16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HUAWEI Watch GT2 Pro: Αυτό είναι το επόμενο wearable σας!

    Η HUAWEI, τα τελευταία χρόνια, έχει πραγματοποιήσει “άλματα” στον τομέα των wearables & αξεσουάρ, προσφέροντας λύσεις που δυσκολεύονται να βρουν ανταγωνισμό στην αγορά. Συνδυάζοντας ξεχωριστό design με προσοχή στα υλικά κατασκευής, με τεχνολογικά προηγμένες δυνατότητες, αποτελούν must-have gadgets για κάθε έναν από εμάς. Ολοένα και πιο συχνά πλέον συναντάμε ένα HUAWEI smartwatch στον καρπό ενός φίλου μας. Είναι, αναμφίβολα, μία από τις πιο περιζήτητες συσκευές, σε μία εποχή που πρέπει όλοι να βρίσκουμε τους τρόπους να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών και τις δυσκολίες της πανδημίας, παραμένοντας active & υγιείς – και πάντα με στιλ.

    Μία από τις προτάσεις που αξίζει την προσοχή σας στον τομέα των “έξυπνων ρολογιών” είναι το HUAWEI Watch GT2 Pro, μία συσκευή που θα σας βοηθήσει να πάρετε τον έλεγχο της καθημερινότητάς σας και να ανακαλύψετε περισσότερα.

    Μία ολοκαίνουρια κυκλοφορία από τη HUAWEI, το Watch GT2 Pro, είναι μία πρόταση με premium σχεδιασμό που κερδίζει τα βλέμματα. Διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι, ενώ το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και διαθέτει κεραμική πλάτη. Το νέο smartwatch, ωστόσο, συνδυάζει με άψογο τρόπο “τέχνη και τεχνολογία”. Έρχεται με AMOLED οθόνη 1,39 ιντσών ανάλυσης 454×454 pixels, ενώ διαθέτει 4GB εσωτερικής μνήμης και υποστηρίζει το Bluetooth 5.1. Υποστηρίζει ακόμη GPS, ενώ είναι αδιάβροχο έως τις 5ATM.

    Οι δυνατότητες του HUAWEI Watch GT2 Pro το καθιστούν τον καλύτερο σύμμαχο για την υγεία και την προσωπική σας ευεξία. Θα βρείτε διαθέσιμα περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 17 επαγγελματικών και 85 προσαρμοσμένων λειτουργιών. Καινοτομίες, όπως το νέο Golf Mode, σας επιτρέπουν να εξασκείστε στο αγαπημένο σας άθλημα, παρέχοντας αναφορές δεδομένων για τη βελτίωση της ταχύτητας και της συχνότητας της swing.

    Ακόμη μία έξυπνη λειτουργία είναι το Route Back που, ουσιαστικά, μπορεί να καταγράψει τη διαδρομή ενός ταξιδιού σας (χρησιμοποιώντας GPS για πιο ακριβή σήμανση θέσης), επιτρέποντάς σας να ελέγξετε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ή να βρείτε εύκολα την επιστροφή σας σε περίπτωση που χαθείτε. Διαθέσιμο είναι και ενσωματωμένο βαρόμετρο υψομέτρου το οποίο μπορεί να σας ενημερώσει για ενδεχόμενες αλλαγές στην πίεση του αέρα σε πραγματικό χρόνο. Το HUAWEI Watch GT2 Pro μπορεί επιπλέον να αναγνωρίσει στοιχεία όπως την ανατολή ή τη δύση του ηλίου, την ανατολή της σελήνης αλλά και τους 8 τύπους φάσεων του φεγγαριού (νέα σελήνη, πανσέληνος, φεγγάρι του πρώτου τετάρτου κ.ά).

    Το HUAWEI Watch GT2 Pro υποστηρίζει λειτουργία παρακολούθησης ύπνου μέσω του HUAWEI TruSleep 2.0, έχοντας τη δυνατότητα να εντοπίσει και να διαγνώσει 6 κοινούς τύπους προβλημάτων ύπνου και παρέχοντας προτάσεις για την καλύτερη ξεκούρασή σας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του HUAWEI TruRelax, παρέχει επιπλέον λειτουργία παρακολούθηση άγχους, περιλαμβάντας και ασκήσεις αναπνοής. Μετράει ακόμη τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) και τους καρδιακούς παλμούς σας.

    Επιπρόσθετα, με το νέο smartwatch της Huawei μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία λήψη από απόσταση χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας ή να αναπαράγετε το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι, Mπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 500 τραγούδια και να τα συνδυάσετε εύκολα με τα καταπληκτικά HUAWEI FreeBuds 3i ή, αν θέλετε το smartwatch σας να συνοδεύεται από την κορυφαία επιλογή σε ασύρματα ακουστικά, να περιμένετε έως την κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων HUAWEI Freebuds Pro, τα οποία θα είναι διαθέσιμα πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά. Ακόμη, μπορείτε ακόμη και να απαντήσετε σε κλήσεις, χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο ή και να τις απορρίψετε.

    Η μπαταρία του HUAWEI Watch GT2 Pro έχει διάρκεια ζωής έως και 14 ημέρες με τυπική χρήση (η μεγαλύτερη διάρκεια που έχουμε δει σε smartwatch), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως πρόκειται για το πρώτο smartwatch της εταιρείας με δυνατότητας ασύρματης φόρτισης. Η συσκευή επίσης φορτίζει ταχύτατα καθώς σε 5 μόλις λεπτά εξασφαλίζετε 10 ώρες λειτουργίας. Υποστηρίζει επίσης αντίστροφη φόρτιση από το smartphone σας.

    HUAWEI MONTH με προσφορές και στο Watch GT 2 Pro

    Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της HUAWEI και στις προσφορές στο επίσημο δίκτυο συνεργατών συμπεριλαμβάνεται και το ολοκαίνουριο Watch GT 2 Pro. Για όσους δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες, οι προσφορές συνεχίζονται, καθώς έως και τέλος Οκτωβρίου, με κάθε αγορά του HUAWEI Watch GTPro, παίρνετε δώρο τα HUAWEI Freebuds 3i, έναν ιδανικό σύντροφο για να συμπληρώσετε τα tech gadgets σας.

    Στο πλαίσιο του HUAWEI Month που θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται σε περισσότερα προϊόντα, όπως smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), laptops (MateBook D 14″), tablets (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH), ενώ, παράλληλα, προσφέρεται μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles