12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Watch Series 3: To «unique» high-tech gadget που θα περάσει την καθημερινότητά σας, σε νέα διάσταση!

    Κάποτε τα smartwatches πάσχιζαν για να μπορέσουν να κλέψουν την προσοχή των users. Τα πρώτα smartwatch μπορούσαν να εμφανίζουν βήματα και καύση θερμίδων, τους παλμούς και να εμφανίζουν ειδοποιήσεις… Αυτό ήταν πριν από μερικά χρόνια ωστόσο, καθώς τα σύγχρονα smartwatches προσφέρουν πολλά περισσότερα, παρουσιάζοντας μια πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική αντίληψη για την υγεία μας και την οργάνωση της καθημερινότητας μας. Η Huawei φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από το τρένο της εξέλιξης και με την πρόσφατη σειρά της, ονόματι Watch Series 3, ενσωματώνει πολλά χρόνια εξέλιξης και τεχνολογικής υπεροχής, σε δύο λύσεις που σχεδιάστηκαν για να αλλάξουν και να μεταβάλλουν προς το καλύτερο κάθε πτυχή της καθημερινότητας σας. Και εάν κάποτε ένα smartwatch μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα απλό πρόσθετο αξεσουάρ τεχνολογίας, η Huawei πραγματοποιεί με τα δύο μοντέλα της Watch Series 3 (το core και Pro μοντέλο), μια στροφή 360 μοιρών στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το smartwatch και τη δυναμική του… Και εάν στο παρελθόν δεν μπορούσατε να «αποσυνδέσετε» το smartphone από το έξυπνο ρολόι σας, με το ultra premium Huawei Watch 3, μάλλον πρόκειται να ξεχάσετε όσα γνωρίζατε στο παρελθόν! 

    Πανέμορφο, ανθεκτικό και… status symbol!

    Η Huawei είναι «expert» στον σχεδιασμό premium smartwatches και τα μοντέλα της σειράς 3 αποτελούν μικρά tech κομψοτεχνήματα που είναι σχεδιασμένα για να μαγνητίζουν το βλέμμα και να τραβούν την προσοχή. Το ατσάλι, το μέταλλο, το κεραμικό και το ζαφείρι στην οθόνη αποτελούν τα κύρια ποιοτικά υλικά κατασκευής που προσδίδουν εντυπωσιακά looks, αλλά το κυριότερο… ανεπανάληπτη αντοχή. Με χαμηλό βάρος (στα 54 gr. για την απλή έκδοση και στα 64 gr. για το Pro μοντέλο), το Huawei Watch Series 3 αγκαλιάζει τον καρπό και πραγματικά δεν θα θέλετε να το βγάλετε από το χέρι σας!  Το δε strap (το δερμάτινο λουράκι είναι σκέτη τρέλα) φανερώνει και αυτό με τη σειρά του ότι η Huawei δεν έχει κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό σε ότι έχει να κάνει με την υψηλή ποιότητα, η οποία αποτελεί ως γνωστόν το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των προϊόντων της.

    Αμέσως με τα looks που διαθέτει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψεις… Όμως ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας φρόντισε στο να επενδύσει και στον νευραλγικό τομέα της ευχρηστίας. Για αυτό και η digital 3D κορώνα προσδίδει την πιο smooth εμπειρία ελέγχου που έχετε συναντήσει ποτέ σε smartwatch! H υψηλή λειτουργικότητα αποτελεί το σήμα κατατεθέν των νέων έξυπνων ρολογιών της Huawei και όλες οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν εύκολα, γρήγορα και (το κυριότερο) απλά! Ξεχάστε τα smartwatches που ήταν πολύπλοκα και δύσκολα στη χρήση, καθώς τόσο το HarmonyOS (το επαναστατικό λειτουργικό σύστημα που φέρει την υπογραφή της Huawei), όσο και κάθε λειτουργία που αφορά το χειρισμό που έχει συμπεριληφθεί στο Watch Series 3, έχει δημιουργηθεί για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Άλλωστε, τι να το κάνεις ένα high-end smartwatch όταν δεν μπορεί να σας χαρίσει ευελιξία και άνεση; Για να πάρετε μια ιδέα για το τι εννοούμε με τον όρο «ευελιξία», το Huawei Watch 3 δύναται να δεχθεί eSim, έτσι ώστε να δέχεστε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις ανεξάρτητα, χωρίς μάλιστα να απαιτείται το smartphone σας!

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός από το πλήθος των εφαρμογών που μπορείτε να προσθέσετε έσω του App Gallery, παράλληλα μπορείτε να εναλλάξετε δεκάδες διαφορετικά free watch faces, προσδίδοντας έτσι μια πιο προσωπική πινελιά στον ιδιαίτερο χαραξτήρα του ρολογιού σας. Χωρίς αμφιβολία, κοιτάζοντας το πιο προσεκτικά είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσετε ότι από το Watch Series 3 δεν είναι το «μέσο» smartwatch / tech gadget που έχεις συνηθίσει, καθώς διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού… Status Symbol, ενός minimal τεχνολογικού κομψοτεχνήματος που δεν χορταίνεις να «παίζεις» μαζί του και απλά χαίρεσαι να το φοράς!

    Smarter, faster, stronger!  

    Από τότε που τα πρώτα «έξυπνα ρολόγια» άρχισαν να γίνονται πιο «mainstream» (πριν από σχεδόν 10 χρόνια), πάντοτε το focus των λειτουργιών τους ήταν η βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του χρήστη τους. Μέσα από μια σειρά μετρήσεις στόχος τους ήταν να ενημερώνουν διαρκώς για τους παλμούς, για την καρδιακή λειτουργία και για την πορεία της άσκησης του εκάστοτε user. Το Watch Series 3 είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα στη υιοθέτηση ενός πιο active και well-being τρόπου ζωής. Σε μια εποχή δύσκολη, που όλοι γνωρίζουμε ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας, τα δύο high-end smartwatches της σειράς 3, αλλάζουν για πάντα τα δεδομένα. Φορώντας ένα Watch Series 3, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο ευεξίας και υγείας… Αν ο στόχος σας ήταν να βελτιώσετε και να ανακαλύψετε καλύτερα το σώμα σας, αυξάνοντας τις αντοχές σας, με το Watch 3 και Watch 3 Pro είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρετε. Με 100 και πλέον επαγγελματικά προγράμματα fitness και προπόνησης, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τρόπων άσκησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνετε «expert» και θα αναβαθμίσετε σημαντικά την υγεία σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι το Watch Series 3 και λίγο παραπάνω ισχυρή θέληση και… όλα θα γίνουν!

    Παράλληλα, οι δύο προτάσεις Huawei στην premium high-end κατηγορία φέρνουν έναν άλλο αέρα στον τομέα της παρακολούθησης υγείας, καθώς περνούν τη φιλοσοφία του health monitor σε άλλο επίπεδο. Διαθέτοντας αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας και κάνοντας χρήση A.I. και εξελιγμένων αλγορίθμων, το Watch Series 3 δύναται να μετρήσει ακόμη και τη θερμοκρασία του δέρματος, αλλά και να υπολογίσει ακόμη και τη θερμοκρασία του σώματος σας! Και τα καινοτόμα features του απόλυτου «συμβούλου» της υγείας σας δεν περιορίζονται εδώ, καθώς η τεχνολογικά ανεπτυγμένη πρόταση της Huawei δύναται να μετρήσει τα επίπεδα της γλυκόζης και του οξυγόνου στο αίμα, να παρακολουθήσει την λειτουργία του ύπνου σας και τον επιπέδων stress (για όλους εμάς που αγχωνόμαστε και με το παραμικρό μπορεί να αποδειχθεί «σωτήριο») και φυσικά να «διαβάσει» πλήρως την καρδιακή σας λειτουργία, υπολογίζοντας τον ρυθμό που χτυπάει η καρδιά σας. Όλα τα παραπάνω με ένα maximum επίπεδο ακρίβειας, που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο αντίστοιχο smartwatch!

    Αναμφίβολα, με το Watch 3 διαχειρίζεστε κάθε πτυχή της υγείας σας σε πραγματικό χρόνο! Έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο, την πρόταση της Huawei δεν αποτελεί μόνον ένας υπερπολύτιμος σύμβουλος υγείας, αλλά και μια ασπίδα προστασίας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμη και… άσχημες κακοτοπιές και ατυχίες. Το Watch 3 δύναται να ανιχνεύσει την πτώση του χρήστη του και άμεσα να  αποστείλει ένα σήμα SOS ή να καλέσει σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης, ένα feature που σε άτομα τρίτης ηλικίας ή σε άτομα που ασχολούνται με ριψοκίνδυνα επαγγέλματα μπορεί κυριολεκτικά να τους σώσει τη ζωή!

    Και βέβαια, ειδικά εάν βρίσκεστε διαρκώς στο τρέξιμο και έχετε μια άκρως απαιτητική καθημερινότητα, σίγουρα θα ανησυχείτε ότι η μπαταρία του smartwatch σας ενδέχεται να σας «προδώσει». Με ένα Watch 3, θα φύγουν οι άσχημες και αγχωτικές σκέψεις από το κεφάλι σας, καθώς ακόμη και εάν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε διαρκώς το ρολόι σας (και έχετε την τάση να ξεχνάτε το φορτιστή ή απλώς δεν θέλετε να τον… κουβαλάτε), η λειτουργία ultra-long battery life εξασφαλίζει κοντά στις 14 ημέρες κανονικής λειτουργίας για το core μοντέλο της σειράς και περίπου 21 ημέρες για την Pro έκδοση! Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς από την αυτονομία ενός smartwatch;

    H νέα εποχή των smartwatches στο… χέρι σας!

    Το Watch Series 3 είναι το απόλυτο smartwatch και είναι πραγματική… εμπειρία, η οποία μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα της καθημερινότητας σας. Το αγοράζετε με κλειστά ματιά και ειδικά με την σούπερ προσφορά που τρέχει η Huawei (μέχρι τις 20/7), όπου με κάθε  Huawei Watch 3 δώρο τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro δώρο τα Huawei FreeBuds Pro», είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ακόμη πιο εύκολη την επιλογή σας! Αδιαμφισβήτητα, η νέα εποχή των smartwatches μόλις ξεκίνησε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles