24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HzO WaterBlock@MWC 2012: Kάνει τα κινητά… αδιάβροχα

    Αδιάβροχα τηλέφωνα έχουμε δει πολλά… Η τεχνολογία αδιαβροχοποίησης gadgets WaterBlock της HzΟ όμως -που επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια του MWC 2012– είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο… επόμενο smartphone σας.


    Στο stand της HzO ήταν διαθέσιμες πολλές concept προτάσεις, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων smartphones της αγοράς, όπως του iPhone 4S και του Samsung Galaxy S II. Πρακτικά, με το WaterBlock, τα gadgets σας καλύπτονται από μία λεπτή επίστρωση, που προσφέρει σχεδόν… αόρατη προστασία. Η επικάλυψη που χρησιμοποιείται είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην υγρασία, έτσι οι υπεύθυνοι της HzO άφηναν με χαρά τους δημοσιογράφους να βουτήξουν πολλές συσκευές στο νερό σήμερα, στο πλαίσιο της επίδειξης της τεχνολογίας τους.

    Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, ότι πρόκειται για μία τεχνική αδιαβροχοποίησης, που σας επιτρέπει όχι μόνο να λειτουργήσετε τα gadgets σας κάτω από το νερό, αλλά και να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τους connectors τους, ακόμη και να αλλάξετε την μπαταρία τους.

    Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποιοι ακριβώς κατασκευαστές θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία της στις μελλοντικές συσκευές τους, αν και υπαινίσσονται ότι η Samsung είναι ιδιαίτερα… “ενθουσιασμένη” από το WaterBlock. Βρε λέτε να το δούμε στο Galaxy S III;

    Δείτε ένα hands-on video από την επίσκεψη του digitallife.gr στο stand της HzO


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles