18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI WATCH GT 4: Δώσε λάμψη στο χριστουγεννιάτικο look σου με το απόλυτο fashion item!

    Kάθε Χριστούγεννα συνηθίζουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και είναι λογικό κάθε γνήσια fashion lover να έχει βάλει στο… μάτι το τελευταίο smartwatch της HUAWEI, που δεν είναι άλλο από το Watch GT 4. Οι λόγοι είναι απλοί: πρόκειται για ένα high tech ρολόι, με μοναδικό design, που μπορεί να γίνει ο πιο πιστός “φίλος” στο ταξίδι σου για την επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς.

    Τo HUAWEI WATCH GT 4 παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Έρχεται με έναν εξελιγμένο μετρητή θερμίδων, νέα εφαρμογή Stay Fit, διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης του έμμηνου κύκλου, η μπαταρία του αντέχει πολύ και συνδέεται άψογα με συσκευές iOS και Android. Ο αναβαθμισμένος αλγόριθμος TruSeen 5.5+, προσφέρει εντυπωσιακά λεπτομερείς μετρήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία της καρδιάς, τη στιγμή που το HUAWEI TruSleep™ 3.0 έρχεται να προσφέρει βελτιώσεις που επιτρέπουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση ύπνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα λειτουργία Sleep Breathing βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν τα συμπτώματα της άπνοιας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κι αν έχεις ήδη εντυπωσιαστεί από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το design είναι αυτό που θα σου κόψει την… ανάσα, αφού το GT 4 είναι προορισμένο για να γίνει το smartwatch που θα οδηγήσει σε νέο level τις χριστουγεννιάτικές σου εμφανίσεις!

    Πως το HUAWEI WATCH GT 4 αναβαθμίZει το χριστουγεννιάτικό σου look!

    Το smartwatch είναι ένα πολύτιμο “εργαλείο”, που δε θέλεις να αποχωρίζεσαι ποτέ. Όμως είναι σημαντικό να συμπληρώνει αρμονικά το στυλ σου, ειδικά τώρα τις γιορτές. Η HUAWEI έκανε την ανατροπή, καθώς λάνσαρε το ρολόι που θα απογειώσει τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές εορταστικές σου εμφανίσεις. Το WATCH GT 4 μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ κάθε άνδρα και κάθε γυναίκας με τα νέα οκταγωνικά σχέδια και με ένα κομψό design που μοιάζει με αιωρούμενο κόσμημα. Από το κλασικό 46mm ατσάλινο μπρασελέ, το μαύρο ανθεκτικό rubber λουράκι, το νέο πράσινο λουράκι από ανακυκλωμένα υλικά, μέχρι το εξελιγμένο Two-tone Piano Key 41mm μπρασελέ, τις εμπνευσμένες από κοσμήματα μπρασελέ Milanese και το λευκό δερμάτινο λουράκι, οι πειραματισμοί είναι ατελείωτοι! Ξεκίνα, λοιπόν, να κρατάς σημειώσεις! Θα τις χρειαστείς τα Χριστούγεννα!

    Χριστουγεννιάτικο shopping!

    Αυτές τις ημέρες είναι ευκαιρία να βγεις μια βόλτα με φίλους και συγγενείς, να περπατήσεις, να κάνεις τα ψώνια σου και να πιεις ήσυχα τον καφέ σου στο μέρος που θα επιλέξεις. Οι εν λόγω περιστάσεις απαιτούν ένα casual στυλ, το οποίο μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά το HUAWEI WATCH GT 4. Για να δώσεις την απαραίτητη “πινελιά” στις πρωινές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου, επίλεξε το WATCH GT 4 με το μαύρο ανθεκτικό rubber λουράκι με το ολοκαίνουργιο οκταγωνικό και Floating Pearl ή την πρόταση με το νέο πράσινο λουράκι από ανακυκλωμένα υλικά. Σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη!

    Εορταστικές αποδράσεις!

    Σε περίπτωση που έχεις οργανώσει ένα μικρό ταξιδάκι λόγω των ημερών, θα χρειαστείς μια πιο σοφιστικέ προσθήκη στο look σου. Όταν μετά από καιρό θα χαζεύεις τις φωτογραφίες από το τριήμερο, θα καταλάβεις ότι το GT4 με το λευκό δερμάτινο λουράκι, που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την απόλυτη φινέτσα, ήταν η σωστή επιλογή!

    Στο ρεβεγιόν!

    Μέχρι σήμερα πίστευες ότι κανένα smartwatch δε μπορεί να ταιριάξει με το μοναδικό φόρεμα που επέλεξες για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Μάλλον δεν είχες ανακαλύψει ακόμα το Huawei Watch GT 4 Gold Milanese Strap. Είναι αυτό που έρχεται να συμπληρώσει μοναδικά τις glam εμφανίσεις σου. Αυτό το ρολόι μοιάζει με ένα ακριβό κόσμημα και αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για στιγμές που μένουν αξέχαστες.

    Αν πάλι οι παγιέτες και οι γόβες στιλέτο δεν αποτελούν ακριβώς το… στυλ σου, μπορείς να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν φορώντας ένα εντυπωσιακό κοστούμι. Σε αυτή την περίπτωση, διάλεξε για συμπλήρωμα το Huawei Watch GT 4 Steel Stainless Strap και δεν θα θες να το αποχωριστείς!

     To HUAWEI
    WATCH GT 4 (41mm)
    θα το βρεις με:

    º Ένα elegant Gold Milanese Strap

    º Ένα κλασικό ανθεκτικό stainless strap

    ºΈνα άνετο και fashionbale λευκό δερμάτινο λουράκι

    Κάντε click ΕΔΩ για να διαβάσετε τον ξεχωριστό οδηγό της Huawei και Καλές γιορτές! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles