12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Vision TV: Πρεμιέρα για την Quantum Dot 4K TV με Harmony OS

    Μπορεί να είχαμε ακούσει γι’ αυτήν, σίγουρα όμως το γεγονός ότι την είδαμε (και live) στο πλαίσιο του event παρουσίασης της σειράς Mate 30 από η Huawei στο Μόναχο μάς έφερε ενθουσιασμό. Είναι η Huawei Vision TV, μία πρόταση με εντυπωσιακό bezel-less design.

    Huawei Vision TV - 09

    Huawei Vision TV - 03

    Η 4K με Quantum Dot panel σειρά TVs έρχεται με ρυθμό ανανέωσης έως τα 120 Hz, θα είναι διαθέσιμη στις 55, 65 και 75 ίντσες, ενώ ενσωματώνει το λειτουργικό Harmony OS της Huawei.

    Huawei Vision TV - 05

    Huawei Vision TV - 06

    Huawei Vision TV - 07

    Διαθέτει 8+1+1 Intelligent Sound System (με 8 ηχεία, ένα subwoofer και έναν refractor) που προσφέρουν αποτέλεσμα επιπέδου professional 5.1 system, pop up camera, καθώς και εκτεταμένες AI δυνατότητες. Αξιοσημείωτο ότι θα μπορεί να λειτουργήσει και σαν control center για τις IoT συσκευές του σπιτιού, ενώ υποστηρίζει One Hop Projection σε συνεργασία με τα Huawei smartphones.

    Huawei Vision TV - 08

    Θα διαθέτει ακόμη τηλεχειριστήριο αφής με δυνατότητα voice control, σύνδεση Bluetooth 5.0, θύρα USB Type-C για φόρτιση και αυτονομία τρεις μήνες.

    Huawei Vision TV - 02

    Huawei Vision TV - 01

    H Huawei Vision TV θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα, χωρίς ακόμη να έχουμε στοιχεία διαθεσιμότητας και τιμολόγησης ή πληροφορίες για την άφιξή της στην Ευρώπη, ωστόσο η εμφάνισή της σε ένα ευρωπαϊκό event δείχνει ότι θα τη δούμε σύντομα και στην ήπειρό μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles