17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Hugh Jackman: Αυτή είναι η δίαιτα που θα τον μετατρέψει σε Wolverine

    Ο Hugh Jackman απείχε αρκετά χρόνια από το ρόλο του Wolverine. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει μπει ήδη σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, προκειμένου να αποκτήσει την εμφάνιση που απαιτεί το Deadpool 3.

    Ως γνωστόν, οι μύες δε χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη και σίγουρα τα βάρη από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Ο Jackman ακολουθεί μια συγκεκριμένη δίαιτα και πρέπει να καταναλώνει πολλές θερμίδες ημερησίως. Ας δούμε, στη συνέχεια, τι τρώει για να «μεταμορφωθεί» στη μεγάλη οθόνη στον ήρωα που αναμένουν οι fans.

    Αυτή η διατροφή περιλαμβάνει αρχικά μαύρη πέρκα με ρύζι λαχανικών και σάλτσα βοτάνων, δηλαδή πιάτα από τα οποία προσλαμβάνει 2.000 περίπου θερμίδες την ημέρα, ενώ ο σολομός Chinook Patagonia με πατάτες του δίνουν άλλες 2.100 θερμίδες. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με δύο μπιφτέκια κοτόπουλου και γλυκοπατάτες που είναι περίπου 1.000 θερμίδες έκαστο και δύο πιάτα με noodles που υπολογίζονται στις 1.100 θερμίδες το καθένα.

    Σε συνέντευξή του νωρίτερα φέτος, ο Jackman αποκάλυψε ότι τρώει 4.500-5.000 θερμίδες την ημέρα και σταδιακά θα αυξηθούν σε 6.000 θερμίδες την ημέρα. «Απλώς τρώω και προπονούμαι», είπε ο ηθοποιός, εξηγώντας ότι προτίμησε να αυξήσει τον όγκο του με τον παλιομοδίτικο τρόπο και να αποφύγει τη χρήση φαρμάκων.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρίχνει “άκυρο” στους υπερήρωες ο σκηνοθέτης του «Shazam: Η οργή των Θεών»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles