16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η «ABC ROBOTICS TEAM» θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Δανία

    ABC ROBOTICS TEAM dogsofcyprus

    Την Κύπρο θα αντιπροσωπεύσει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στη Δανία από τις 25 μέχρι τις 28 Μαΐου 2017 η  ομάδα του GRAMMAR SCHOOL Λεμεσού «ABC ROBOTICS TEAM». Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής θα συμμετάσχουν συνολικά 33 χώρες οι οποίες θα εκπροσωπηθούν από  85 ομάδες με πάνω από 1200 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων θα είναι και η «ABC ROBOTICS TEAM» η οποία συμμετέχει με το project: «Υπερπληθυσμός καταφυγίων σκύλων στην Κύπρο».

    Συγκεκριμένα, η ομάδα του GRAMMAR SCHOOL Λεμεσού «ABC ROBOTICS TEAM» που αποτελείται από 7 παιδιά  ηλικίας 9 – 16 ετών,  προτείνει μια έξυπνη διαδικτυακή λύση (μια νέα ιστοσελίδα που φέρει το όνομα www.dogsofcyprus.com), η οποία προσφέρει την δυνατότητα στα άτομα που επιθυμούν να υιοθετήσουν σκύλο, να το πράξουν μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επιλέγοντας  ένα σκύλο από τα πολλά σκυλιά που βρίσκονται σε καταφύγια, συμβάλλοντας έτσι  στην μείωση του υπερπληθυσμού των σκύλων των καταφυγίων ζώων.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα «ABC ROBOTICS TEAM» έχει διακριθεί στον Παγκύπριο διαγωνισμό ρομποτικής ανάμεσα σε 18 ομάδες από όλη την Κύπρο που διεξήχθη στη Λεμεσό την 1η Απριλίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles