17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Watch GT 2, ο απόλυτος σύμμαχος για τη σωματική άσκηση και παρακολούθηση της υγείας με στυλ!

    Με το νέο Huawei Watch GT 2 η παρακολούθηση της προπόνησης αλλά και της σωματικής υγείας γίνεται ακόμα πιο εύκολη και πλέον με ένα στυλ απαράμιλλο που θα «κερδίσει» όλους τους fashion lovers. Αμέτρητες δυνατότητες καταγραφής των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας που μπορούν αισθητά να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής και της φυσικής άσκησης του κάθε ανθρώπου.

    WATCH_GT_2_1

    Το ασυναγώνιστο πλεονέκτημα που φέρει είναι η επίδοση της μπαταρίας του και τα 4 υπέροχα σχέδια ειδικά για άνδρες και για γυναίκες. Η προηγούμενη γενιά Huawei Watch GT αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες λόγω της εντυπωσιακής της ζωής μπαταρίας. Το Huawei Watch GT 2 κάνει ακόμη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Σε καθημερινή χρήση, η σειρά Huawei Watch GT 2 46 mm μπορεί να λειτουργεί συνεχώς έως και δύο εβδομάδες, τόσο με τον έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών όσο και με τις λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης. Σε εβδομαδιαία χρήση παρέχει έως και 30 λεπτά κλήσεων Bluetooth, έως και 30 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής, έως και 90 λεπτά σωματικής άσκησης, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιεί την «έξυπνη» λειτουργία ύπνου.

    Επιστρέφοντας στο στυλ και το design, το Huawei Watch GT 2 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα και από τα fashion watch brands. Ο υπέροχος σχεδιασμός βασισμένος στην classy αισθητική, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο για άντρες όσο και γυναίκες συνδυάζεται άψογα με την κατασκευή πλήρους οθόνης χωρίς περίγραμμα. Η all-in-one τρισδιάστατη γυάλινη επιφάνεια δημιουργεί μία ξεχωριστή αίσθηση.

    Το καντράν της σειράς 46 mm που είναι το ανδρικό μοντέλο υιοθετεί τεχνικές λοξής γλυπτικής και επεξεργασίας πολύτιμων λίθων για να δημιουργήσει το εφέ ενός τρισδιάστατου καντράν για μια πιο έντονη εμφάνιση. Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει δύο μοντέλα: το sport και το κλασικό. Το sportive σχέδιο έρχεται σε μαύρο χρώμα με λουράκι από καουτσούκ ενώ το κλασικό έχει ατσαλένιο φινίρισμα με καφέ δερμάτινο λουράκι για επίσημες εμφανίσεις. Αντίστοιχα, η γυναικεία σειρά με το καμπυλωτό καντράν 42mm με μόνο 9.4 χιλιοστά λεπτό και διακοσμημένο με ένα εξαιρετικά φίνο και μοντέρνο μεταλλικό πλαίσιο προσφέρει δύο επιλογές. Ένα εξαιρετικής αισθητικής και μοντέρνας σχεδίασης smartwatch με ροζ χρυσό μπρασελέ και άλλο ένα με χακί δερμάτινο λουράκι για να μπορέσει να συμβαδίσει με την πολυάσχολη ζωή της σύγχρονης γυναίκας.

    WATCH_GT_2_2

    Η σειρά Huawei Watch GT 2 46 mm είναι επίσης εξοπλισμένη με οθόνη αφής υψηλής ακρίβειας AMOLED 1,39 ιντσών με ανάλυση οθόνης 454 x 454 pixels, πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που είναι ανώτερη από τις οθόνες LCD, επιτυγχάνοντας πληρέστερη απόδοση στο χρώμα της οθόνης και υψηλότερη αντίθεση. Ο σχεδιασμός της οθόνης είναι σύγχρονος και artistic, ιδανικός για τους ανθρώπους που αναζητούν το ξεχωριστό στυλ σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους και υιοθετεί τη φιλοσοφία του μίνιμαλ σχεδίου που κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές σήμερα.

    Πέρα από τη μοναδική του εμφάνιση, το Huawei Watch GT 2 διαθέτει και πολύ σημαντικές και περισσότερες λειτουργίες σπορ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Προσφέρει  ποικίλα νέα προγράμματα, δυνατότητα κλήσης μέσω Bluetooth και μουσικής αναπαραγωγής βελτιώνοντας αισθητά την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών παρακολούθησης και διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, η Huawei προσφέρει το νέο εξελιγμένο ή ασυναγώνιστο Watch GT2 σε όλους τους λάτρεις των σπορ που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της σωματικής τους ευεξίας χωρίς συμβιβασμούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles