24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η αδιάβροχη και παιχνιδιάρικη Nikon COOLPIX W150 είναι η μηχανή των διακοπών σας

    Οι εξορμήσεις σας φέτος στα ελληνικά νησιά, αλλά και στην υπόλοιπη πανέμορφη χώρα μας, έχουν ένα όνομα: Nikon COOLPIX W150. Μία αδιάβροχη compact φωτογραφική μηχανή που θα φροντίσει να κρατήσει για πάντα στη μνήμη σας στιγμές από ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με λήψεις κάτω από το νερό αλλά και σε κάθε extreme σημείο που θα βρεθείτε.

    Όσο περιπετειώδεις και αν είναι οι διακοπές που προγραμματίσατε φέτος, θα έχετε μαζί σας ένα σύντροφο που μπορεί να αποτυπώσει κάθε ξεχωριστή στιγμή που θα ζήσετε. Είτε πρόκειται για την απόδραση του καλοκαιριού “οργώνοντας” την Ελλάδα με την οικογένεια, το έτερον ήμισυ ή τους κολλητούς σας, είτε για ένα Σαββατοκύριακο με τους φίλους σας σε έναν κοντινό προορισμό, η Nikon COOLPIX W150 θα αναλάβει τα “κλικ” εκείνα που θα κρατήσουν για πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές.

    Η compact πρόταση της Nikon είναι αδιάβροχη έως τα 10 μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι αποτελεί ιδανική πρόταση για τις υποβρύχιες λήψεις σας (σε καταδύσεις ή ακόμη και στην πισίνα). Διαθέτει επίσης αντικραδασμική προστασία και αντέχει τις πτώσεις από έως και 1,8 μέτρα, επομένως μπορεί να αντέξει ακόμη και extreme αποδράσεις χωρίς να ανησυχείτε γι’ αυτήν, όπως επίσης και θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου, αλλά και σκόνη και άλλες κακουχίες.

    Η Nikon COOLPIX W150 έρχεται με αισθητήρα χαμηλού φωτισμού CMOS και φακό ακριβείας NIKKOR ώστε να μπορεί να αποτυπώσει όμορφες φωτογραφίες και video κάτω από όλες τις συνθήκες. Από τέλεια κοντινά και πορτρέτα έως πιο απομακρυσμένα θέματα χάρη στην υποστήριξη 3x οπτικού zoom και Dynamic Fine Zoom 6x, μπορεί να “συλλάβει” τα πάντα με ποιότητα που θα σας εκπλήξει. Η μηχανή γνωρίζει αυτόματα τι τραβάτε και βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις της ανάλογα με το θέμα. Υποστηρίζει ακόμη Full HD video (1080p/30 καρέ το δευτερόλεπτο) με στερεοφωνικό ήχο, ενώ χάρη στο “Μενού Ποικιλίας” που διαθέτει σας επιτρέπει να προσθέσετε παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στις φωτό σας, επισυνάπτοντας φωνητικά μηνύματα, προσθέτοντας οθόνες καλωσορίσματος, κινούμενα slide show και άλλα.

    Φυσικά, ένα από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι, όπως προείπαμε, οι υποβρύχιες λήψεις. Μπορείτε να τραβήξετε τα πιο απίθανα υποβρύχια πορτρέτα ακόμη και χωρίς να βουτήξετε, με τη βοήθεια της λειτουργίας “Υποβρύχια λήψη προσώπου”, χάρη στην οποία η φωτογραφική μηχανή τραβάει έως τέσσερις φωτογραφίες κάθε φορά που εντοπίζει ένα πρόσωπο. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε την Nikon W150 κάτω από το νερό και τα υπόλοιπα η μηχανή τα κάνει μόνη της.

    Και αφού τραβήξετε τις αγαπημένες σας φωτό, η εφαρμογή SnapBridge της Nikon που υποστηρίζει iOS και Android θα αναλάβει να τις μεταφέρει πανεύκολα στο κινητό ή το tablet σας, αλλά και να τις κοινοποιήσετε όπου επιθυμείτε.

    Η φωτογραφική διαθέτει ακόμη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ανακλαστική οθόνη LCD για τέλεια ορατότητα ακόμη και κάτω από το νερό καθώς και μία σειρά από αδιάβροχα αξεσουάρ (όπως π.χ. λουράκι θαλάσσης) που θα σας διευκολύνουν.

    H Nikon COOLPIX W150 είναι διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές χρωματικές επιλογές, που περιλαμβάνουν έντονα μοτίβα ή μονόχρωμο σχεδιασμό. Είναι ακόμη ειδικά σχεδιασμένη με καμπύλες για πανεύκολο κράτημα, διαθέτοντας ευρύχωρη διάταξη πλήκτρων για πιο εύκολη χρήση.

    Μία ιδανική πρόταση για τις διακοπές σας, που θα σας προσφέρει φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναβγάλει, αλλά και μία μηχανή που θα σας συντροφεύει όλο το χρόνο σε κάθε σας ανάγκη για φωτογραφικό “κλικ”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles