13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η AOC λανσάρει προηγμένη οθόνη πολλαπλών χρήσεων: την ultrawide CU34P2C 34’’με 65 W USB-C

    Η εξειδικευμένη στις οθόνες AOC ανακοινώνει την πιο πρόσφατη προσθήκη της οθόνης 34’’ (86.4 cm) CU34P2C στην κορυφαία της σειρά P2 για επιχειρήσεις. Αυτή η κυρτή (1500R) υπερευρεία οθόνη με αναλογία διαστάσεων 21:9, διαθέτει έντονα και ζωντανά χρώματα, αλλά και μια πολύ υψηλή ανάλυση UWQHD (3440 x 1440 pixels). Με την ενσωματωμένη σύνδεση USB-C, η CU34P2C μπορεί να φορτίζει και να τροφοδοτεί laptop έως και 65 W, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα επέκτασης του περιβάλλοντος εργασίας με laptop. Επιπλέον, το USB hub 4 θυρών παρέχει πρόσβαση σε άλλες συσκευές (όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι κ.λπ.), μέσω ενός καλωδίου USB-C.

    Διευρύνοντας τους ορίζοντες

    Ιδανική για να αντικαταστήσει τις περίπλοκες ρυθμίσεις της παράλληλης λειτουργίας πολλαπλών οθονών, η ευρεία οριζόντια επιφάνεια της CU34P2C (αναλογία απεικόνισης 21:9 και 3440×1440 pixels) ανταποκρίνεται στις ανάγκες μουσικών παραγωγών, video editor, streamer και άλλων, επιτρέποντάς τους να χωρέσουν το ολοκληρωμένο χρονοδιάγραμμα της δουλειάς τους μέσα σε μια μόνο οθόνη. Η ultrawide οθόνη μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για παράλληλη χρήση δύο παραθύρων, αναπαράγοντας αποτελεσματικά το σύστημα πολλαπλών οθονών σε ένα ενιαίο οπτικό πεδίο. Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της συνδεσιμότητας USB-C, η CU34P2C μπορεί πραγματικά να διευρύνει τους ορίζοντες των δημιουργών και να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα σε mobile και desktop υπολογιστές. Με μόνο ένα καλώδιο USB-C, ένας video editor ή ένας μουσικός παραγωγός μπορεί εύκολα να συνδέσει ένα laptop και να το φορτίζει/ να το τροφοδοτεί από τη σύνδεση, χρησιμοποιώντας τη CU34P2C ως την κύρια οθόνη, ενώ χάρη στο hub 4 θυρών με σύνδεση USB δίνει τη δυνατότητα παράλληλης πρόσβασης σε άλλες USB συσκευές, για παράδειγμα σε έναν εξωτερικό δίσκο, μια webcam, ή μια συσκευή ήχου.

    Οθόνη δίχως σύνορα

    Η CU34P2C διαθέτει VA panel που αποδίδει ζωντανές εικόνες με στατική αναλογία αντίθεσης 3000:1 για βαθύ, έντονο μαύρο και μια ευρεία γκάμα πλούσιων κορεσμένων χρωμάτων (120 % sRGB, 89 % AdobeRGB). Με μέγιστη φωτεινότητα 300 nits, η CU34P2C μπορεί να διαχειριστεί έντονο φωτισμό χώρου και έμμεσο ηλιακό φως, ενώ οι ευρείες γωνίες θέασης (178°/178°) βελτιώνουν την άνεση όλων των θεατών της οθόνης.

    Χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 100 Hz, στο Adaptive-Sync και στον χρόνο απόκρισης 1 ms MPRT / 4 ms GtG, η CU34P2C είναι μια ανταγωνιστική gaming οθόνη, αλλά και μια καλή συντροφιά για τους σινεφίλ με έντονη αντίθεση (3000:1) και μια επιφάνεια 21:9 για να απολαύσετε μετά τη δουλειά. Εξοπλισμένη με δύο ηχεία 3W και υποδοχή ακουστικών, η CU34P2C προσφέρει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

    Σχεδιασμένη για μοντέρνα γραφεία και σπίτια, το φινίρισμα της βάσης αλουμινίου της CU34P2C, συμπληρώνει αρμονικά την κομψή σχεδίαση 3 πλευρών δίχως περίγραμμα. Η οθόνη συνοδεύεται από μια πλήρως εργονομική βάση με γενναιόδωρη ρύθμιση ύψους 150 mm, καθώς και από μια μεγάλη γκάμα γωνιών περιστροφής και κλίσης. Η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί στον βραχίονα της AOC VESA-P2, για να ταιριάζει στις προδιαγραφές ενός mini PC όπως αυτό της Intel NUC, δημιουργώντας ένα μοναδικό all-in-one σύστημα με δυνατότητα αναπροσαρμογής. Με εσωτερικό τροφοδοτικό και διαχείριση καλωδίων ενσωματωμένη στη βάση, η CU34P2C βοηθά τους χρήστες να διαμορφώσουν έναν κομψό και οργανωμένο χώρο εργασίας.

    Αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της AOC στη βιωσιμότητα, η CU34P2C φέρει πιστοποίηση TCO 8.0, EnergyStar 8 και ECMA Eco Declaration. H FlickerFree οθόνη διασφαλίζει άνετη και ξεκούραστη χρήση, χρησιμοποιώντας το DC αντί του PWM για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, ενώ η λειτουργία LowBlue στην OSD μειώνει την καταπόνηση των ματιών.

    H AOC CU34P2C είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 619€.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles