20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Οι αντάπτορες της Sandberg θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

    H Sandberg είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία, που σίγουρα η ποιότητα των προϊόντων της δε γίνεται να αμφισβητηθεί. Φιλοσοφία της Sandberg άλλωστε είναι να κυκλοφορεί όλα εκείνα τα χρήσιμα αξεσουάρ και gadgets, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια. Οι τρεις ειδικοί αντάπτορες/προσαρμογείς της Sandberg που έφτασαν πρόσφατα στα χέρια μας, αποδεικνύουν γιατί  η Δανέζικη εταιρεία είναι κορυφαία στο είδος της… 

    HDMI to VGA + Audio Converter

    Μία ιδανική λύση για όλους τους χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν ήχο και εικόνα από μία HDMI συσκευή σε ένα VGA monitor. Ο συγκεκριμένος προσαρμογέας της Sandberg υποστηρίζει ήχο και προαιρετική τροφοδοσία USB και πρόκειται για μία πρόταση που εκτός από ευκολία χαρίζει μοναδικά υψηλή ποιότητα εικόνας.

    sandberg-2

    sandberg-1

    Apricorn USB 3.0 Hard Disk Clone Cable

    Για τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν έναν κλώνο του 2.5′ SATA drive τους που συνήθως βρίσκεται εγκατεστημένο σε κάποιο notebook – laptop, η Apricorn προτείνει το USB 3.0 Hard Disk Clone cable, το οποίο εύκολα και άνετα δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από το έναν σκληρό δίσκο στον άλλον. Με 10 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από την USB 2.0 και σε συνδυασμό με το ειδικό software, η συγκεκριμένη λύση θα κάνει το cloning του σκληρού δίσκου σας… παιχνιδάκι!

    sandberg-2-1

    sandberg-2-2

    Bluetooth Audio Link

    Εάν θέλετε να παίζετε τα αγαπημένα σας μουσική κομμάτια σε οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκεστε, εκμεταλλευόμενοι τις αρετές της Bluetooth τεχνολογίας, τότε το Bluetooth Audio Link αποτελεί μία σούπερ πρόταση. Με το Sandberg Bluetooth Audio Link μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα το κινητό σας τηλέφωνο, τον υπολογιστή σας, Playstation 3 ή άλλη συσκευή ήχου με ενσωματωμένο Bluetooth σε έναν ενισχυτή. Το Sandberg Bluetooth Audio Link απλά συνδέεται σε μια είσοδο AUX στον ενισχυτή και στη συνέχεια λαμβάνει ασύρματα το σήμα μουσικής μέσω Bluetooth. Εύκολα, γρήγορα και απλά!

    sandberg-3-2

    sandberg-3-1

    Για περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις της Sandberg μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του προϊόντος (τηλ. επικοινωνίας: 210-9019453).  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles