20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P40 Pro και P40: Συνδυάζοντας σχεδιασμό και επιδόσεις με μοναδικό τρόπο!

    Οι φετινές ναυαρχίδες της Huawei δύσκολα θα βρουν ανταγωνισμό, αποτελώντας ιδανική αγορά για να γιορτάσετε το φετινό καλοκαίρι που περιμένατε με μεγαλύτερη λαχτάρα από ποτέ. Έχοντας επιτύχει να συνδυάσουν με άψογο τρόπο ξεχωριστό σχεδιασμό με δυναμικές επιδόσεις, σίγουρα αποτελούν την απόλυτη επιλογή σας, καθώς δεν υπάρχει τομέας στον οποίο δεν “χτυπούν” κορυφή.

    Huawei P40 Pro

    Σχεδιασμός απαράμιλλης έμπνευσης

    Η σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς P βρίσκει τον καλύτερο εκπρόσωπό της στα νέα μοντέλα P40. Με έμπνευση την “τέχνη της κίνησης”, τα HUAWEI P40 Series συνδυάζουν σχεδιασμό που αποπνέει κομψότητα και ενέργεια, ενώ είναι ταυτόχρονα μοντέρνος. Φυσικά, σημαντικό κομμάτι στη γοητευτική εξωτερική εμφάνιση των συσκευών αποτελεί η HUAWEI Quad-curve Overflow Display που διαθέτει τα μικρότερα δυνατά πλαίσια, ενώ καμπυλώνει ελαφρώς από το κέντρο έως τις τέσσερις πλευρές της. Το HUAWEI P40 Pro είναι η συσκευή με την πρώτη Quad-curve οθόνη της αγοράς, προσφέροντας μία ισορροπημένη αλλά καθηλωτική εμπειρία προβολής Εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση, η σχεδίαση της οθόνης επιτρέπει στο σύνολο του περιεχομένου να εμφανίζεται σωστά για την καλύτερη δυνατή προβολή. Τα HUAWEI P40 Pro και P40 είναι διαθέσιμα σε τρία ξεχωριστά χρώματα, τα Ice White, Black και Silver Frost, που ολοκληρώνουν την αίσθηση γοητείας που αποπνέουν οι συσκευές.

    Επιδόσεις κορυφής

    Τα specs των νέων προτάσεων της Huawei είναι πραγματικά ασυναγώνιστα. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει OLED οθόνη 6,58 ίντσών με ανάλυση 2640×1200 pixels και refresh rate που φτάνει έως τα 90Hz. Το HUAWEI P40, από την άλλη, έρχεται με οθόνη με διαγώνιο 6,1 ιντσών ανάλυσης 2340×1080 pixels. Επεξεργαστής τους είναι ο κορυφαίος Κirin 990 με τη δύναμη του 5G. Υποστηρίζει την αρχιτεκτονική των 7nm+ EUV, ενώ κάρτα γραφικών είναι η πανίσχυρη Mali-G76 MC16.

    Με τη συνεργασία της Leica, έχει δημιουργηθεί μία εντυπωσιακή Ultra Vision camera, τετραπλή για το HUAWEI P40 Pro και τριπλή για το HUAWEI P40. To P40 Pro διαθέτει κεντρικό SuperSensing αισθητήρα 50MP που χρησιμοποιεί την τεχνολογία RYYB και διαθέτει μέγεθος 1/1.28 ίντσες. Η τετραπλή κάμερα του HUAWEI P40 Pro περιλαμβάνει ακόμη υπερευρυγώνιο στα 40MP, telephoto με αισθητήρα ανάλυσης 12MP, αλλά και ToF αισθητήρα, ενώ στην περίπωση του HUAWEI P40, συναντάμε αισθητήρα UltraVision των 50MP, ultra-wide στα 16MP και telephoto στα 8MP με 3x οπτικό zoom. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει ακόμη 32MP Selfie Camera και IR Depth Camera με υποστήριξη auto focus και bokeh εφέ.

    Όσον αφορά την αυτονομία τους, το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μπαταρία 4200 mAh για κορυφαία απόδοση χωρίς να ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια, ενώ υποστηρίζει ταχύτατη φόρτιση 40W HUAWEI SuperCharge αλλά και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 27W Wireless HUAWEI SuperCharge. Όσο για το HUAWEI P40, έρχεται με μπαταρία 3800mAh με υποστήριξη 22.5 W HUAWEI SuperCharge. Άλλες δυνατότητες των συσκευών περιλαμβάνουν την υποστήριξη Wi-Fi 6 Plus που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων στα 2,4Gbps, ενώ, το HUAWEI P40 Pro έρχεται με υποστήριξη του προτύπου IP68 όσον αφορά την προστασία από το νερό και τη σκόνη και το P40 το IP53.

    Λειτουργικό EMUI 10.1 και HUAWEI App Gallery

    Tα HUAWEI P40 Pro και P40 ενσωματώνουν το λειτουργικό EMUI 10.1 της εταιρείας. Δίνοντας έμφαση στις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη, παρέχει εφαρμογές που αλλάζουν ό,τι γνωρίζατε όσον αφορά τη χρήση του smartphone σας. Για παράδειγμα, η HUAWEI MeeTime app, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου καθώς και αλγόριθμους βελτιστοποίησης, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε Full HD ποιότητα. Επιπρόσθετα, μέσω του HUAWEI Share εξασφαλίζεται η εύκολη μεταφορά περιεχομένου μεταξύ συσκευών, ενώ μπορείτε ακόμη και να μοιράζεστε την ίδια οθόνη με άλλες συσκευές. Ακόμη, μέσω της λειτουργίας Multi-screen Collaboration, η επικοινωνία μεταξύ Windows υπολογιστών και συσκευών Android γίνται εφικτή με το πάτημα μόλις ενός κουμπιού!

    H HUAWEI συνεργάζεται διαρκώς με developers από ολόκληρο τον κόσμο ώστε να εξασφαλίσει ότι μία ολοένα και διερυνόμενη γκάμα apps θα γεμίσουν την HUAWEI App Gallery, την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της. Η ασφάλεια κάθε εφαρμογής εξασφαλίζεται χάρη σε ένα ολοκληρωμένο edge-to-edge σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει επαλήθευση ταυτότητας προγραμματιστή, ανίχνευση ασφαλείας τεσσάρων επιπέδων, διασφαλίσεις λήψης/εγκατάστασης και υπεράσπιση χρόνου εκτέλεσης. Στη διάθεσή σας φυσικά βρίσκονται και οι εφαρμογές HUAWEI Video, HUAWEI Music και HUAWEI Reader, που εμπλουτίζονται συνεχώς με νέο περιεχόμενο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles