18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Huawei Watch Ultimate Gold Edition: Το πιο premium smartwatch της εταιρείας έρχεται στην τιμή των 2.999 €

    Ένα από τα πιο ακριβά -αλλά εξαιρετικά premium- smartwatches με χρυσό 18 καρατίων παρουσίασε πριν από μερικές ώρες η Huawei. Πρόκειται για το πραγματικά εντυπωσιακό Huawei Watch Ultimate Gold Edition, το οποίο έρχεται στην τιμή των 2.999 €. Το εν λόγω ρολόι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Huawei Watch Ultimate. Η διαφορά όμως έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο χρυσό smartwatch της Huawei. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν η χρυσή στεφάνη και χρυσή κορώνα με 3D τραπεζοειδή μοτίβα, τα οποία είναι σκαλισμένα μέσω της διαδικασίας χάραξης με διαμάντια. Ο κινέζικος κολοσσός εξόπλισε το νέο smartwatch με ένα χρυσό PVD titanium λουράκι με ρυθμιζόμενη πόρπη, που χαρίζει ένα πολυεπίπεδο και μοναδικό οπτικό εφέ.

    Το nano-tech κεραμικό πλαίσιο του Huawei Watch Ultimate είναι κατασκευασμένο από νανο-μικροκρυσταλλικό κεραμικό χρησιμοποιώντας περισσότερες από 24 τεχνικές επεξεργασίας. Ενώ τα κεραμικά έχουν λάμψη παρόμοια με τους πολύτιμους λίθους, είναι 6 έως 7 φορές ανθεκτικότερα από τον ανοξείδωτο χάλυβα, παρέχοντας αντοχή στις γρατσουνιές και τη διάβρωση.

    Το Huawei Watch Ultimate Gold Edition διαθέτει οθόνη LTPO AMOLED 1,5 ιντσών, η οποία προστατεύεται με γυαλί ζαφειριού. Με μοναδικές δυνατότητες, το Watch Ultimate Gold Edition παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο νερό, αφού ο  χρήστης μπορεί να καταδυθεί σε βάθος έως 100 μέτρων. Υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας, όπως TruSeen, TruSleep, SpO2, παρακολούθηση κύκλου, μέτρηση άγχους και πολλά άλλα. Παράλληλα, για να κρατήσει το χρήστη σε φόρμα, έχει πάνω από 100 workout modes.

    Το Huawei Watch Ultimate Gold Edition κυκλοφορεί με διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 εβδομάδων και φορτίζει πλήρως σε 60 λεπτά. Η Huawei έχει προγραμματίσει αυτό το ρολόι να αρχίσει να πωλείται τον Οκτώβριο στην Ευρώπη, αλλά οι λεπτομέρειες για τη χώρα μας δεν είναι ακόμα γνωστές.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Huawei σηματοδοτεί 10 χρόνια καινοτομίας στα wearables με το νέο HUAWEI WATCH GT4 στη Βαρκελώνη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles