώσεις όπως μείωση του θορύβου και διόρθωση του υπερβολικού exposure.

    Η κύρια κάμερα 48MP υποστηρίζει την πρόσφατη multi-Frame τεχνολογία της Huawei, ικανή να αποτυπώνει τέλεια τα χρώματα και να συνθέτει εκπληκτικές εικόνες ενώνοντας πολλαπλές φωτογραφίες που ο χρήστης έχει τραβήξει διαδοχικά. Ο 8MP Ultra ευρυγώνιος φακός προσφέρει ένα οπτικό πεδίο 120 ° ιδανικό για λήψη τοπίων, κτιρίων και “group photos”. Ο φακός Macro μπορεί να επικεντρωθεί σε αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 4εκ., αιχμαλωτίζοντας ευέλικτα και την πιο μικρή λεπτομέρεια ενώ ο bokeh φακός με ΑΙ απογειώνει τη φωτογραφία πορτραίτου δίνοντας φυσικό βάθος. Το σύστημα της τετραπλής κάμερας υποστηρίζει και Super Night Mode, επιτρέποντας στους λάτρεις των νυχτερινών λήψεων να τραβούν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες χωρίς τη χρήση τριπόδου.

    Επιπρόσθετα, το HUAWEI P40 Lite υποστηρίζει ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI που επιτρέπει την προσθήκη μουσικής υπόκρουσης και την περικοπή πλάνων, καθιστώντας ευκολότερη τη δημιουργία περιεχομένου για social media, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης.

    • Ατελείωτη ψυχαγωγία και απόδοση

    Το HUAWEI P40 Lite προσφέρει πλήρως αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού στο χρήστη. Μειώνει το κενό χρόνο ανταπόκρισης της αφής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσφέρει μία υψηλή ταχύτητα με 6 / 8GB RAM ενώ ο Kirin 810 προσφέρει 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση και εξοικονομώντας ενέργεια κατά τη διάρκεια χρήσης. Το οκταπύρηνο σύστημα CPU και το Mali -G52 MP6 GPU αποδίδουν εξαιρετικά γραφικά με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους και της θέσης του chat box, το οποίο είναι ενσωματωμένο μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού, οι χρήστες μπορούν να παίζουν και να συνομιλούν ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να διακόπτουν τη διασκέδασή τους.

    Πάντα «ετοιμοπόλεμο», το smartphone διαθέτει μπαταρία 4200mAh με πιστοποίηση TÜV Rheinland για γρήγορη φόρτιση HUAWEI SuperCharge στα 40W. Μέσα σε μόλις 30 λεπτά η φόρτιση της μπαταρίας μπορεί να φτάσει το 70%.

    • Super Night Selfie

    H selfie κάμερα του HUAWEI P40 Lite διαθέτει τη λειτουργία Super Night Selfie 2.0, η οποία αποδίδει εκπληκτικές φωτογραφίες selfie σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Με τη χρήση προηγμένων ΑΙ αλγορίθμων, η κάμερα βελτιστοποιεί τόσο το κεντρικό αντικείμενο της φωτογραφίας όσο και το φόντο, πράγμα που οδηγεί σε πανέμορφες φωτογραφίες selfie με ελάχιστη προσπάθεια.

    HUAWEI AppGallery – η πλατφόρμα εφαρμογών του μέλλοντος

    Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα της τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα σε 170 χώρες παγκοσμίως. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles