21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Amazon δαπανά 500 εκατ. δολάρια το χρόνο για το gaming και δεν έχει ολοκληρώσει ούτε ένα game!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η Amazon δεν έχει και ιδιαίτερη έλλειψη χρημάτων, για αυτό και μπορεί άνετα να τροφοδοτήσει διάφορα projects. Εδώ και καιρό, η εταιρεία του Jeff Bezos ξοδεύει ένα πακτωλό χρημάτων στο τμήμα της που είναι αφιερωμένο στο gaming… Ωστόσο, πάρα την προσπάθεια μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα game της… προκοπής! Άλλοτε η ασυνεννοησία και άλλοτε το κακό Management, έχουν οδηγήσει τη γνωστή εταιρεία στο να ξοδεύει άπειρα χρήματα χωρίς να έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα (σύμφωνα με το Bloomberg η Amazon δαπανάει 500 εκατ. δολάρια το χρόνο για το gaming τμήμα της).

    Θυμίζουμε την τραγική ιστορία του Crucible, ενός freestyle shooter στο στυλ του Overwatch που ανακοινώθηκε με πολλές περγαμηνές και που στο τέλος το μάζεψαν… κακήν κακώς (επειδή προφανώς δεν λειτουργούσε) ή το Breakaway ένα αρκετά φιλόδοξο και ενδιαφέρον MOBA που δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας. Αυτή τη στιγμή, το gaming τμήμα της Amazon αναπτύσσει και ασχολείται εντατικά με το MMORPG New World, το οποίο όμως και αυτό με τη σειρά του κανείς δεν γνωρίζει το εάν κάποια στιγμή θα καταφέρει να δει το φως της ημέρας (το αρχικό του release ήταν κάπου μέσα στον Αύγουστο του 2020, παρόλα αυτά μετατέθηκε για την άνοιξη του 2021). Παρόλο που η Amazon έχει φροντίσει για να στελεχώσει το ειδικό αυτό τμήμα, με ορισμένα αρκετά γνωστούς και έμπειρους επαγγελματίες από τον χώρο του gaming, δυστυχώς η κατάσταση δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Κατά τα φαινόμενα, Amazon και gaming δεν φαίνεται να έχουν τις καλύτερες των σχέσεων!    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles