16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ΑΜΑΖΕ Α.Ε. χορηγός του SEW23 Athens

    Η AMAZE AE, η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών SMS και Audiotext στην Ελλάδα, υπήρξε ένας από του βασικούς χορηγούς που συνέβαλε στη διεκπεραίωση του Startup Europe Week 2023 στην Αθήνα. Μια διήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, γεμάτη από ομιλίες, ενδιαφέρουσα πάνελ και εξαίρετους ομιλητές.

    Ως χορηγός, η AMAZE AE θέλησε να δείξει την υποστήριξη της προς την προώθηση της ελληνικής startup σκηνής, η οποία αν και έχει κάνει ραγδαία βήματα ανάπτυξης, χρειάζεται τη σύμπραξη όλων όσων εμπλέκονται στο οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας για να καταγράψει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο. Η AMAZE AE θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια του SEW να υποστηρίζει τους νέους επιχειρηματίες να εξελιχθούν, υπόσχεται να βρίσκεται στο πλευρό της εκδήλωσης και την επόμενη χρονιά, σε μια σειρά από ακόμη πιο εποικοδομητικά σεμινάρια και ομιλίες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles